Şimdi Ara

Goal United Ana Konu... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
10.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu konuyu atlayıp diğer konuya yazmışım. Madem asıl konu bu burdan devam edeyim. Şuan için hala sorun yaşamakta olan kişiler var. Forumlarda bu giriş yapamama sorununun bir tek Türiye'yi etkilediği iddia ediliyor ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Ben sorunsuz olarak giriş yapabiliyorum server problemi düzeltildiğinden beri. Ama hala takımlarının durumunu, yeni ligini göremeyen arkadaşlar varmış.

Oyuna giremeyince gerçekten çok rahatsız oluyor insan. Hele bir de şu sıra plaf off maçları oynandı yeni ligler belli oldu. Merak etmek çok doğal. Oyuna giriş yapamayan arkadaşlar takım adlarını yazarsa yeni gruplarını buraya yazarım.
  • Diğer konuya da yazdığım gibi sorunun çözümü basit:

Hot Spot Shield

Siteye girip son sürümünü yükleyin, oyuna ve foruma girecektir. Aksaklıklar düzelince kaldırabilirsiniz.
  • Oyunu düzeltmişler herhalde bugün ek olarak hiçbirşey kullanmadan oyuna girebildim.En son girdiğimde dirilik artsın diye antrenmanı sıfırlamıştım 1 2 günlük.Oyuna giremeyince 1 2 haftadır antrenman sıfırdı dolayısıyla takım çökmüş şuan form 50 lere düşmüş oyuncularda
  • ben de satılık takımlar var 5. 6. 7. ve 8. liglerde almak isteyenler mail atsınlar...net_satis@hotmail.com
  • 27 Ocakta Kupa Maçlarını 2.turlar başlıyor.
    Kendi aramızda ufak bi turnuva yapalım ne dersiniz ?
  • Arkadaşlar nasıl para kasıcaz ya 18-lik falan satın alıp yetiştiripmi satıcaz. Paraya çok ihtiyaç var ama sadece sponsor karşılamıyor
  • var mı hala oynayan?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.