Şimdi Ara

Göbek deliğinde ağrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
15.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa böyle bişey geliyor başıma. İftardan sonra salona gidiyorum, iftarda ise hurma ev protein tozu alıyorum sadece çünkü hemen gitmem gerekiyor salon 11 de kapandığı için.

Karın için yaptığım hareketler; Karın sehpasında 20kilo plaka alıp 3x25 yarım mekik, 3x20 leg raise, 3x20 abdominal crunch(50kilo)

Forumda baktım genelde boş mideye yapınca oluyormuş göbek deliğinin hemen altında hafif bir ağrı dokununca ve gerinince falan oluyor, daha önce yaşayan var mı ? Ne kadar sürede geçer, karın çalışmaya 1-2 hafta ara vereyim mi ?

http://forum.donanimhaber.com/m_49353254/f_//tm.htm ilgili başlık

• Karın kasların agryor olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Karın kasların agryor olmasın?

Hayır kas değil. Göbek deliğinin hemen altında parmak ucu büyüklüğünde bi yer dokununca ve gerinince falan çok hafif ağrı yapıyor. İlk defa oldu ilerletmemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Hayır kas değil. Göbek deliğinin hemen altında parmak ucu büyüklüğünde bi yer dokununca ve gerinince falan çok hafif ağrı yapıyor. İlk defa oldu ilerletmemek lazım.

Nefesini içeriye çek çekebildigin kadar ve geri ver tamamen, ağrıyor mu?

• quote:

quote:

quote:

Nefesini içeriye çek çekebildigin kadar ve geri ver tamamen, ağrıyor mu?

Hayır ağrımadı. :)
  • Salonda benimde bir arkadasa olmustu mekik haraketinden sonra ayni dedigin durum, gobek dusmesi mi ne oyle bisey olabilir dedi ama olmayadabilir incitmis olabilirsin. 1 hafta kadar agrisi devam etti sonrada salona gelmedi ne oldu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

Salonda benimde bir arkadasa olmustu mekik haraketinden sonra ayni dedigin durum, gobek dusmesi mi ne oyle bisey olabilir dedi ama olmayadabilir incitmis olabilirsin. 1 hafta kadar agrisi devam etti sonrada salona gelmedi ne oldu bilmiyorum

Karın çalışmamak lazım o zaman bir süre. Boş mideye çalışmaktan oluyo diyolar 6. ayım çünkü ilk defa oldu iftar sonrası nerdeyse boş mideye gidiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    15 yıl önce açıldı
    Sağ kaburga altında hafif ağrı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • banada oluyodu bazen 3 gün felan oluyodu üşütmüş olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FMEELLİOPE

banada oluyodu bazen 3 gün felan oluyodu üşütmüş olabilirsin

Hastalıkla falan alakası yok hocam, spordan dolayı oldu, ilk defa başıma geliyor zaten. Sanki bugün biraz hafiflemiş gibi, masaj aletiyle masaj yapıcam iftardan sonra bakalım ne olacak.
  • göbeğin düşmüş olamazmı bunun tedavisi internette mevcut
  • quote:

göbeğin düşmüş olamazmı bunun tedavisi internette mevcut

Galiba öyle ama benimki daha başlangıç gibi bişey verilen belirtiler yok çünkü daha. Sadece parmakla içeri bastırınca hafif bir ağrı. Masaj aletiyle masaj yapıp ardından sıcak bir banyo rahatlatır belki.
  • quote:

quote:

Galiba öyle ama benimki daha başlangıç gibi bişey verilen belirtiler yok çünkü daha. Sadece parmakla içeri bastırınca hafif bir ağrı. Masaj aletiyle masaj yapıp ardından sıcak bir banyo rahatlatır belki.

merak etme 2 güne geçer idrar yapınca acıyormu ?
  • quote:

quote:

quote:

merak etme 2 güne geçer idrar yapınca acıyormu ?

Yok hayır, dediğim gibi bastırınca ufak bir acı sadece. İnşallah geçer de tekrarlar diye korkuyorum eğer dedikleri gibi boş mideye çalışmaktan oluyorsa bidaha olmaz heralde. Ramazan sonuna kadar karın çalışmayacağım bakalım. Çalışınca da ağır çalışıyorum o yüzden tekrarlamaması lazım.

• birkaç gün ara vermeyi dene umarım geçer şimdiden geçmiş olsun
  • quote:

birkaç gün ara vermeyi dene umarım geçer şimdiden geçmiş olsun

Eyvallah sağolasın. Zaten masaj aletiyle masaj yaptım biraz önce iyi geldi baya.
  • sevindim
  • quote:

sevindim

Sabaha karşı göbek kısmı yanmaya başladı ve ateşim çıktı hafif. Sonra biraz araştırdım ekşisözlükte birisi secde pozisyonunu yapın seanslar şeklinde düzelir vs yazmıştı. 3-4 kez uyguladım bunu sabahın 8'in de biraz iyi geldi, içerden bişeyin oynadığını hissettim resmen. Daha sonra yatağa uzandım ve avuç içiyle daireler çizerek göbek deliğinin üzerine sertçe masaj yaptım. İçerden bişeyler guruldadı, yerine oturdu sanki ondan sonra düzeldi uyudum uyandım hiçbişey hissetmiyorum. Spora gittim ama karın çalışmadım, 1 hafta da ara veriyorum zaten bayram dolayısıyla falan salon kapalı olacak hemde iyice rejenere olur vücut 1 hafta içerisinde.

Yardımcı olan herkese teşekkürler. :)
  • quote:

quote:

sevindim

Sabaha karşı göbek kısmı yanmaya başladı ve ateşim çıktı hafif. Sonra biraz araştırdım ekşisözlükte birisi secde pozisyonunu yapın seanslar şeklinde düzelir vs yazmıştı. 3-4 kez uyguladım bunu sabahın 8'in de biraz iyi geldi, içerden bişeyin oynadığını hissettim resmen. Daha sonra yatağa uzandım ve avuç içiyle daireler çizerek göbek deliğinin üzerine sertçe masaj yaptım. İçerden bişeyler guruldadı, yerine oturdu sanki ondan sonra düzeldi uyudum uyandım hiçbişey hissetmiyorum. Spora gittim ama karın çalışmadım, 1 hafta da ara veriyorum zaten bayram dolayısıyla falan salon kapalı olacak hemde iyice rejenere olur vücut 1 hafta içerisinde.

Yardımcı olan herkese teşekkürler. :)

• Benimde aynı göbek deliğimin tam altında bi ağrı var dokununca birşey batıyormuş gibi ağrıyor dokundukca dahada ilerliyor neden böyle oluyor anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: shempatiqcocuq

Benimde aynı göbek deliğimin tam altında bi ağrı var dokununca birşey batıyormuş gibi ağrıyor dokundukca dahada ilerliyor neden böyle oluyor anlayamadım

Yukarıda yazdıklarımı bi dene bakalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.