Şimdi Ara

goal.com a gore bu yazin en iyi 20 transferi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

Eskidendi o şimdi sizin oyuncularınız bizim kadromuzda yer bile alamaz. (GG, Lugano, Volkan dışında) bütün oyuncularımız sizden iyi.

Volkan
    Gökhan --- Lugano --- Ferrari --- Santos
    Quaresma --- Emre --- Guti --- Stoch
    Alex
    Semih

Yukarıya ne amaçla Bobo > Güiza yazdığını anlayamadım,Fenerbahçe'nin 1. santraforu Güiza mı sence?Ayrıca yerine büyük olasılıkla Niang gelecek,onu da Bobo'yla karşılaştırmazsın herhalde?

Canım kardeşim siz Niang'ı alacaksınız bide Robinho ya da Adebayor'u. Her türlü sizden iyi olacak o bölge.

Sizin Serdar Bey açıklamadı mı Robinho gündemimize bile gelmedi diye,kusura bakma ama 2 transfer sizi ne hale getirmiş,hala Adebayor diyorsun,Adebayor Man City'e 30M €'ya gitti,Guti gibi bonservisi elinde gelmeyecek,30M €'yu bir şekil verdin diyelim,yıllık ücreti olan 8M €'yu nasıl karşılayacaksın acaba?Robinho ile Adebayor'u alınca Semih'in yerine yazarız,sorun değil arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: toclase39

quote:

quote:

quote:

Eskidendi o şimdi sizin oyuncularınız bizim kadromuzda yer bile alamaz. (GG, Lugano, Volkan dışında) bütün oyuncularımız sizden iyi.

Volkan
    Alex
    Semih

Yukarıya ne amaçla Bobo > Güiza yazdığını anlayamadım,Fenerbahçe'nin 1. santraforu Güiza mı sence?Ayrıca yerine büyük olasılıkla Niang gelecek,onu da Bobo'yla karşılaştırmazsın herhalde?

Canım kardeşim siz Niang'ı alacaksınız bide Robinho ya da Adebayor'u. Her türlü sizden iyi olacak o bölge.

Ne kadar eminsin alacığınızdan,kesin sizde yani bu adamlar

İnanmışlar bir masala gidiyor, Robinho ve Adebayor'u alacaklarmış, oldu canım başka?

• quote:

quote:

quote:

Volkan
    Alex
    Semih

Tuttuğun takımı mı karıştırdın ?

• sidik yarisina donmus olay..bilsem acmazdim konuyu...
    isimler onemlidir...ama futbol sahada oynanir bu da bir gercektir...x liginde basarili olamayan bir futbolcu y liginde yildiz olabilir vs vs...sonucta lig basliyor, kim yararli transferler yapmis kim yapmamis birakin zaman gostersin bize...ne oyle benim babam seninkini dover tarzi anlamadim gitti...
    ben en basta topal bile listedeyken karizmanin olmamasini "sasirdigim" icin yazmistim ama liseli muhabbetine donecegini bilsem yazmazdim...kusura bakmayin...
  • Yalnız haftaya da burada olun tamam mı ? Robinho Beşiktaş'tadır arkadaşlar. Kıskançlıktan çatlasanızda içiniz içinizi yesede Robinho Beşiktaş'ta. Yabancılar yollanınca açıklanacak. Yalanlanmasının tek nedeni gönderilecek yabancılardan para kazanabilmek. Robinho Beşiktaş'ta. Bu durumda Robinho > Niang olur yine orası öyle kalacaktır. Her türlü Niang'dan büyük bir oyuncu gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslowcat

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

biz mi dağıtıyoruz site mi?bize ne golkomdan?
    oturup ağlayalımmı guti ile quaresmayı listeye almadılar diye?

yok ben sadece bir "durum" tespiti yapmistim...o kadar unlu bir oyuncunun transferi nasil yeralmaz diye...adamlar bu isi bilmiyorlar demek ki :D

yapabildinmi bari o durum tespitini?
    bide demişinki şey yarışına dönmüş olay.e ne için açtın sen peki konuyu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslowcat

quote:

biz mi dağıtıyoruz site mi?bize ne golkomdan?
    oturup ağlayalımmı guti ile quaresmayı listeye almadılar diye?

