Şimdi Ara

Göbek deliğinde ağrı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
15.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tam gobek deliginin ust kenarina dokununca agri oluyor, kuvvetli bastirinca daha da artiyor agri. Ama sadece o noktada var,1 parmak saginda solunda ustunde altinda boyle bir agri yok. Ayak ayak ustune atip karin kismini katlayinca da bahsettigim agri oluşuyor. Ayaktayken, uyurken hissetmiyorum agriyi. Dokundugum an agriyor sadece. Sizinde buna benzerdi durumunuz. Gecer diyorum ama az işten cok işre ciksin istemiyorum. Doktora gittiniz mi acaba, nasil gecti bu durum bilgi verir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbeazizim

Tam gobek deliginin ust kenarina dokununca agri oluyor, kuvvetli bastirinca daha da artiyor agri. Ama sadece o noktada var,1 parmak saginda solunda ustunde altinda boyle bir agri yok. Ayak ayak ustune atip karin kismini katlayinca da bahsettigim agri oluşuyor. Ayaktayken, uyurken hissetmiyorum agriyi. Dokundugum an agriyor sadece. Sizinde buna benzerdi durumunuz. Gecer diyorum ama az işten cok işre ciksin istemiyorum. Doktora gittiniz mi acaba, nasil gecti bu durum bilgi verir misiniz

Konuyu bi okusaydın hocam. Seninki apandisit de olabilir. Ateş, iştahsızlık ve bulantı varsa beraberinde ayrıyetten ağrı bölgesel olarak yer değiştiriyorsa apandisit olması muhtemel. Bu ikiside değilse göbek fıtığı olabilir.
  • Apandisit Dediğimiz şeyin göbek deliğiyle alakası yok. Konuyu tüm yorumlar dahil okuyup yorum attım. Sende göbek deliği demişsin, bir parmak ucu büyüklüğünde demişsin, Ağrı başka bir yerde yok demişsin. Yalnızca dokununca hissediyorum demişsin. Ateşim iştahsızlığım hiçbir şeyim yok elhamdulillah. Ağrı olduğunu sadece dokununca ve çok fazla gerince farkediyorum. Ultrason çekip kan tahlili verdim bir şey çıkmadı şükür ki.
    Krem falan mı kullandın o çevreye bu tarz önerebileceğin bir şey var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arada sırada bendede oluyor ama karın çalışınca değil, böyle squat gibi deadlift gibi core bölgsinin zorlandığı hareketlerde oluyor. Galiba önemsiz bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbeazizim

Apandisit Dediğimiz şeyin göbek deliğiyle alakası yok. Konuyu tüm yorumlar dahil okuyup yorum attım. Sende göbek deliği demişsin, bir parmak ucu büyüklüğünde demişsin, Ağrı başka bir yerde yok demişsin. Yalnızca dokununca hissediyorum demişsin. Ateşim iştahsızlığım hiçbir şeyim yok elhamdulillah. Ağrı olduğunu sadece dokununca ve çok fazla gerince farkediyorum. Ultrason çekip kan tahlili verdim bir şey çıkmadı şükür ki.
    Krem falan mı kullandın o çevreye bu tarz önerebileceğin bir şey var mı

Apandisit hareketle yer değiştirebilen bir organ/uzuv o yüzden apandisit şikayeti olanlarda göbek çevresinde de hissebilir ağrıları olabiliyor o yüzden söyledim. Benimki göbek düşmesiydi sadece internette okuduğum egzersizleri yaparak düzeltmiştim başka birşey kullanmadım.

Yaklaşık 2-3 haftadır göbek deliğinin sağ kısmında ve bazen kasıkta kendini hissettiren tuhaf birşey var. Başta fıtık olabilir dedim ama değil. Spora ara verdim. Apandisit olduğundan da emin değilim. Ağrım falan yok sadece çok minik bir sızı oluyor arada, rahatsızlık hissi gibi. Doktora gitmedim bakalım ilerlerse ben de gidicem. Spora ara verdim şimdilik ramazan geliyor zaten.

• 2 gündür elhamdulillah hafifledi benimki de. Sizlere de geçmiş olsun, fevri hareketlerden uzak durun, sporunuzu da ağır yapıyorsanız hafifletin belki yorucu gelmiyordur size ama farkında olmadan fazla yüklemiş olabiliyorsunuz sonradan gösteriyor belirtisini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bende de olmaya başladı. Oruç tutuyorum, ağırlık kaldırırken arttığını hissettim. Nasıl geçireceğiz yahu. Yarın da bavul taşımam gerek çok zor olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.