Şimdi Ara

GO GLOBAL OPPORTUNITIES PMP-1130 KAMERALI MP3 / MP4 PLAYER BU CİHAZI KULLANAN VARMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba cihazım bugün geldi.cihaz kamerası dışında çok güzel.benim hoşuma gitti.ses çıkışı güzel.son ses ayarında dinleyemiyorum kulaklıktan.lcd ekranı ,video kalitesi çok hoş.özellikle az önce tv den kayıt yaptım cihaza.inanın bu kadar beklemiyordum.gerçekten kaliteli bir kayıt yapıyor.şimdilik memnunum ciazımdan.henüz inceleme aşamasındayım.ilk izlenimlerim bunlar.ilerki zamanlarda daha ayrıntılı bilgiler veririm.
  • hayırlı olsun :) su tv kayıtını bizle paylaşırmısın mrk ettik :)
  • nasıl paylaşacağım hakkında bilgi verirseniz en kısa zamanda paylaşırım.ama şüpheniz olmasın tv den izlediğiniz görüntüden hiç bir farkı yok.bir filmi zevk alarak izleyebilirsiniz.
  • Kaydettiğin video yu www r api dsh are com a upload et sonra linki bize ver :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhhBee -- 7 Aralık 2006; 14:57:23 >
  • buyrun bu tvden yaptığım kayıt.
    http://www.tiklapaylas.com/123109
  • sen memnunsan gule gule kullan derim umarim sonradan hayal kirikligina ugramazsin.
  • çözünürlük 320x240..
  • inşallah ilerde hayal kırıklığı olmaz.benim için en önemli özelliği tv den vcd den kayıt yapmasıydı.o da beklediğim gibi çıktı.bir tek e-book biraz yavaş geldi bana.örnek olarak bir e-book attım txt formatında.yaklaşık 570 kb. çok yavaş açıyor.3-4 dk bekledim açmasını.ya bir yerlerde yanlış yapıyorum.anlamadım.diğer cihazlardada aynımı acaba.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.