Şimdi Ara

Crea JoyBox Recorder Disksiz Media Player Bu fiyata alınırmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, HB de fırsatlarıma düşen ürün 167,51 TL gibi bir fiyata geliyor. biraz araştırdım piyasaya göre çok uygun. ürün hakkında bilgisi olan arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim. 720P videolarda sorun çıkarıyormuş diye duymuştum. cihazı daha önce kullananlar fikir verebilirlermi.

http://www.hepsiburada.com/Liste/crea-joybox-recorder-disksiz-media-player-c35da000f12-hdmi-kablo-kablosuz-adaptor-hediye/ProductDetails.aspx?productId=bd85172&categoryId=112123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithat® -- 4 Haziran 2011; 14:54:30 >

• evet bende tam şuan buna bakıyordum, sonra forumlara bakayım bi dedim yorumlara ne yazmışlar diye seni gördüm, bence bu fiyata gayet güzel, kayıt etmesi güzel bir özellik bende düşünüyorum, bir tane kapı kameram var buna bağlasam kayıt eder diye düşünüyorum.
  • Aynı sekilde ben de de fırsat ürünü olarak görünüyor herhalde genel bir indirim söz konusu biraz araştırdım bu ürünü pek tavsiye etmiyorlar popcorn çok tutuluyor ama pahalı bir de ezcool deniliyor şu anda onu araştırıyorum bir arkadaşım da asus almış o da memnunbazıları da wd al diyor biraz araştırmakda fayda var.
  • Cuma sipariş ettim dün geldi ürün fena değil diyebilirdim fakat usb'leri bozuk iade veya değiştirme yapacağım. Gerçi daha inca yı iade edemedim :)
    Taktığm hdd sorunsuz oynatıyor. UPNP aygıtınıda (wd 1tb live) görüyor. ağ ve internet fonksyonlarıda normal ama menüdeki usb seçeneği silik ve seçemiyorum. Aklınızda olsun
  • Dün inat ettim ve makinayı düzgün çalıştırabildim. USB ler çalışmadığı için sd kart vasıtasıyla internetten indirdiğim güncellemeyi kurdum ve cihaz sorunsuz çalışmaya başladı(youtube'da düzeldi)
    Normalde ürünü iade veya değişim yapmak lazımdı ama 4nisanda hepsiburadadan aldığım aynı özelliklerdeki inca marka medya oynatıcıyı iade edemedim o yüzde bu kadar uğraş verdim
    Bu arada makina çok şık ama fanı ses yapıyor bilginize

Şu anda resimdeki gibi bir sistem oluşturdum sorunsuz kullanıyorum.Bütün pazarımı makinaya harcadığım için eşim makinayı çöpe atmazsa tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: unalkare

Dün inat ettim ve makinayı düzgün çalıştırabildim. USB ler çalışmadığı için sd kart vasıtasıyla internetten indirdiğim güncellemeyi kurdum ve cihaz sorunsuz çalışmaya başladı(youtube'da düzeldi)
    Normalde ürünü iade veya değişim yapmak lazımdı ama 4nisanda hepsiburadadan aldığım aynı özelliklerdeki inca marka medya oynatıcıyı iade edemedim o yüzde bu kadar uğraş verdim
    Bu arada makina çok şık ama fanı ses yapıyor bilginize

Şu anda resimdeki gibi bir sistem oluşturdum sorunsuz kullanıyorum.Bütün pazarımı makinaya harcadığım için eşim makinayı çöpe atmazsa tabi

bu sistemde fanın ses yapması sencede normal değilmi :)) 5 tane HDD, bir kamera, bir Tv, bir Pc, Bir ps. sistemin baya etraflıca bişey yani evde nevar ne yok bağlamışsın, bi eksik olan beyaz eşya

• ARKADASLAR SONUCTA NE DERSINIZ ALINIR MI CIHAZ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence alınır.Ama dediğim gibi ilk başta sorun çıkarıyordu yazılım güncelledikten sonra düzeldi.
    Fiyatı çok uygun Zaten smartmedia-dark-inca-noontec hepsi aynı kartı ve işlemciyi kullanıyor. Yazılım farklı. En uygunuda bu.

Bu arada sadece buzdolabı ve dahili harddisk bağladığımdada aynı sesi çıkartıyor.
  • Bende bu ürünü almayı dülşünüyorum. Crea nın kendi sitesinde fiyatına 350 civarı diyor.HB da da bayağı uygun olunca acaba sorunlu bir cihazmı diye düşündüm.
    Yazılım güncellemesi sonrası düzeliyor ise sorun yok demektir.Birde başka bi forumda mkv lerle ilgili sorun var diye okudum.Bunu test eden var mı acaba?
  • Mithat Bey güncel yazılımı nerden bulabiliriz.Link gönderebilirmisiniz.

Teşekkürler
  • URUNU ALIP KULLANAN BASKA ARKADASLARDA VAR MI?

Yorumlarinizi bekliyorum. Urun hala firsatta...
  • Driver'a buradan ulaşabilirsiniz

crea driverın bulunduğu sayfa
  • Bende bu cihazdan almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar mkv oynatıp oynatmadığı gibi daha ayrıntılı bilgi verirse çok sevinirim. Birde 720p filmlerde sorun çıkarıyormuş diye bir yorum var , ben 1080p film izlemek için alıcam , kullanan arkadaşlar deneyip bizlerle paylaşırsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acelera -- 11 Haziran 2011; 11:19:45 >
  • Aldım ben valla mkvde sorun çıkarmıyor. ben hd denemedim elimde sıkıştırılmış mkv avi var yüksek çözünürlük değil ama oynatıyor oynatmada sorun yaşamıyorum fakat bu aleti dış kaynaksal bir harddisk oalrak gösteremedim (içerisinde sata girişi var dileyen hard disk takabiliyor )malesef nasıl yapıldığını araıştırıyorum program güncellemesi yaptım internet tv ve internet radio özellikleri koymuşlar türk kanal ve radyoları pek yok. ethernet ile çok hızlı çalışıyoru wiriless adaptörü kötü sanırım 3 metre modeme ama biraz yavaş gibi filmleri resimleri açarken bekliyoruz az.
  • alınabilecek bir cihaz
  • Şimdi 720p denedim gayet hoş...1080p yi denedim hafif takılmalar oluyor gibi kızlı gösterimlerde sanırım donacak gibi hızlı bir video yok elimde:)
  • Wireless ayarlarını nasıl yaptınız arkadaşlar modem ip 192.168.0.1 buna göre hangi ayarları girmem gerek?
  • Tamamdır hallettim alınası bir cihaz.... Tavsiye ederim....
  • Arkadaşlar ürünün içine 2,5 hd takılabiliyor mu acaba? Bir de internet tv bölümünde kendi türk tv kanallarını girebiliyor ve saklayabiliyormuyuz?
    Teşekkürler,
    Saygılar
  • 2,5 hd takılabiliyor. İnternet tv de ben türk tv kanalı bulamadım radyo 3-4 tane var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.