Şimdi Ara

God of War 1 Save silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • God of War 1 oyununu alıp bitirdim e tabi haliyle kaydettiğim saveler yüzünden memory card'ım dolu baya şuan.God of War 2'ye başlıyacağım ama God of War 1'in savesini silmek istiyorum.Load kısmına girdiğimde ya loaddan çıkma yada saveye girme tuşu var çarpı ve üçgen.Ben saveyi silmek istiyorum.Ne yapmalıyım ??

• PS2' nin oyuna girmeden önceki ara yüzünde memory card' ı görebilirsin. Oradan sileceksin.
  • cihazda oyun dvd si yokken ps2 yi aç. browse de. memory card ın içine gir. ordan sil. oyunun içinden save silemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 9 Temmuz 2010; 14:27:04 >
  • Çok saolun cevaplarınız için.Sildim saveyi God of War 2'ye başlıyacağım tekrar teşekkürler
  • bende hafıza kartındaki bazı kayıtlar corruppect data olmuş 2 hafıza kartındada bunlardan var hangi oyunun savesi olduğunu bilmiyorum ve silemiyorum çözümünü bilen varmı ...
  • Kartları formatla...
  • Netten MC Killer indir. CD'ye yaz. PS2'ye tak Start'a bas kart direk formatlanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God Of War 3 Ps3 türkçe yama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevapladığınız için teşekürler son olarak dediğiniz gibi yapsam bütün savelermi gider yoksa corrutpect olan savelermi ?
  • Bütün save'ler gider. Adı üstünde format. Herşey sıfırlanır. ;)
  • gitti emeklerim formatladım teşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.