Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SORUNSUZ DİVX OYNATICI ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

phılıps 5960
    vestel 6500-6600
    voxline 933 almalıyım
    hangisininde sorun yaşamam alt yazıda,seste tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogu1925 -- 25 Ocak 2007; 19:10:56 >

• voxline 933 derim ben de var sorunsuz kuLLanıyorum gayet memnunum...fiyatına göre performansı çok iyi..
  • usb desteği olan bir dvd player lazım
  • vestel 6500 veya 6600 yeni oldugundan sanırım, şu an kimse net bir şekilde divx player tavsiyesi veremiyor?
  • ben şu an philips 5960/12 kullanıyorum gayet memnunum.Ayrıca altyazılardaki türkçe karakter sorununu önemsemeyin çünkü philips e mail atmanız durumunda hemen size türkçe altyazı güncellemesini gönderiyorlar ben yükledim sorunsuz izliyorum divxlerimi ayrıca philips in kendi orjinal yazılımı olduğu için garanti kapsamındanda çıkmıyor.
  • ARKADAŞLAR ÖNERDİĞİNİZ DVD PLAYERLARIN ÖZELLİKLERİ İÇİN DAHA AYRINTILI YZABİLİR MİSİNİZ;
    1- 5+1 DIVXLERDE ALTYAZI SORUNU VAR MI?
    2- QPEL VE GMC Lİ DIVX FİLMLERİ DESTEKLİYOR MU?
    3- OPTİK SES ÇIKIŞI VAR MI?
    4- ALTYAZI İLE AVİ AYNI DOSYA İSMİNDE OLMALI VEYA ŞU UZANTILI OLMAMALI GİBİ PC DE DİVXLERİNİ HAZIRLAYACAK ARKADAŞLARA NOTUNUZ VAR MI?

BİRAZ DAHA DETAY LÜTFEN ..
    VESTEL 6600 MODELLER HAKKINDA HENÜZ YENİ OLDUĞUNDAN KİMSE BİLGİ YAZAMIYOR MU?

NOT: VESTEL 5600 MODELİM VAR, SADECE 2CDLİK 5+1 DIVX FİLMLERDE ALTYAZI SORUNU VAR(DİĞER DİVXLERDE SORUN YOK), BENİM FİLM ARŞİVİM 5+1 DİVXLERDEN OLUŞTUĞU İÇİN İŞİME YARAMIYOR. BAŞKA SORUNU YOK. ALMAK İSTEYEN İZMİRDE ARKADAŞ VARSA PM ATSIN LÜTFEN.
  • philips 5960ta sorunlar çözülmüşse forumu baya bi inceledim ona karar vericem sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Next YE 8500 DivX Player

• Desteklediği Formatlar : DVD / MPEG4 / CD / CD-R ( RW ) / DVD-RW / MP3-CD / JPEG-CD / Kodak Picture Card
    • USB Girişi
    • Hızlı ileriye alma ( 20 x )
    • 3 Seviye zoom fonksiyonu
    • 5.1 Surround Ses
    • Dijital ses konnektörü ( Koaksiyal )
    • SCART ve S-Video Konnektörü

Fiyatı çok uygun, pm veya mail atın...
  • bence voxline'ın artık pek parlak bir özelliği kalmadı. ben kullanıyorum ancak şu an almak istesem onu almam heralde.

ama genede çok güzel bir alet. almak istersen grisinden al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.