Şimdi Ara

goalunited takımı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu oyundan sıkılıp takımını devredecek olan varsa bana verebilir mi ?

• ben hesabımı satmak istiyorum. sıkıldığım için değil ama nakite ihtiyacım var. oldukça iyi bir takım. şuan 4.ligde. liginin en güçlü ikinci takımı ve en değerli takımı. oldukça genç oyuncular. stat iyi durumda. 81.000 kapasite 96.000 otopark+metro. 82 prestij, 13 euro ile ligde tüm biletler satılıyor. bankayla beraber borcum yok 20milyon civarında birikim var. takım değeri 230milyon civarında şuan. takım şuan uluslararası ustalarda çeyrek finalde çok büyük bi olasılık yarı finale yükselecek. takım gücü 74 vs vs. ilgilenirsen bilgi benim açtığım başlıkta var. ya da burdan da foto atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: raynekos

ben hesabımı satmak istiyorum. sıkıldığım için değil ama nakite ihtiyacım var. oldukça iyi bir takım. şuan 4.ligde. liginin en güçlü ikinci takımı ve en değerli takımı. oldukça genç oyuncular. stat iyi durumda. 81.000 kapasite 96.000 otopark+metro. 82 prestij, 13 euro ile ligde tüm biletler satılıyor. bankayla beraber borcum yok 20milyon civarında birikim var. takım değeri 230milyon civarında şuan. takım şuan uluslararası ustalarda çeyrek finalde çok büyük bi olasılık yarı finale yükselecek. takım gücü 74 vs vs. ilgilenirsen bilgi benim açtığım başlıkta var. ya da burdan da foto atabilirim

ücret ne kadar ?
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 2.Lig MANAGERZONE HESABI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.