Şimdi Ara

GO GLOBAL OPPORTUNITIES PMP-1130 KAMERALI MP3 / MP4 PLAYER BU CİHAZI KULLANAN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada dan bu cihazı sipariş ettim.fiyatı ve özellikleri iyi geldi.bu cihaz hakkında bilgiisi olan arkadaşlar görüşlerini yazabilirlermi.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=91891&productid=bd46658
    burdan cihazı inceleyebilirsiniz.

• arkadasim gercekten almaya deger oldugunu dusunuyorsan hayal kirikligina ugrayabilirsin diyeceklerimden sonra ama bu tur bir cihazin bu fiyata satilmasi gercekten kaliteden odun verildiginin gostergesidir bence... bilmiyorum forumdaki arkadaslarim ne dusunucekler ama o yorumlarda pek inandirici gelmedi..
    eger gercekten orada bahsedildigi gibi hakkini weren bir urunse bende alicam=)
  • keşke almasaydın
  • Parasına göre ideal bir ürün, çok para vermeyeyim ama yolda birşeyler izlerim arada mp3 dinlerim diyorsan bu fiyata daha ne versin adamlar, ama sadece mp3 içinse yanlış karar olmuş derim
  • benim dikkatimi ve ilgimi çeken en önemli özelliği tv den kayıt yapması.bu cihazı kullanan arkadaşlar var ise mp3,video ve tvden kayıt kalitesi hakkında bilgilendirirse memnun olurum.
    Birde ilk defa kullanacağım bu tür bir cihaz.e-book özelliğini merak ediyorum.ben bilgisayarıma e-book lar indirdim.ama bunlar pdf ve lit formatında yani readerla açılıyor.ben cihaza bu e-bookları olduğu gibimi atacağım.
  • muhtemelen *.txt uzantili olmasi gerekir bence.eger pdf formati belirtilmediyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: slymnuc

Parasına göre ideal bir ürün, çok para vermeyeyim ama yolda birşeyler izlerim arada mp3 dinlerim diyorsan bu fiyata daha ne versin adamlar, ama sadece mp3 içinse yanlış karar olmuş derim

hepsi için yanlış bir karar.. yakında arkadaşın açacağı topicleri hayal edebiliyorum...

ama kendisi mutluysa bize laf söylemek düşmez tabiki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Odysseyy cihazı kullandınmı.neye göre yanlış karar diyorsun açıklarsan sevinirim.
  • Odysseyy hakkaten baya bi önyargılı yaklaşmıssın olaya.. ucuz olan herşey kötümüdür bu ülkede.. bence hoş duruyor alet .. benim tek korkum bozulurmu bozulursa servis olayları.. almasaydın benim aldığım ürünüde bi incele diyecektim fiyatın piyasanın %40 aşağısında bi bak bence yinede kolay gelsin http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=81419&productid=bd48593

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silindir -- 3 Aralık 2006; 0:32:25 >

• servis, dayanıklılık, teknik destek, malzeme ve ses kalitesi(kameradan bahsetmiyorum bile) düşük bir cihaz.. zaten o fiyata o kadar özellik vadetmesinden kıllanmak lazım bir kere.. sana tavsiyem bu "çakma" olarak tabir edebileceğimiz cihazı iade etmen/siparişi iptal etmen olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: silindir

Odysseyy hakkaten baya bi önyargılı yaklaşmıssın olaya.. ucuz olan herşey kötümüdür bu ülkede.. bence hoş duruyor alet .. benim tek korkum bozulurmu bozulursa servis olayları.. almasaydın benim aldığım ürünüde bi incele diyecektim fiyatın piyasanın %40 aşağısında bi bak bence yinede kolay gelsin http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=81419&productid=bd48593

bnce de hoş duruyor ama kalitesiz bir ürün gerçi arkadaş alınca sorun yaşarmı bilinmez şans işi bu

daha fazla para werip kaliteli mp3 çalar alan kişilerde sorun yaşıyor örneğin bn

keşke iyice araştırıp öle alsaydın

nese hayırlı olsn

• snr orani 90 db dio

YALAN!
  • hepsi öle dio
  • Bir forumda bir arkadaş şöyle bir yorum yapmış;

merhaba;