yok ben sadece bir "durum" tespiti yapmistim...o kadar unlu bir oyuncunun transferi nasil yeralmaz diye...adamlar bu isi bilmiyorlar demek ki :D

yapabildinmi bari o durum tespitini?
    bide demişinki şey yarışına dönmüş olay.e ne için açtın sen peki konuyu?

yaptim o da su: burasi coluk cocuk dolu...daha topal ile karizmayi neden karsilastirdigimi bile anlayamayan tiplerden hemde!!! dis basindan bir editor kendi bakis acisiyla 20 transferi listelemis, ben bunu yazdim oraya...ama bu kadarda cocuk olunmaz ki, yok o ondan iyi yok o bundan iyi...ben dedim mi su bundan iyi vs diye...isim olarak karizma daha taninmis biri ama topal onu gecmis diye sasirdim sadece o kadar...bunu da anlamiyorsa insanlar gidin kumda oynayin derim...

• quote:

Yalnız haftaya da burada olun tamam mı ? Robinho Beşiktaş'tadır arkadaşlar. Kıskançlıktan çatlasanızda içiniz içinizi yesede Robinho Beşiktaş'ta. Yabancılar yollanınca açıklanacak. Yalanlanmasının tek nedeni gönderilecek yabancılardan para kazanabilmek. Robinho Beşiktaş'ta. Bu durumda Robinho > Niang olur yine orası öyle kalacaktır. Her türlü Niang'dan büyük bir oyuncu gelecek.

olm bak sorumluluk alma gelmezse bu adamlar yatacak yer bırakmaz sana

• Liste geçmişte ne yaptıklarına değil gelecekte neler yapabileceklerine bakılarak yapılmış bu açıkça belli. Bu açıdan bakınca çok doğru bir liste. Yoksa raul ilk 5lerde olurdu.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

quote:

Volkan > Rüştü

GG > Ekrem

Lugano > Toraman

Ferrari > Bilica

Santos > İsmail

Ernst = Emre

Fink > Baroni

Quaresma > Stoch

Niaht > Dia

Alex = Guti

Bobo > Guiza

Bedavaya bütün Türk oyuncularınızı ve yabancı kontenjanı dolayısıyla yabancılarınızı dağıttınız. Üstüne sadece Qua ve Guti geldi. Sanki bütün 11 değişmiş messi pedro ilerde pique defanstaymış gibi konuşmuşsun tebrik ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: IspanyoL

quote:

Yalnız haftaya da burada olun tamam mı ? Robinho Beşiktaş'tadır arkadaşlar. Kıskançlıktan çatlasanızda içiniz içinizi yesede Robinho Beşiktaş'ta. Yabancılar yollanınca açıklanacak. Yalanlanmasının tek nedeni gönderilecek yabancılardan para kazanabilmek. Robinho Beşiktaş'ta. Bu durumda Robinho > Niang olur yine orası öyle kalacaktır. Her türlü Niang'dan büyük bir oyuncu gelecek.

Bunu yalnızca ben söylemiyorum. Yönetimle başkanla bire bir konuşan arkadaşlar söylüyor. Göreceksiniz arkadaşlar. Hem yatıcak yer bıraksalar ne bırakmasalar ne transferi biz yapıyoruz kime ne?

• quote:

Robinho'nun Beşiktaş'a gelmesi için bir sebep söyler misin ?
  • quote:

Volkan > Rüştü

GG > Ekrem

Lugano > Toraman

Ferrari > Bilica

Santos > İsmail

Ernst = Emre ( Yanlış... Emre > Ernst olmalıydı )

Fink > Baroni ( İkisi de 5 para etmez.Birbirine eşittir.)

