Şimdi Ara

goal com a gore yazin en iyi 20 transferi - guncel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • liste her hafta guncelleniyor..mehmet topal disinda turkiye ile alakali bir transfer yok...
    http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2010/08/18/2051783/goalcom-top-20-transfers-of-summer-2010

• Mehmet Topal nasıl bu kadar büyük transfer olabiliyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Mehmet Topal nasıl bu kadar büyük transfer olabiliyor anlamadım.

Kabul et gözlerin Guti ve Quaresma'yı aradı ama Topal'ı görünce bozuldun

Şaka bir yana bana Görede Topal'ın transferinin ilk 20ye girdiği bir listede Quaresma'da yer almalı. Ama Avrupalılar farklı gözle bakıyorlar demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Mehmet Topal nasıl bu kadar büyük transfer olabiliyor anlamadım.

Kabul et gözlerin Guti ve Quaresma'yı aradı ama Topal'ı görünce bozuldun

Şaka bir yana bana Görede Topal'ın transferinin ilk 20ye girdiği bir listede Quaresma'da yer almalı. Ama Avrupalılar farklı gözle bakıyorlar demek ki.

İlk mesajda sadece Türkiye ile ilgili Topal var diyince bakmadım listeye ultraslowcat'ın dediğinin üzerine konuştum. Ama tabiki insan Topal'ın olduğu bi listede Quaresma'yı bekliyor.

• mesut u unutmusum pardon, turkiyeyi ilgilendiren topal ve ozil disinda kimse olmamasi garip...gerci city mahvetti listeyi :D
  • The 24-year-old leaves his homeland for a Spanish adventure and will be entrusted with the task of protecting his new side's back four. The Euro 2008 participant could end up being an inspired purchase at a bargain-basement price.
  • benim asıl anlamadığım olay şu ki mehmet topal'ı neden sattı galatasaray ? adam bi kere türk, kontenjan problemi yaratmaz.ikincisi büyük paralar verse valencia tamam dicem o da yok .. aklım mantığım almadı, şimdi de yana döne orta sahaya adam arıyorlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakında Türkiye ile ilgili bir transfer 2 numaradan listeye girecek zaten .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.