İyi seyirler... http://www.durnuva.com/gngwc-2009-silkroad-online-finalleri/ Ben yüklediğim bu resimdekiyim :)
quote:Orijinalden alıntı: DüdüklüTencere*İzledim mükemmel Alıntıları Göster **** ****** ******** ********** ************ ************** **************** ****************** ******************** ********************** **** **** **** **** **** **** **** **** Sonuna kadar izledim güzel gerçekden belki 2010 a katılırım
quote:Orijinalden alıntı: IO **** ****** ******** ********** ************ ************** **************** ****************** ******************** ********************** **** **** **** **** **** **** **** **** Sonuna kadar izledim güzel gerçekden belki 2010 a katılırımAlıntıları Göster süper
quote:Orijinalden alıntı: IO **** ****** ******** ********** ************ ************** **************** ****************** ******************** ********************** **** **** **** **** **** **** **** **** Sonuna kadar izledim güzel gerçekden belki 2010 a katılırımAlıntıları Göster çok güzelmiş gerçekten
quote:Orijinalden alıntı: fullıntçok güzelmiş gerçektenAlıntıları Göster En sonunda glavieyle ölen Park.Türkler bunuda başardı.Güzel video olmus benim röportajıda koymuşlar
quote:Orijinalden alıntı: DrilinnKEn sonunda glavieyle ölen Park.Türkler bunuda başardı.Güzel video olmus benim röportajıda koymuşlarAlıntıları Göster Şu zayıf ve cılız birşey olan Trowzeen arkadaşımız değil mi ?
quote:Orijinalden alıntı: DrilinnKOnlar yarışmacı değil quote:Orijinalden alıntı: bason41 Arkadaki genç heyecan yapmış Alıntıları Göster Beni izlerken bile heyecan sardı :) Hayırlısı olsun kazanan arkadaşlar için.
quote:Orijinalden alıntı: Capt. AwesomeBeni izlerken bile heyecan sardı :) Hayırlısı olsun kazanan arkadaşlar için.Alıntıları Göster Gelemeyen ve gelmeyenler çok şey kaçırdı arkadaşlar. Seneye daha çok katılımcı olur inşallah daha zevkli olur...
quote:Orijinalden alıntı: Halil_KarabulutGelemeyen ve gelmeyenler çok şey kaçırdı arkadaşlar. Seneye daha çok katılımcı olur inşallah daha zevkli olur...Alıntıları Göster sonuna kadar izledim çok güzel olmuş
quote:Orijinalden alıntı: She Is Of Rensonuna kadar izledim çok güzel olmuşAlıntıları Göster Röportaj kısmında oyunla ilgili konuşuluyo.O kısım çok hoşuma gitti.Herkes birbirini anlıyo yani oyundaki değimlerden...
quote:Orijinalden alıntı: Lurtz Şu zayıf ve cılız birşey olan Trowzeen arkadaşımız değil mi ? Zaten kazanan arkadaşta o değil mi ? Mustafa isimli arkadaş Pacificdeki Trowzeen in eski sahibi diye biliyorum...
quote:Orijinalden alıntı: FLoWsHy quote:Orijinalden alıntı: Lurtz Şu zayıf ve cılız birşey olan Trowzeen arkadaşımız değil mi ? Zaten kazanan arkadaşta o değil mi ? Mustafa isimli arkadaş Pacificdeki Trowzeen in eski sahibi diye biliyorum... evet o charin eski sahibiyim ama lurtz beni digeriyle karistiriyor sanirim
quote:Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe **** ****** ******** ********** ************ ************** **************** ****************** ******************** ********************** **** **** **** **** **** **** **** **** Sonuna kadar izledim güzel gerçekden belki 2010 a katılırım EVET SÜPER BENDE İZLEDİM HELAL OLSUN SİZE İNŞ. 2010 da bende katılırm aksilik çıkmassa
quote:Orijinalden alıntı: pamuk52quote:Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe **** ****** ******** ********** ************ ************** **************** ****************** ******************** ********************** **** **** **** **** **** **** **** **** Sonuna kadar izledim güzel gerçekden belki 2010 a katılırım EVET SÜPER BENDE İZLEDİM HELAL OLSUN SİZE İNŞ. 2010 da bende katılırm aksilik çıkmassaAlıntıları Göster İnşallah :) Ben olmicam 2010 da askerde olcam...
quote:Orijinalden alıntı: Halil_Karabulutİnşallah :) Ben olmicam 2010 da askerde olcam...Alıntıları Göster Game Sultana teşekkürler çok güzel bir organizasyon olmuş. inşallah seneye dünya birincisi oluruz...