Şimdi Ara

Göbek rakılarının diğerlerinden farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün akşam gittiğimiz mekandaki bir garsonun önerisi ile ilk defa göbek rakısı içtim ve çok beğendim. Ben bu kadar farklı ve güzel olduğunu tahmin etmiyordum.


    Göbek rakılarının diğerlerinden farkı damıtılan rakının tam ortadaki kısmı en güzel yeriymiş ve buradan alınan rakılara göbek rakısı diyorlarmış.


    Dün akşam garson bize tekirdağ göbek rakısını önerdi çünkü %100 yaş üzümden yapılan tek göbek rakısı olduğu için en iyisi bu dedi. 


    Diğer göbek rakıları da daha önceden yaş üzümden yapılıyormuş ama sonradan ucuzlatmak için üzüm sumasından yapmaya başlamışlar ve bu da Efe, beylerbeyi, mercan gibi göbek rakılarının tadını bozmuş.  


    Göbek rakısı içen diğer rakıları bir daha içemiyor şimdiden bilgilendireyim sizi..




  • İçimi kolay diye biliyorum hocam. Önceden var mıydı böyle hatırlamıyorum. Ben alkol oranı 50 olan kulüp rakı içerdim. Göbek rakısı da içtim ama zaten ben çay bardağında içerim çok da dikkate alma beni.

  • Bir ara küçük bir mekanı olan sevdiğim bir abimin yanına gitmiştim, Tayfa rakı diye bir rakı icirmisti. Çok ucuzmus ama mekandan ve muhabbetten o rakı o kadar güzel gelmişti ki... Yani söz konusu rakı ise muhabbet ve ortam da çok önemli.

    Göbek rakısı cidden çok güzel. Lafım yok. Kesinlikle farkı var.

    Ha ben genelde düz yeni rakı içerim en klasiginden ya da yeni rakı yeni seri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 5 Ekim 2024; 19:53:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.