Şimdi Ara

Göbeği eritmeden mekik çekilmez mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

bende bunu anlatmaya çalışıyorum işte, ama yukarıdaki sayın arkadaşlar anlamıyorlar

Bir türbelere çaput bağlayanlara, bir de yağın kasa dönüştüğüne inananlara laf anlatmaya çalışmayacaksın

yav o değil hiç anlamayan insan bile der ki ben göbek eritmek için bile koşucam, bişeyler yapıcam elbette sadece göbeğim erimez Biz o kadar uğraşıyoruz kardiyo ile saatlerce, ağırlık kaldırırken biyerlerimizden ter akıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 2_Times

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: Jumanji

Göbek eritmek için mekik çekilmeli ve diğer cardio hareketleri ile desteklenmeli. Göbek varken belli olmaz belki ama temelini atıp sağlamlaştırmış oluyorsun aslında. Göbeği erittiğinde de meydana çıkıyor zaten.

Hayır çekilmemeli.Çekersen göbeğin altı kaslanır daha göbekli gözükürsün.

Aynen öyle. Ben de abking pro var, onunla çalışıyorum göbek azaldı ama kaslar geliştiği için göbek daha fazla incelmiyor. Önce yağları yakmak yani kilo vermek daha sağlıklı gibi.

Abi varmı böyle bişi
    Ya sizin kaslarınız ne kadar büyüyo öyle çok merak ettim. Kaslanır göbek yok olmaz diye bi düşüncemi var.
    Sen erittin yağları, sonra kas yaptın. Mantıken gene göbek olucak.

Göbek için atladığınız daha farklı şeyler olabilir.
    Örneğin hızlı yemek yemek!
    Kısa sürede fazla yemek yemek.
    Yemek ten kısa süre sonra, bol sıvı tüketmek.

Bence bi insanı asıl bunlar göbekli gösteriyo. He tamam yağda bi etken tabi, fakat altı kaslansada o karın kasları kısa sürede pazu gibi bi hal almayacağı için, göbekte bi etken oluşturmaz.

+

Ekleme: DUruş şeklide bu hususta etkili. Kambur duruyosanız işiniz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 21 Aralık 2011; 1:21:33 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.