Şimdi Ara

goal.com a gore bu yazin en iyi 20 transferi... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

Peki Guti'yi aldığınız için neden seviniyorunuz o zaman ?

Bu arada ;
    Q7 Kanatta oynayacağı için pek de iyi bi istatistik yakalayacağını sanmıyorum.( En azından bi oyun kurucu kadar )

Guti'yi aldığımız için seviniyoruz çünkü bir dünya yıldızı aldık, dünya basınında adımızı duyurduk. Sonuçta bu adam kendini kanıtlamış biri. Sorumluluk alabilecek biri. Avrupa'da ya da TSL'de bir derbide takımı yüreklendirebilecek tek hareketiyle maçın kaderini değiştirebilecek biri. Ama iyi bir istatik yakalayamayacağı belli. Gerçi şuna eminim Delgado ve Tabata'nın iki sezondur yaptıkları istatistiklerin toplamı kadar bir istatistiğe ulaşır.

Yani kısaca sevinme nedenimiz orada Delgado ve Tabata gibi iki ne olduğu belirsiz oyuncular varken onlardan çok daha iyi biri geldi bir dünya yıldızı geldi. Tabi ki sevineceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Eskidendi o şimdi sizin oyuncularınız bizim kadromuzda yer bile alamaz. (GG, Lugano, Volkan dışında) bütün oyuncularımız sizden iyi.

• Godinde A.Madride gitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Meğerse Quaresma, Guti beş para etmez birer futbolcuymuş. Bunca zaman boşuna öyle izlemişiz, bizi bu rüyadan uyandıran goal.com adresine teşekkürü bir borç bilirim.

quaresmayı nerde izledin ???? interde kadroya giremiyorduda merak ettim???
  • Aslında bu konu Emre=Ernst denildiğinde bitmeliydi çünkü bu yorum insanlık hatasıdır.İnsanın biraz düşünmesi lazım tamam emre bazen çirkeflik yapıyor bende kabul ediyorum ama ernst onun yarısı bile olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

Godinde A.Madride gitmiş.

8 milyon €'ya hemde, of ulan of yönetim, Lugano ile müthiş ikili olurlardı.
  • Eskiden Hagi Alex kavgalarında BJKliler tarafsız olarak katılır objektif bakarlardı şimdi onlarında Guti'si var Trabzonlulara kaldı meydan.Onlardan da fazla yok forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

Hz. Guti ve Q7'yi koymamışlar,Mehmet Topal'ı koymuşlar buna seviniyor Fbliler
    Düştükleri duruma bak aman Allahım

Vallahi üzülüyorum bu fb taraftarları için, başkanları adam gibi bi transfer yapmadı ki, rahatlasınlar, yazık
  • listede eger topal olmasaydı o kadar problem olmazdı ama topal olunca bariz bi şuursuzluk var bu listeyi hazırlayanlarda.

lamı cimi yok arkadaşlar,eger futboldan biraz anlayıp gündemi de biraz takip ediyorsanız bu listeye gülüp geçmeniz lazım.
  • Young Boys'un transferleri var mıymış listede?

O zaman bizim transferler olmasa da gocunmam, okey veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

listede eger topal olmasaydı o kadar problem olmazdı ama topal olunca bariz bi şuursuzluk var bu listeyi hazırlayanlarda.

lamı cimi yok arkadaşlar,eger futboldan biraz anlayıp gündemi de biraz takip ediyorsanız bu listeye gülüp geçmeniz lazım.

Ne alaka, Topal Valencia'ya gitti o kadar kötü futbolcu olsaydı Valenciaya gitmezdi, Querasma o kadar iyi futbolcu olsaydı Beşiktaşa gelmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

listede eger topal olmasaydı o kadar problem olmazdı ama topal olunca bariz bi şuursuzluk var bu listeyi hazırlayanlarda.

Ne alaka, Topal Valencia'ya gitti o kadar kötü futbolcu olsaydı Valenciaya gitmezdi, Querasma o kadar iyi futbolcu olsaydı Beşiktaşa gelmezdi

topalı kim tanıyordu valencia almadan önce.?? senin dedigine göre bu sıralama takımlar için yapılmış.büyük takımların transferleriyse tamam o zaman.

bizi baglayan bir durum yok.ne de olsa futbolcu kıyaslanmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

quote:

Meğerse Quaresma, Guti beş para etmez birer futbolcuymuş. Bunca zaman boşuna öyle izlemişiz, bizi bu rüyadan uyandıran goal.com adresine teşekkürü bir borç bilirim.

quaresmayı nerde izledin ???? interde kadroya giremiyorduda merak ettim???

