Şimdi Ara

God is an Astronaut 28 Mayıs'ta Garajistanbul***

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Post rock grubu olan God is an Astronaut'un 28 Mayısta Küçükçiftlik Park'ta konseri olduğunu öğrendim, biletixte şuan biletleri yok ama grubun kendi sitesinde yazıyor.

http://www.superadmusic.com/god/tourdates.html

Bilgilendirmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 8 Mayıs 2014; 20:45:04 >

• allah yok din yalan
  • Dünya'dan kaç ışık yılı uzaklaşacağız acaba? haber verdiğin için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Dünya'dan kaç ışık yılı uzaklaşacağız acaba? haber verdiğin için teşekkürler.

Yanlış bir şey söylemedim değil mi?

@Çalışan Ağustos Böceği

• Yok yok ben god is an astronaut dinlerken dünyadan uzaklaşıyorum da ondan kaç ışık yılı filan dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 29 Nisan 2014; 0:57:59 >
  • bok varmış gibi hepsi final tarihlerinde denk geliyorlar, gelin işte portishead gibi ağustos'ta paşa paşa dinleyelim
  • Düşüncene katılıyorum. Manowar - Arch Enemy, Aerosmith son olarakta bu. Hepsi sözleşmişler sanki mayıs için. Gel Temmuz sonuna doğru veya ağustosta hangi birine gidecek bu millet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic_Grunge

Düşüncene katılıyorum. Manowar - Arch Enemy, Aerosmith son olarakta bu. Hepsi sözleşmişler sanki mayıs için. Gel Temmuz sonuna doğru veya ağustosta hangi birine gidecek bu millet.

Ağustos'ta da Rock-Off var. Temmuz sonu Dream Theater var. Yine Metallica var. Araları yakın. Adamlar ondan çekindi bence. Para yetiştiremez bize millet diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

quote:

Düşüncene katılıyorum. Manowar - Arch Enemy, Aerosmith son olarakta bu. Hepsi sözleşmişler sanki mayıs için. Gel Temmuz sonuna doğru veya ağustosta hangi birine gidecek bu millet.

Ağustos'ta da Rock-Off var. Temmuz sonu Dream Theater var. Yine Metallica var. Araları yakın. Adamlar ondan çekindi bence. Para yetiştiremez bize millet diye.

DT kesin mi? Duymamıştım. İstanbul dışından geleceğiz pahalı ve zor olacak haliyle ancak değer DT için. Rock Off a da gidecektik anlaşılan 2 maaş verecez biletlere eğlenmeye yazın.

• quote:

quote:

quote:

DT kesin mi? Duymamıştım. İstanbul dışından geleceğiz pahalı ve zor olacak haliyle ancak değer DT için. Rock Off a da gidecektik anlaşılan 2 maaş verecez biletlere eğlenmeye yazın.

Yaz felaket ya, 22 Haziran'da da Ghost falan var. Mayıs'ta Manowar var Arch ile, COB - Epica - Myrath üçlüsü var, Saints N' Sinners ile Murat İlkan'ın konseri var kendi adıma gidilecek. Var oğlu var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaz felaket ya, 22 Haziran'da da Ghost falan var. Mayıs'ta Manowar var Arch ile, COB - Epica - Myrath üçlüsü var, Saints N' Sinners ile Murat İlkan'ın konseri var kendi adıma gidilecek. Var oğlu var.

Metallica için izin aldım işten zaten cuma cumartesi pazar da DT perşembeye denk geliyormuş imkanları zorlamak lazım. Manowar'a zaten gidemiyoruz Aerosmith bileti aldık böyle durumlarda keşke İstanbul'da yaşasam diyorum.

• Benim de para bulup gideceğim kesin değil, cidden imkanları zorlamak lazım. Bari bulup buluştursam da şu yılı iyi kapatsam.
  • Biletler biletixte, mekan garajistanbul oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.