Merhaba donanımhaberciler; Forumda araştırdım yoktu bende konu açalım dedim. Bu oyun hakkında ki bilgilerinizi ve görüşlerinizi burada paylaşalım istedim. Deneyimlerinizi fikirlerimizi paylaşalım. Bi nevi goal united kahvehanesi olsun Oyundaki takım ismim Schwarz Adler FC Herkeze başarılar dilerim. http://www.youtube.com/watch?v=HJFnf43yjcU
Merhaba da_hool,
Kapatılan hesabında hala 550 GU STARS'ın mevcut. Kaybolmadıklarından emin olmak için, sana bir kupon olarak gönderiyoruz. Eğer goalunited'a yeniden başka bir hesapla başlamak istersen, ilgili kodu oyunda kullanarak GU STARS'ını tekrar alabilirsin
Her kupon kodu sadece bir kere kullanılabilir ve sonra geçersiz hale gelir. Her hesap için yalnızca bir kupon kodu kullanılabilir
Kuponun geçerliliğinin bitiş tarihi: 2012-11-15. Bir kısmını veya tamamını nakite çevirmek mümkün değildir. Kupon konu sadece "goalunited 2011" ve 'goalunited classic' için kullanılabilir. Kupon satmak yasaktır ve satın alan hesapları oyundan uzaklaştırma hakkımızı saklı tutarız.
Kupon kodu: D6Q9MCJYTE7J
Merhaba ya ben bişey sorucaktım da. Geçen günlerde GoalUnited United maçları icin kart vermisti. Ben de onula United ligi açtım. Kimse gelmediği için ligi kapatmak istiyorum. Ligi kapatirsam kart yanar mı yoksa tekrar desteme geri gelir mi? Acilen cevaplarsaniz cok sevinirim...