Doğru adamın kariyeri zaten Inter'de başladı ve bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslowcat

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslowcat

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

biz mi dağıtıyoruz site mi?bize ne golkomdan?
    oturup ağlayalımmı guti ile quaresmayı listeye almadılar diye?

yok ben sadece bir "durum" tespiti yapmistim...o kadar unlu bir oyuncunun transferi nasil yeralmaz diye...adamlar bu isi bilmiyorlar demek ki :D

yapabildinmi bari o durum tespitini?
    bide demişinki şey yarışına dönmüş olay.e ne için açtın sen peki konuyu?

yaptim o da su: burasi coluk cocuk dolu...daha topal ile karizmayi neden karsilastirdigimi bile anlayamayan tiplerden hemde!!! dis basindan bir editor kendi bakis acisiyla 20 transferi listelemis, ben bunu yazdim oraya...ama bu kadarda cocuk olunmaz ki, yok o ondan iyi yok o bundan iyi...ben dedim mi su bundan iyi vs diye...isim olarak karizma daha taninmis biri ama topal onu gecmis diye sasirdim sadece o kadar...bunu da anlamiyorsa insanlar gidin kumda oynayin derim...

ee?senin yaptığın çok mu büyük adam işi şimdi?
    yazdığınızı gönder tuşuna bakmadan önce okuyormusunuz siz cidden?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Orijinalden alıntı: Sangre
    Ee Pino ile Stok listede de bizim mi haberimiz yok

Binlerce taraftarı stada gelip imza şov yaptırıldı da benim haberim yok :)

Yabancıların bidon dediği adama dünya starı diyen biz değiliz ayrıca beşiktaşlı arkadaşım.

Yabancıların "Fenerbahçe sirki" dediği takımınızın transferlerinide gördük.

• quote:

Hakikaten ha! Ben de şoktayım. Kandırılmışız meğer! Teşekkürler Goal.com, teşekkürler!
  • Tabi canım biz kimleri aldık ki Quaresma Guti kim ya demi? Siz Dia yı Stoch aldınız abi adamlar dünya yıldızı demi.Ondan elendiniz demi Young boys'a ya tabi üzüldüm vallahi ne yapıcaksınız şimdi.Onca transfer boşa gitti sen al dünya yıldızlarını youngboys'a elen oldumu şimdi.
    Soda içmesi gerekenler bizler değil sizlersiniz sanırım ^^
  •  goal.com a gore bu yazin en iyi 20 transferi...

allaha şükür geldi ve 6-7 sene seyrettik. kimle kıyasladılarsa hepsi gitti o hala burda. şimdi 34 yaşındaki gutiyi göklere çıkaranlar Roberto Carlos gibi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki türkiyeye geldiğinde dede diye hakaret ediyorlardı. objektif olun biraz. gelen futbolcuyu kariyeriyle kıyaslarsanız Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu Carlos'tur. Yaptıklarıyla kıyaslarsanız Alex De Souza'dır. Kariyerinin zirvesinde gelmiştir. 3 sene top yüzü görmedikten sonra değil. Ha Kariyerine bonservis bedeli ve oynadığı takımlar olarak bakarsanızda Anelka'dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: scream1907II

goal.com a gore bu yazin en iyi 20 transferi...

allaha şükür geldi ve 6-7 sene seyrettik. kimle kıyasladılarsa hepsi gitti o hala burda. şimdi 34 yaşındaki gutiyi göklere çıkaranlar Roberto Carlos gibi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki türkiyeye geldiğinde dede diye hakaret ediyorlardı. objektif olun biraz. gelen futbolcuyu kariyeriyle kıyaslarsanız Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu Carlos'tur. Yaptıklarıyla kıyaslarsanız Alex De Souza'dır. Kariyerinin zirvesinde gelmiştir. 3 sene top yüzü görmedikten sonra değil. Ha Kariyerine bonservis bedeli ve oynadığı takımlar olarak bakarsanızda Anelka'dır.

Valla şu adamı biriyle kıyaslamayın artık her sene rezil olmaktan bıkmadınız.. Yok ricardinhoymuş yok delgadoymuş da lincolnmüş bilmem ne..

• quote:

Orijinalden alıntı: scream1907II

goal.com a gore bu yazin en iyi 20 transferi...

Tipik Fenerli yorumu.En kariyerli oyuncu Gutidir.En iyi performans Hagidir.En yetenekli Oyuncu Quaresmadır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.