global opportunities hakkında bilgi edinmek istemişsiniz. iki mp4 player da bende var. ama siyah olandan çok daha memnunum. dünya çapında çok satılmamasının nedeni daha yeni bir marka olmasıdır. marka daha yeni piyasaya çıkmıştır ve fiyatların daha ucuz olmasının nedeni piyasada olan Apple marka ipodlarla rekabete girebilmektir. cihaz ipodlar kadar pratik olmasada yazan bütün özellikleri mevcuttur. tv den kayıt özelliği bu tip cihazlarda yeni hatta tek bile diyebilirim ama kayıt kalitesi gecçekten çok iyi. yani uyduruktan kaydeder diye bir şüpheniz olmasın. aletin tek dezavantajı hafızasının 512 mb olmasıdır. tabi bu hafıza sd kartlarla arttırılabiliyor. ayrıca müzik dinlerkenki şarkı seçme islemi de ipod kadar pratik değildir fakat aleti kesinlikle tavsiye ediyorum. yanımdan ayırmıyorum ve çok rahat kullanıyorum. fotoraf kalitesi ortalama bir fotoğraf makinesiye aynı. video kalitesi de en son model cep telefonlarından 2 3 kat daha iyi. yani fiyatları ucuz buluyorsanız kesinlikle bi kusur vardır diye aramayın. alet kesinlikle cok kullanışlı ve bikac aya kadar piyasaya yayılacağına ve insanların tercihi olacağına inanıyorum. eğer satın almayı düsünüyorsanız kesinlikle alın. dusuk fiyatına rağmen çok üst düzey bür ürün.

bu yorumu ve burdaki yorumları okuyunca kafam karıştı.

• quote:

Orjinalden alıntı: teacher1977

Bir forumda bir arkadaş şöyle bir yorum yapmış;

merhaba;

global opportunities hakkında bilgi edinmek istemişsiniz. iki mp4 player da bende var. ama siyah olandan çok daha memnunum. dünya çapında çok satılmamasının nedeni daha yeni bir marka olmasıdır. marka daha yeni piyasaya çıkmıştır ve fiyatların daha ucuz olmasının nedeni piyasada olan Apple marka ipodlarla rekabete girebilmektir. cihaz ipodlar kadar pratik olmasada yazan bütün özellikleri mevcuttur. tv den kayıt özelliği bu tip cihazlarda yeni hatta tek bile diyebilirim ama kayıt kalitesi gecçekten çok iyi. yani uyduruktan kaydeder diye bir şüpheniz olmasın. aletin tek dezavantajı hafızasının 512 mb olmasıdır. tabi bu hafıza sd kartlarla arttırılabiliyor. ayrıca müzik dinlerkenki şarkı seçme islemi de ipod kadar pratik değildir fakat aleti kesinlikle tavsiye ediyorum. yanımdan ayırmıyorum ve çok rahat kullanıyorum. fotoraf kalitesi ortalama bir fotoğraf makinesiye aynı. video kalitesi de en son model cep telefonlarından 2 3 kat daha iyi. yani fiyatları ucuz buluyorsanız kesinlikle bi kusur vardır diye aramayın. alet kesinlikle cok kullanışlı ve bikac aya kadar piyasaya yayılacağına ve insanların tercihi olacağına inanıyorum. eğer satın almayı düsünüyorsanız kesinlikle alın. dusuk fiyatına rağmen çok üst düzey bür ürün.

bu yorumu ve burdaki yorumları okuyunca kafam karıştı.

global opportunities kim, apple'la rekabete girmek kim.. daha doğrusu global opportunities nedir, kimdir? nerede üretim yapar??

arkadaşım bu global denen uyduruk marka üretim falan yapmamaktadır.. aynı ürünleri trident, kavai vs.vs. adı altında bulabilirsin.. bunlar çin'de ultra düşük kalite ile üretilmiş cihazların üzerine kendi markalarını basıp satış yapar..(firmalardır desem doğru olur mu acaba) fiyatının ucuz olmasının nedeni apple'la rekabet etmek falan değildir.. tek kelime ile dandik oluşunun sonucudur fiyatın ucuz olması.. burada yüz kişi yorum yapar alma diye, sonra gider tek bir kişinin lafına bakıp alırsanız buraya topic açıp da, çakma aletim kilitlendi, bilgisayar görmüyor, kendiliğinden kapanıyor vs.vs. şeyler söylemeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 3 Aralık 2006; 16:13:09 >

• 1.3 MP mi? Bu kadar ucuz olmasına şaşmamalı.Ama kamerayla fazla işim olmaz diyosan olabilir.Ne diyim abi.Umarım hayrını görürsün.
  • dostum bana kalırsa insanların cihazı kullanmadan tecrübe etmeden yaptıkları yorumlara pek itibar etme en sağlıklısı kendin dene sonuçta sıfır mal en az bir yıl garantili muhtemelende memnun kalmazsan 7 gün içinde iade edersin olur biter.bu topic ne yazıkki biraz ön yargılı olmuş
  • neyse heralde bu cihazı burda ilk ben kullanacağım.2-3 güne gelir cihaz.gelince artık ben yazarım olumlu olumsuz yönlerini.
  • geldimi?
  • yok henüz gelmedi.yarın gelir büyük ihtimal.bende çok merak ediyorum.özellikle tv den kayıt yapma özelliği iyiyse çok iyi olacak.ya da büyük bir hüsran olacak benim için.bakalım gelince izlenimlerimi paylaşırım sizinle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.