Quaresma > Stoch ( İsim olarak bakılırsa doğru ama Stoch daha 21 yaşında...Ayrıca Yeni transferleri değerlendiremezsin henüz)

Nihat > Dia ( Nihat ölmüş ağlayanı yok...Koca sezonda 3 gol atmış kısır bi forvet.Dia dediğin adam kanat oyuncusu o yüzden Nihatla karşılaştıramazsın.Ayrıca yeni transferleri değerlendiremezsin henüz )

Alex = Guti ( Alex bi ölçü birimidir )

Bobo > Guiza

BOBO

ALEX

STOCH - EMRE - ERNST - QUARESMA

ANDRE - LUGANO - FERRARI - GÖKHAN

VOLKAN

Guti Alex'in geldiği 6 sezondaki 16 Gol , 17 Asist'lik performansını yakalasın sonra onu koyarız zaten.
    Ayrıca şunu da söyleyeyim...
    Guti de yeni transferdir ama Alex 6 yıldır Türkiye'de istatistikleri alt üst eden,Şampiyonlar Liginde Asist Kralı olmuş bir oyuncu.
    Guti o derecelere gelmeden kimse Guti falan yazmasın,haksızlık edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: IspanyoL

quote:

SS alındı bile. Ayın 11inde şenlik var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

quote:

Volkan > Rüştü

GG > Ekrem

Lugano > Toraman

Ferrari > Bilica

Santos > İsmail

Ernst = Emre ( Yanlış... Emre > Ernst olmalıydı )

Fink > Baroni ( İkisi de 5 para etmez.Birbirine eşittir.)

Quaresma > Stoch ( İsim olarak bakılırsa doğru ama Stoch daha 21 yaşında...Ayrıca Yeni transferleri değerlendiremezsin henüz)

Nihat > Dia ( Nihat ölmüş ağlayanı yok...Koca sezonda 3 gol atmış kısır bi forvet.Dia dediğin adam kanat oyuncusu o yüzden Nihatla karşılaştıramazsın.Ayrıca yeni transferleri değerlendiremezsin henüz )

Alex = Guti ( Alex bi ölçü birimidir )

Bobo > Guiza

BOBO

ALEX

STOCH - EMRE - ERNST - QUARESMA

ANDRE - LUGANO - FERRARI - GÖKHAN

VOLKAN

Guti Alex'in geldiği 6 sezondaki 16 Gol , 17 Asist'lik performansını yakalasın sonra onu koyarız zaten.
    Ayrıca şunu da söyleyeyim...
    Guti de yeni transferdir ama Alex 6 yıldır Türkiye'de istatistikleri alt üst eden,Şampiyonlar Liginde Asist Kralı olmuş bir oyuncu.
    Guti o derecelere gelmeden kimse Guti falan yazmasın,haksızlık edersiniz.

Oha 6 sezonda onları yapsın demişsin. Adam 6 sezon nereye oynuyor 33 yaşında Alex'le yaşıt.Oynayacağı 2-3 sene en fazla. Hey yarabbim ya. Adam her sene yıldızlar topluluğu olan Real Madrid'de mi yapsın o kadar istatistiği. Alex gibi küçük takımın büyük oyuncusu olmak kolay. Sıkıysa Alex yapsaydı Guti'nin kariyerini. Madem Alex'in eski istatistikleriyle karşılaştırmaya çalışıyorsun Guti'yi. O zaman Alex madem Guti'den iyi neden Guti Madrid'de 14 sene oynadı Alex Brezilya takımlarından Fener'e geldi ? Hele o Quaresma - Stoch olayını okumak dahi istemiyorum resmen dalga geçiyorsun sandım Quaresma o yahu Quaresma stok kimmiş. Ayrıca Emre hiç bir zaman Ernst'den iyi değildir ancak eşit olabilirler.

Son olarak Nihat geçen sene askerden geldi form tutmadı bu sene ilk maçlarda gördük nasıl oynayacağını. Beşiktaş'ta santrafor oynamıyor sağ kanat gibi oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Ee Pino ile Stok listede de bizim mi haberimiz yok

Binlerce taraftarı stada gelip imza şov yaptırıldı da benim haberim yok :)

Yabancıların bidon dediği adama dünya starı diyen biz değiliz ayrıca beşiktaşlı arkadaşım.

Bi bidon için mi havaalanına çıplak koşacaktınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

quote:

quote:

quote:

Yabancıların bidon dediği adama dünya starı diyen biz değiliz ayrıca beşiktaşlı arkadaşım.

ız? Ss koyarmısın? Benim böyle birşey yazdığım hakkında?

@Sangre
    Nihatı Quaresma'yı Fener belki Galatasaray karşısında izlemeden yorum yapma. Sakata gelirsin.
    Nihat nasıl oynayacağını gösterdi fakat halısaha takımlarına karşı. Yaptığınız hazırlık maçlarıyla belli olacak şey değil.

Ayrıca senin bahsettiğin küçük takımların büyük Alex'i benim bahsettiğim CL'de asist kralı olan Alex. İkimiz farklı yönden bakıyoruz sanırım.

Senin Stoch'unu bilmem neni GS maçında izledik merak etme o futbolla CL'ye gidersen TSL'de ilk 2 ye girersen çok büyük başarı olur sizin için.

• Liverpool'a bak tam mezarcı ya
  • quote:

Oha 6 sezonda onları yapsın demişsin. Adam 6 sezon nereye oynuyor 33 yaşında Alex'le yaşıt.Oynayacağı 2-3 sene en fazla. Hey yarabbim ya. Adam her sene yıldızlar topluluğu olan Real Madrid'de mi yapsın o kadar istatistiği. Alex gibi küçük takımın büyük oyuncusu olmak kolay. Sıkıysa Alex yapsaydı Guti'nin kariyerini. Madem Alex'in eski istatistikleriyle karşılaştırmaya çalışıyorsun Guti'yi. O zaman Alex madem Guti'den iyi neden Guti Madrid'de 14 sene oynadı Alex Brezilya takımlarından Fener'e geldi ? Hele o Quaresma - Stoch olayını okumak dahi istemiyorum resmen dalga geçiyorsun sandım Quaresma o yahu Quaresma stok kimmiş. Ayrıca Emre hiç bir zaman Ernst'den iyi değildir ancak eşit olabilirler.

Son olarak Nihat geçen sene askerden geldi form tutmadı bu sene ilk maçlarda gördük nasıl oynayacağını. Beşiktaş'ta santrafor oynamıyor sağ kanat gibi oynuyor.

Cevap verecektim,vazgeçtim,büyük harflerle gösterdiğim o cümleyi yazan birine cevap versen ne yazar,vermesen ne yazar.Emre Belözoğlu ile Ernst'i bir tutan bir zihniyetle iletişime dahi geçmemek gerekir,tamam Guti en büyük Quaresma = 10 tane Stoch Alex = halı saha topçusu mutlu olduysan gidebilirsin.

• Geçen senelere göre transfer piyasası biraz yavaş kalmış.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

quote:

quote:

quote:

ız? Ss koyarmısın? Benim böyle birşey yazdığım hakkında?

@Sangre
    Nihatı Quaresma'yı Fener belki Galatasaray karşısında izlemeden yorum yapma. Sakata gelirsin.
    Nihat nasıl oynayacağını gösterdi fakat halısaha takımlarına karşı. Yaptığınız hazırlık maçlarıyla belli olacak şey değil.

Ayrıca senin bahsettiğin küçük takımların büyük Alex'i benim bahsettiğim CL'de asist kralı olan Alex. İkimiz farklı yönden bakıyoruz sanırım.

Senin Stoch'unu bilmem neni GS maçında izledik merak etme o futbolla CL'ye gidersen TSL'de ilk 2 ye girersen çok büyük başarı olur sizin için.

Benim mesajlarımda Stoch kelimesi geçmiş mi kıvırma. Alex'e laf attın arkasında dur şimdi Stoch diyorsun. Birazdan Andre Santos çok şişmanlamış koşamaz diye mesaj gelir. Daha sonra Lugano gözlerini pörtletiyor o gözlerle futbol oynamak zor vs. vs. Hiç bitmez senin mesajların neyse saygılar daha başka mesajım olmayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.