Şimdi Ara

Go!Explore Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün Sony Türkiye'ye Go!Explore hakkında bir mesaj atmıştım.Gelen cevap aynen şöyle:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Değerli Sony Dostu,

Mesajınız ve Sony ürünlerine gösterdiğiniz ilgi için teşekkur ederiz.

2009 yılı içerisinde getirilmesi planlanan bir üründür.

Bilginize sunar,esenlikler dileriz.

Saygilarimizla,

Sony Eurasia Pazarlama AS

Musteri Bilgi Merkezi

Tel: 216- 444 76 69 (SONY)

E-posta: bilgi@eu.sony.com

--------------------------------------------------------------------------------

From: *****************************
    Sent: Monday, December 29, 2008 10:54 AM
    To: Turkey, SONY Call Centre
    Subject: PSP GPS ve Go!Explore Hakkında

Sayın Yetkili,
    Bende PSP 2000 ve GPS aygıtı bulunuyor.Bildiğiniz üzere Go!Explore programı ile bu gps aygıtı sayesinde PSP ile mükemmel bir şeklide sesli ve görüntülü navigasyon yapılabilmektedir.Fakat bu hizmet sadece bazı batı avrupa ülkeleri için veriliyor.Türkiye için de böyle bir uygulama düşünülüyor mu?Eğer yakın zamanda bu gerçekleşirse navigasyon cihazı almaktan vazgeçip yerine PSP mi kullanacağım.Benim gibi bu haberi sabırsızlıkla bekleyen birçok arkadaşım var.Sizden isteğim bana bu konuda aydınlatıcı bir bilgi vermenizdir.Bende sizin bilgileriniz doğrultusunda hareket edeceğim.Şimdiden teşekkür ederim.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Anlaşılıyor ki Sony,Go!Explore'nin Türkiye haritasını çıkarmaya istekli.Şimdi sizlerde benim gibi bilgi@eu.sony.com adresine benzer mailler atarsanız sonuca daha kolay ulaşabiliriz diye düşünüyorum.Böylece PSPmiz Mapthis'den farklı olarak sesli ve görüntülü yok tarif eden gerçek bir navigasyon aletine dönüşecek.

• Bu program kimsede heyecan yaratmıyor sanırım.
  • arkadaşlar go explore un yeni versiyonu çıktı. adı Eastern Europe ve için de Türkiye ile birlikte yaklaşık 20 tane ülke bulunmakta. internetde okadar araştırmama rağmen indirebilcegim biyer bulamadım. şuan bir tek psn store da mevcut. psp nizden girin playstation store applications bölmününde göreceksniz.
  • Evet >>BURADA<<da çıktığından bahsediliyor.Eğer bu doğruysa yakında malum yerlere düşer.Hatta eli kulağındadır diyebilirim.işin içinde Rusya olunca daha da hızlanacaktır çıkması.
  • Arkadaşlar yeni çıkan haritaya bakarsanız ps store da, kapsadığı işaretli ülkelere bakarsanız Türkiyenin olmadığı görülüyor. Bu konuda net bilgisi olan var mı?
  • Hocam link verebilir misin?Ben bir türlü Go!explore hakkında aydınlatıcı bilgiye ulaşamadım.Eğer dediğin gibiyse çok kötü.Türkiye'yi yine es geçmişler.
    Zaten Rusya paketi de .pkg şeklinde geliyormuş.Ve sadece ps storeden yüklendiği psp de çalışıyormuş.
    Henüz pkg uzantılı dosyayı açabilen olmamış.O nedenle üzerinde herhangi bir işlem yapılamıyor.Belki Mac os ile açılabilir diyorlar ama yine de pek umut yok gibi.

Not:Ben Rusya paketine ulaştım.Ama dosya uzantısı .pkg şeklinde ve açılamıyor.Uğraşmak isteyen olursa link verebilirim.
  • bende merak ediyorum bir gelişme varmı arkadaşlar??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    No Rest For The Wicked {PC ANA KONU}
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.