Şimdi Ara

Göbeğe streç film sarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın kankiler. Çoğunuz bilirsiniz zayıflamak isteyenler sporla uğraşanlar göbeğe streç film sarıyor ve herkes işe yaradığını söyylüyor yapıpta işe yarıyanlar varsa yazarsa sevinirim. Bu arada aynı şeyi mesela göğüse uygulasak olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Folder34

Günaydın kankiler. Çoğunuz bilirsiniz zayıflamak isteyenler sporla uğraşanlar göbeğe streç film sarıyor ve herkes işe yaradığını söyylüyor yapıpta işe yarıyanlar varsa yazarsa sevinirim. Bu arada aynı şeyi mesela göğüse uygulasak olur mu ?

/>
    Sarınca Nolucakmış?
  • kim sallıyor bunları ?
    istersen kendini mumyalat, spor ya da sağlıklı beslenme hayatında yoksa zayıflamayı unut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 3 Mart 2013; 10:44:45 >
  • Bölgeyi yoğun terletiyor ya uzun bir spor süresi sonucunda daha iyi sonuç alıyorsun :D Yani salondakilerin çoğu öyle :D
  • Hayır kardeşim. Yağ yakmalısın. Bölgesel zayıflama diye bir şey yok. Şekerli içecekleri tatlıyı aburcuburu ekmeği makarnayı pilavı bırak, hergün yürüyüş yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Folder34

Bölgeyi yoğun terletiyor ya uzun bir spor süresi sonucunda daha iyi sonuç alıyorsun :D Yani salondakilerin çoğu öyle :D

Terlemeyle yağ yakmazsın su ve toksit atarsın o kadar.
  • Ben zaten bodyle uğraşıyorum hayatımda spor ve beslenme düzgün bir biiçimde. Ayrıca pilav makarnadan karbonhidrat alıyoruz onları kesemiyorum malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

Hayır kardeşim. Yağ yakmalısın. Bölgesel zayıflama diye bir şey yok. Şekerli içecekleri tatlıyı aburcuburu ekmeği makarnayı pilavı bırak, hergün yürüyüş yap.

ekmek, makarna, pilav, kola ve her türlü şekerli besini bıraktım.

Sonuç: 2 ayda 14 kilo verdim. Hayvan gibi göbek 2 ayda küçüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.