Şimdi Ara

Goalunited

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Goalunited hesabımı bir baskasına vermeyi dusunuyorum. Oyle ahım sahım bi hesap degil ama idare eder. Gecen yılın paf sampiyonu bu yıl da pafta muhtemelen sampiyon olacak kadrom var. İlgilenenler mesaj atsın. 36 level ama yapıların durumu rakiplerden iyi. Baskası da hevesini alsın. Ucretsiz verecegim hesabı. Asagı yorum yapın bir kisiye kendi huzurumda gerceklestirecegim kurayla hediye edecegim.

Dipnot : Oyunu tavsiye etmem boyle sacma seylerle vakit oldurmek gereksiz geliyor.

• Ilk aday ben olayim o zaman aylar once baslamistim fakat kndimi gelistirememistim.s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba @aqelooq7

Hesabı sana verecegim yeni kullanmak istedigin bir kullanıcı adı soyler misin?

@agelooq7
  • Hesap daha verilmemistir. Bu arkadastan once yanıt veren olursa ona da verebilirim.
  • AgeLooS Olabilir.

Teşekkürler bu arada :)
  • bİ de mail adresi verirsen iyi olur hesapla bagım kalmasın kendi mailimi silecegim

@agelooq7
  • Bu arada kariyer seviyem de 39mus 36 degil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Managerzone
    5 yıl önce açıldı
    MuTurk Online
    7 yıl önce açıldı
    97D NostaljiMu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • toprakq543@gmail.com olabilir :) tekrardan teşekkürler :)
  • Verildi mi hesap? Verilmediyse talibim. Forum nickimle aynı olabilir ama sanırım verildi.
  • Mail adresini yaz vereyim bir ustteki arkadasımızın maili zaten kullanılıyormus oyunda. İlk kullanılmayan mail yazan alır hesabı.

@WaySEON @agelooq7
  • toprakbjk9@gmail.com olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkonukoglu

Mail adresini yaz vereyim bir ustteki arkadasımızın maili zaten kullanılıyormus oyunda. İlk kullanılmayan mail yazan alır hesabı.

@WaySEON @agelooq7

Özel Mesaj attım..
  • @aqelooq7

Hesabı verdim. Pm attım sifreyi. Mesaj kutunu kontrol et. Hayırlı olsun.

@WaySEON

Kusura bakma Wayseon. Maili daha once gondermis.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.