evet o çizginin ordan başlıyo çizgi üstüne kadar gidiyo nasıl oldu bizde bilmiyoruz , babamın işyerinin orda araç park yeri sıkıntılı , dar ve biçimsiz ayrıca önden araç çıkmak istediğinde aracı başkası çekiyor mağlesef . Büyük ihtimal de orda oldu galiba
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra
quote:
Orijinalden alıntı: mob411
paylaşım için teşekkürler babama izlettim video yu accent era için , ancak serviste boya kaldırabilir dedikleri için babam da vazgeçmiş , boşver dedi
Bu işlemde boya kaldıracak birşey yok ki hocam. O tutucunun yapıştığı silikon benzeri şey oldukça dandik.İlk birkaç seferde tutmadı bile,sonradan yolunu buldum Göçük tarzı benziyorsa ve boya fabrikasyon ise kesinlikle alıp deneyin.
bende bu üründen almayı düşünmüştüm ancak o silikonun tutmayacağını düşünüp vazgeçmiştim. Siz nasıl bir yol buldunuzda tuttu ustat bizide aydınlatırsan sevinirim
Silikon ısıtıcı normal 220v prizde çalışıyor.Ben de sokakta yaptığım için 20 mt ilerdeki bakkalda fişe taktım Önce az az yapınca olmadı,sonrasında bolca koydum,yapışan vida gibi şeyde delikler var zaten,o deliklerden taşana kadar bastırıp bekledim 1 dakika kadar.Tuttu. Yapışacak kısmın temiz olması gerek tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra
Silikon ısıtıcı normal 220v prizde çalışıyor.Ben de sokakta yaptığım için 20 mt ilerdeki bakkalda fişe taktım Önce az az yapınca olmadı,sonrasında bolca koydum,yapışan vida gibi şeyde delikler var zaten,o deliklerden taşana kadar bastırıp bekledim 1 dakika kadar.Tuttu. Yapışacak kısmın temiz olması gerek tabi.
eyvallah hocam, bu üründen almak istiyordum, şuan ihtiyacım yok ama dursun bi köşede :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme