Şimdi Ara

GNGWC Beklenen Ödüller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sonunda Ödüller verildi yada verilmeye başlandı.Ama bu kadar beklediğimize değdimi işte orası düşündürücü.O kadar bekletip erteledikten sonra silahları verdiler ama verebilecekleri en düşük özelliklerle.Tabiki rastgele bir seçimle İnşallah başkasına kullandığı silah düşmüştür.Verdikleri silahın tüm parantez yüzdeleri sıfır.Yani bayaa uğraşmak gerekecek tabii bunları arttırmak isterken crit ide düşürmek cabası.Peki madem ki Kazandık mademki bin kişide veya daha fazla kişide kazanan 5 kişi olduk bence daha özenli verilebilirdi diye düşünüyorum.Kimse nankör olduğumu düşünmesin kazandığım için tabiki mutluyum ama daha özenli verilebilirdi diye düşünüyorum mademki özel bir hediye.Bana gelen silah (sword 64 sos)Greece de bow gelen arkadaş varsa değişim yapabilirim.Resim koymaya çalışıcağım.Herkeze iyi oyunlar.

Resmi anca koyabildim yardımı için MrRain e Teşşekkür ederim..Bu arada sanırım sos lar geldi Som ları daha vermediler..

GNGWC Beklenen Ödüller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First_Killer -- 10 Ekim 2006; 17:27:01 >

• Evet aldık sonunda .. 48 ken kazandığımı öğrendim köpek gibi kastım 52 oldum 64 crit 9 glavie verdiler % 0 .. % ler baya uğraştırıcak .. Neyse ben giriorum oyuna kasiim çok heveslendim köpek gibi kasıcam şimdi 55 im :p 2 hafta sonra kısmetse 64 üz ..

Edit:Glavie yazmayı unutmuşum

GNGWC Beklenen Ödüller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvilPhoenix -- 10 Ekim 2006; 16:11:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: First_Killer

Evet sonunda Ödüller verildi yada verilmeye başlandı.Ama bu kadar beklediğimize değdimi işte orası düşündürücü.O kadar bekletip erteledikten sonra silahları verdiler ama verebilecekleri en düşük özelliklerle.Tabiki rastgele bir seçimle İnşallah başkasına kullandığı silah düşmüştür.Verdikleri silahın tüm parantez yüzdeleri sıfır.Yani bayaa uğraşmak gerekecek tabii bunları arttırmak isterken crit ide düşürmek cabası.Peki madem ki Kazandık mademki bin kişide veya daha fazla kişide kazanan 5 kişi olduk bence daha özenli verilebilirdi diye düşünüyorum.Kimse nankör olduğumu düşünmesin kazandığım için tabiki mutluyum ama daha özenli verilebilirdi diye düşünüyorum mademki özel bir hediye.Bana gelen silah (sword 64 sos)Greece de bow gelen arkadaş varsa değişim yapabilirim.Resim koymaya çalışıcağım.Herkeze iyi oyunlar.

ss koyarmısın

• kimler kazandı acaba kazananların listesi elinde olan varmı
  • ShupaR verildiyse som'un resmini beklioruzz Verilmediyse çık bir daha gir bakalım belki koyarlar koymazlarsada 11 ine kadar verilir .. Store'un ilk page'e bırakıyorlar itemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: IShaDe

ShupaR verildiyse som'un resmini beklioruzz Verilmediyse çık bir daha gir bakalım belki koyarlar koymazlarsada 11 ine kadar verilir .. Store'un ilk page'e bırakıyorlar itemi

bızde sans yok
  • aslında bunada sukretmek gerekır sankı para verdıkte evrdıler olsun belesten sos daha ne ıstıosunuz:)
  • hepiniz hayrını görürsünüz inşallah...ramazan ramazan...bende ramazan bitince azmayı düşünüyorum...yani ticket (:
  • @ShupaR
    Yok ayın 9 ile 11 i arasında dediler zaten bende umutsuzluğa kapıldım ertelediklerini bilmiordum merak etme kesin verirler hele yine 64+ ları arada geçmezler merak etme

@Xlargest
    Eyw dostum darısı başına inşallah drop edersin mobdan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: IShaDe

@Xlargest
    Eyw dostum darısı başına inşallah drop edersin mobdan :)

çok saollasın bak sen bu sözü dedin ne oldu. tüylerim kalktı... insanların gazlı sözler sölemesi vede gaza getirmesi ne kadar güzelmiş beya:D inşallah düşürürüm bugune kadar 4-5 tane sos düşürdüm moblardan ama hepsi ufak lvllerdi bi enfazla 46 garment leg düşürdüm onuda bir arkadaşıma verdim oda satmış 1,5m e ucuz.. uff lagtan dolayı cıktım oyundan sıkıyor insanı lag takılmak cidden sogutuyor. hey swordu alan arkadaş archer nukersın 64 de bow skillerini engelleyip yani kullanmayarak swordu +5 basabilirsen cok güzel olur diye düşünüyorum bence bunu yapma değer ne duruyorsun yapsana... (:
  • walla çok hoşuma gitti gm lere o kadar kıl olduktan sonra bu güzel birşey biraz beklettiler ama olsun yani bu şey gibi mekan güzel yemekler güzel ama servis berbat neyse hepinize hayırlı olsun alamayanlarda en kısa zamanda alırlar inşallah
  • ya bu ödülleri neye göre weriyolar ?
  • eline sosun glavie geçen olursa pm atsın lütfen, eminim anlaşabiliriz ^^ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeuEmLangTu -- 11 Ekim 2006; 9:44:19 >
  • amcaaa western union hesabı aç sen hele :D :P
  • aeuhaeuhae çakal seniiii :D
  • ALOO BU ÖDÜLLER NEYE GÖRE VERİLİYOOO
  • bizim silahlar çamura yattı yine, oyun oynayasım felan kalmadı First_Killer iyi günlerde kullan kardeş, umarım şans getirir
  • TEBRİKLER.
  • AMQ MObları yaaa biz nie drop edemioruz ,valla hi bıktım artık itemsizlikten deli olucam silip atıcam bu oyunu da heeeee
  • Saolasın Kardeşim bu lvl bu saat ve Bu yaştan sonra:D Sworda dönüyorum biraz uuraşacaz ama nuker için sanırım sword daha iyi olacak bowdan..Bu arada sizin silahlar için üzülme verilecektir mutlaka ( sanırım SOM ları özel hazırlıyorlar Altın kabzalı felan :D).Bir açıklama yapmadılar sanırım ama tüm forumlardan takip ettiğim kadarıyla bildiğim. som ların ayrı verileceği Bazı forumlarda da O anda oyunda online olanların alamadığını söylüyorlar.İnşallah bu süreyi uzatmadan herkezin ödülünü verirler en kısa zamanda.
    quote:

Orjinalden alıntı: MrRain

bizim silahlar çamura yattı yine, oyun oynayasım felan kalmadı First_Killer iyi günlerde kullan kardeş, umarım şans getirir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.