Şimdi Ara

GNGWC Beklenen Ödüller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: First_Killer

Saolasın Kardeşim bu lvl bu saat ve Bu yaştan sonra:D Sworda dönüyorum biraz uuraşacaz ama nuker için sanırım sword daha iyi olacak bowdan..Bu arada sizin silahlar için üzülme verilecektir mutlaka ( sanırım SOM ları özel hazırlıyorlar Altın kabzalı felan :D).Bir açıklama yapmadılar sanırım ama tüm forumlardan takip ettiğim kadarıyla bildiğim. som ların ayrı verileceği Bazı forumlarda da O anda oyunda online olanların alamadığını söylüyorlar.İnşallah bu süreyi uzatmadan herkezin ödülünü verirler en kısa zamanda.
    quote:

Orjinalden alıntı: MrRain

bizim silahlar çamura yattı yine, oyun oynayasım felan kalmadı First_Killer iyi günlerde kullan kardeş, umarım şans getirir

ben gırmıyorum oyuna 3 gundur arada gırıp bakıyorum daha gelen gıden yok

• Takla - makan işine donucek heralde Yok canım yaaa ,inş alırsınız silahlarıızı şöleee en som'umdan
  • GNGWC ne lütfen biri desin yahu turnuva gibi bişe mi
  • iyide sadece SOS bu magic yzudeleir %0 hep %0 diger degerlerde :)
    Bunu yerine +7 alsa yuzdeleir daha iyi bence daha iyi olur
    (magic kullanmıyorum ama sadece tahminim)
  • Tabiiki kimse bu silahı olduğu gibi bırakmaz en azından +5 yapılması ve tüm stonelerin basılması lazım.64+5 sos bir silah=74 lvl silah buda kişinin serverdeki iyi adamlar arasına girmesini sağlayacaktır(lvl 70 olunca).Tabiiki diğer ekipman ve giysilerde şart.Bunun yanı sıra 64+5 som silahı düşünemiyorum :D
    quote:

Orjinalden alıntı: MeTeCiK

iyide sadece SOS bu magic yzudeleir %0 hep %0 diger degerlerde :)
    Bunu yerine +7 alsa yuzdeleir daha iyi bence daha iyi olur
    (magic kullanmıyorum ama sadece tahminim)
  • Aldığım son bilgiye göre, som silahlar lv80 update i ile birlikte verilecekmiş. Bunu eskiden athens serverında oynayan bir arkadaş söyledi. Daha önce de böyle bir etkinlik olmuş ve buna benzer bir update ten sonra itemleri vermişler. Umarım yanılıyordur
  • quote:

Aldığım son bilgiye göre, som silahlar lv80 update i ile birlikte verilecekmiş. Bunu eskiden athens serverında oynayan bir arkadaş söyledi. Daha önce de böyle bir etkinlik olmuş ve buna benzer bir update ten sonra itemleri vermişler. Umarım yanılıyordur

neden her sevrera verıldı bız kaldık acaba tıbette dıyemı en son server oldugumuz ıcınmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShupaR

quote:

Aldığım son bilgiye göre, som silahlar lv80 update i ile birlikte verilecekmiş. Bunu eskiden athens serverında oynayan bir arkadaş söyledi. Daha önce de böyle bir etkinlik olmuş ve buna benzer bir update ten sonra itemleri vermişler. Umarım yanılıyordur

neden her sevrera verıldı bız kaldık acaba tıbette dıyemı en son server oldugumuz ıcınmı

Hayır Xian'daki somlarıda vermediler iiki 64 değilim be ..

• quote:

Orjinalden alıntı: IShaDe

quote:

quote:

sımdı bıze som mu verceklermıs beklettıklerıne gore

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: IShaDe

quote:

quote:

sımdı bıze som mu verceklermıs beklettıklerıne gore

Evet.64+ playerların ödüllerini vermeden geçmezler merak etme Xian'da ki 2 som kazananda alamamış ödüllerini.Mutlaka verirler

• Somlar için bir söylenti daha var.Ödül duyurusu ilk yapıldığında Kazanan kişilere bulunduğu dereceden bir üst degree uniq silah verileceğiydi.Yani SOM lafını ben hatırlamıyorum Tabii yanlışım olabilir bilen arkadaş varsa düzeltsin.Bu yüzden 64+ arkadaşlara verilecek silahında mantıken 74 lvl ayarı bir silah olması gerekiyor.İşte sorun burda acaba bu 74 lvl ayarındaki silahları vermek için lvl 80 upgradesi ve yeni silahları yani kısaca esas beklenenen yamayımı bekliyorlar.Ve hala bir açıklama yapmadılar bu konuda en azından yapsalar da insanların içini rahatlatsalar..
  • bende şöyle hatırlıyorum. kullandığı derecenin bi üst derecesinin sos unu vereceklerdi eğer 8. derece kullanıyorsa talihli sos un bi üstü olam som verilecekti. gerçi ne yazsak boş :) biz ne dersek diyelim onlar bildiğini verecek (verecek mi acaba? neyi bekliyorlar?)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.