Herkese merhaba. Geçenlerde karda ufak bir talihsizlik sonucu bir yerde mahsur kaldım.Arkadaşım da aracı kurtarmak için sol arka çamurluk bölgesinden sağlam bir kuvvet uygulayarak o kısımda biraz büyükçe bir göçük oluşturduBen de bu aleti önceden duymuştum,sonra araştırdım ve hepsiburada'dan kargo dahil 22.74 TL'ye aldım. Kaskodan da yaptırabilirdim ama mini onarımı başka zaman kullanmak istedim Fiyat da ucuz olunca denemeye değer diye düşündüm. İnternetteki yorumlarda küçük ve keskin göçüklerde fazla işe yaramadığı söyleniyor.Fakat bendeki oldukça büyük sayılabilecek,boyası atmamış düzgün bir göçüktü.Benzer durumda olanlar için yardımcı olabilecek bir konu hazırlamaya çalıştım,buyrun.
Bunlar göçüğün ilk hali:
Bu da çubuğun yapıştırılmış hali,ve o anın videosu
Bu da sonrası :
Aynı denemeyi ev arkadaşımın aracında yaptım,fakat bunda göçüğün şekli ve yeri daha farklıydı. Bunda çok işe yaradığını söyleyemem.Ama bunda aracın boyalı olmasının( yani o kısım macunlu olabilir ,araç tavan altı boyalı ve nerelerde macun var bilmiyoruz) veya tavan olduğu için sac yapısı farklı olabilir.
Biraz dalgalı kaldı,1-2 defa daha uğraşsam olur muydu bilmiyorum
Umarım aynı durumda olan arkadaşlara bir fikir verir.
"o an" mucize gibi birşey di mi
Gözün aydın, ve eline sağlık, ilk fırsatta benim sağ ön kapıda deneyelim
quote:
Orijinalden alıntı: Serdar99
"o an" mucize gibi birşey di mi
Gözün aydın, ve eline sağlık, ilk fırsatta benim sağ ön kapıda deneyelim
Teşekkür ederim Serdar Abi. Kaybedecek birşey yok gibi görünüyor.Boyayı çıkarması vs.sözkonusu değil.En fazla o yapışkan kaportada kalır onu da çıkarırız kolaylıkla. Haftaya pazar falan müsait olursak sizin o tarafta küçük bir buluşma düzenleyip deneyebiliriz Yalnız priz olması gerekiyor yapışkanın tabancası için.Bu konuda sokaktaki Laz Bakkal'dan yardım aldım ben
Abi "hemoroidandroid" ne Allah aşkına
Bir aralar kullandığım bir nickti.Bir radiohead sever olarak gözünden kaçmamasına şaşırmadım
paylaşım için teşekkürler babama izlettim video yu accent era için , ancak serviste boya kaldırabilir dedikleri için babam da vazgeçmiş , boşver dedi
paylaşım için teşekkürler babama izlettim video yu accent era için , ancak serviste boya kaldırabilir dedikleri için babam da vazgeçmiş , boşver dedi
Bu işlemde boya kaldıracak birşey yok ki hocam. O tutucunun yapıştığı silikon benzeri şey oldukça dandik.İlk birkaç seferde tutmadı bile,sonradan yolunu buldum Göçük tarzı benziyorsa ve boya fabrikasyon ise kesinlikle alıp deneyin.
aynı tarz göçük değil galiba, sol çamurlukta lastiğin hemen üst kısmında kalıyo ama orda böyle hafif düz alan var yeri biraz ters aslında, ben en iyisi müsait bi zamanda resim çekip paylaşayım ona göre bi bakalım
İyi olur resim çekip Corsa forumuna veya buraya koyuver bakayım
Her ne kadar küçük iz kalmış olsa da, güzel sonuç vermiş bence. Birkaç defa daha denenerek belki daha pürüzsüz bir sonuca ulaşılır. Allah vermesin ama gelecekse de böyle göçükler başımıza gelirse, en azından denenmiş bir metod oldu elimizde Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: mutunch
Her ne kadar küçük iz kalmış olsa da, güzel sonuç vermiş bence. Birkaç defa daha denenerek belki daha pürüzsüz bir sonuca ulaşılır. Allah vermesin ama gelecekse de böyle göçükler başımıza gelirse, en azından denenmiş bir metod oldu elimizde Teşekkürler
Düzelmeme Özge'nin arabada olm :) Benimki cillop gibi :) Resimde gördüklerin eski ufak çizikler vs. var.
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra
quote:
Orijinalden alıntı: mutunch
Düzelmeme Özge'nin arabada olm :) Benimki cillop gibi :) Resimde gördüklerin eski ufak çizikler vs. var.
ee şey yanlış anlamalar olabilir tabi neyse onu da denersiniz birkaç defa daha. bence düzelir o da