Şimdi Ara

GoBack mi DeepFreeze mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kac sene once sistemime goback yuklemistim. Simdi tekrar yuklemeyi dusunuyorum ancak aklima takilan bir kac soru var. Bunlari sizinle paylasmak istiyorum.
    1. Goback kurulduktan sonra sistemi yavaslatir mi?
    2. GoBack'in hdd'yi bozma gibi bir olasiligi var mi?,

GoBack ile DeeFreeze'i karsilastirmak gerekirse hangisi kullanisli ve pc'de sorunsuz calisir. Tabi full surumlerden bahsediyoruz..

• hocam tabiki deepfreeze derim.....
    ben bir sorunla karşılışmadım bu günü kadar,gayet de başarılı bin yazılım deepfreeze
    önerim deepfreeze dir
    kolay gelsin
  • Deepfreeze şu an en iyisi ve kendini kanıtlamış durumda. Çalışna bir şeyi tamir etme bence
  • Peki GoBack ile Deepfreeze arasinda farkler neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bthn -- 9 Ocak 2007; 16:58:02 >
  • GoBack ve Deepfreeze'in her ikisini de kullandım.
    GoBack sistemin tamamını, Deepfreeze ise istediğin bölümlerini sabitliyor.
    Ben GoBack'i daha uzun süre kullanmıştım. GoBack sistemden önce başlıyor ve sistemi hiçbirşekilde kasmıyor. (Yani işletim sisteminin altında çalışmadığından sanırım).
  • BU PROGRAMLAR NE İŞE YARIYOR???? PC DE HANGİ AMACLA KULLANABİLİRİZ??
  • Sistemde bir geri dönüş noktası ayarlıyor, format atmadan bilgisayarını sorunsuz haline geri döndürüyor.
    Sana DeepFreeze öneririm.
  • Ama forumlarda goruyoruz surekli kaldirma sorunu yada farkli sorunlar cikiyormus DeeFreeze programinda. Hatta bu konuyu actigim gun aksamina bi musterim geldi ve deepfreeze programi kurulmus fakat kalkmiyor. Forumda yazilan tum seyleri uygulamama ragmen kaldiramadim ve careyi formatta buldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.