Şimdi Ara

Goal United Ana Konu... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
10.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta 2. ligde de şampiyonluğu garantiledim. Play of ları da geçersem kısmetse 1. ligde oynamaya başlarım.
  • sıkı bir Fifa Manager oyuncusu olarak bende merak edip başladım ve çok beğendim oynamaya devam edicem
    ligdeki ilk maçımda 2-1 yendim 2. sıradayım.
    3 defans 1 orta saha 1 de forvet takviyesi yaptım
    şampiyonluğun en büyük adayıyım

kupa haftasında bay çıkmışım kupanın da en büyük adayıyım
    5 günlük boşluğum war. isteyen arkadaşlarla dostluk maçı yapabiliriz.
    takımın adı diddyob's FC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfdtmh -- 19 Mayıs 2009; 0:39:54 >
  • Gamer FC
     Goal United Ana Konu...

Az önce paftan çıkardım.
  • arkadaşlar, goalunited 6. ligdeki takımım (şu an 3. sırada) satılık. ilgilenen arkadaşlar oguzkaraa@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler.
  • Goalunited hesabı arıyorum satmayı düşünen varsa irtibata geçebilir..

lfatqol@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Fatih| -- 9 Haziran 2009; 17:08:20 >
  • 17. Ligden çıktığımız bu yolda müzemize 17. ve 13. lig kupalarını koymayı başardık. Şuan 11. ligde 4. maç sonrası 12 puan ile lideriz. İnşallah bu kupayı da müzemize atmayı başaracağız.

Kupa mücadelemizde ise şuan 5. ayağa kadar geldik. Rakibimiz zorlu ama bakalım ne olacak.
  • Goal united ta bir sürü lig ve binlerce oyuncu var. Ama maalesef forumdan çok az kişi var.
  • Jan_Jan takımıma bak hepsini gençleştirdim gençleştirmeyede devam ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nieaufgabe -- 21 Temmuz 2009; 12:21:39 >
  • 1.5 senedir 12. ligde başlayıp haftada 1-2 kez takımla ilgilenerek 4 şampiyonluğun ardından 6.ligde 5. şampiyonluğa doğru namağlup ilerliyorum.

Ne kadar çok başında durursanız takımınız o oranda güçlenmediği için zamanınızı da çalmaz. Ben haftada 1 kere maçlarım ne olmuş diye bakıyorum, antremanları ayarlıyorum, paf oyuncularını kovuyorum, sponsoru seçiyorum anlaşması bittiyse, maç kadrolarını oluşturuyorum, gerekliyse transfer için adam arıyorum ve en yoğun ilgi bekleyen zamanda haftada en fazla 15 dk. ayırıp geri kalan zamanda neler olmuş diye beklemek kalıyor. Önemli olan taktiğinizi, prensibinizi, bütçenizi iyi ayarlayıp arkanıza yaslanmak.

Zamanı olanlar daha fazla kurcalayabilirler ama en güzel özelliği zaman çalmıyor, harcadığı zamana karşılık eğlenceli. Bizim gibi yaşlı gençler için uygun yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer KURTULUŞ -- 27 Temmuz 2009; 17:31:59 >

• 7. ligin 175 inci grubunda 17 maçta 17 galibiyetle birinci sıradayım. İkinciyle aramızda 11 puan fark var. Bu pazar günü son maça çıkıp 18 de 18 yapmayı hedefliyorum.
  • Lykia SK TR lütfen dostluk maçı yollayın :)
  • bende oynuyorum takım adı Crymysoul
  • oyuna girebilen varmı ? yav okadarda paf izledik ne alemde acaba...

play offların 2.ayagı vardı bugün sorun çıkıp benim kaydettigim taktikten başka bi taktikle çıkmaz takım inş. c.tesi bilerek yenildim üst lige çıkmamak için yedek kadroyu sürdüm sahaya as takımdan 4 oyuncu girse rakibi yenerim zorla üst lige çıkartıcaklar beni :S
  • Arkadaşlar oyunun sitesinde bir problem mi var?
    Ne anasayfaya ne de forumuna girebiliyorum.
    Sizde durum nedir?
  • forumlar kapalı kalacakmış yarına kadar heralde onun harıcınde oyunda bir problem yok.
  • Arkadaşlar oyunda bir sorunmu var benmi giremiyorum anlayamadım.Tamda windows7 yüklediğim bir ana denk geldi oyun katiyen açılmıyor explorer web sayfasını görüntüleyemiyor diyor ama internetimdede explorerda da bir problem yok tüm siteler açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapper

forumlar kapalı kalacakmış yarına kadar heralde onun harıcınde oyunda bir problem yok.

nerden biliyorsun bi problem var ortada ve bu problem ayın 31inden beri devam ediyor ;)

ben sürekli oyun içinde online olan birisiyim ancak sadece 3kere girebildim oyuna... elimde 6m nakit para vardı transfer yapıcaktım daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35

quote:

forumlar kapalı kalacakmış yarına kadar heralde onun harıcınde oyunda bir problem yok.

nerden biliyorsun bi problem var ortada ve bu problem ayın 31inden beri devam ediyor ;)

ben sürekli oyun içinde online olan birisiyim ancak sadece 3kere girebildim oyuna... elimde 6m nakit para vardı transfer yapıcaktım daha :)

şöyle bir acıklama geldi

01/02/2010 sorunlar çözüldü

Ana sorunlar çözülerek GoalUnited çok büyük kısıtlamalar olmadan kullanılabilir duruma geldi. Sistem tam kapasite ile çalışmadığı için biraz yavaşlamalar yaşayabilirsiniz.

2 Ocak güncellemesi akşamüstü tamamlanırken bugünün günlük güncellemesi normalde olduğu şekilde geçti.

Sunucu arızası yüzünden bazı maçlar ertelendi/gecikti. Paf ve united maçları bu durumdan etkilendiler. Forumlar da gece yarısına kadar kapalı kalacaklar. [ç.n: Forumların 4 Ocak günü açılacağı yönünde bilgi var]

Oluşan rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Sabrınız için teşekkür ederiz.

GoalUnited ekibi

• quote:

Orijinalden alıntı: m35

quote:

daha önce şöyle bir açıklama gelmişti dedigin gibi 31.de sorun oluştu oyuna gırılmedı 1-2 ocak gıbı sistem normale döndü oyuna girilmeye başlandı ama hala forumlarda sorun var onunda açıklaması var zaten.

01/02/2010 teknik arıza

Ana veritabanımızdaki bir sunucu arızası yüzünden oyunun bazı bölümlerinde geçici olarak sorun yaşanmaktadır. Bu durum Türkiye liglerini (TR), transfer pazarını, canlı yayını, istatistikleri, maç hesaplamalarını ve forumları etkilemektedir.

Bu problemler üzerinde yoğun bir şekilde çalışmaktayız ama şu anda bu akşamüstüne kadar (02/01/2010) bu problemler yaşanmaya devam edecek gibi gözüküyor. Tüm ilgili işler gecikmeyle de olsa tamamlanacaktır.

Daha fazla bilgi için burayı takip edin.

GoalUnited ekibi.

• ama sorunlar hala devam ediyor oyuna girebilen varmı ben çok çok nadirende olaasa arada giriyorum ama tık yok:S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.