Arkadaşlar bunun gerçekçi bir yanı varmıdır bilemiyorum, başka bir sitede dolanırken god of war 2 nin pc için olan versiyonunu gördüm çekmeye başladım ama optimizasyon nasıldır oynayan varmı, emülatör veya farklı bir program kurarak mı oluyor pc için nedir? bi bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
PS 2 Emulatörü kullanıyor öncekileri gibi tek farkı isoyu çıkartmak için bir setup koymuşlar o yani Ayrıca Rusça ve doğal olarak emulatorler açıldığından fps yerlerde oynanmayacak derecede...
gene de denemek lazım bi gow 2 illaki oynamak lazım
Dene gör bakalım 4 çekirdek işlemcilerde dahi lag oluyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC
Dene gör bakalım 4 çekirdek işlemcilerde dahi lag oluyormuş
evet emulatör kullanıyor hala ve bu oyun pc ye gelmez artık umudu kesmek gerek belki 3. çıkarken bir kıyak yaparlar dicem ama pek sanmıyorum hani
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC
PS 2 Emulatörü kullanıyor öncekileri gibi tek farkı isoyu çıkartmak için bir setup koymuşlar o yani Ayrıca Rusça ve doğal olarak emulatorler açıldığından fps yerlerde oynanmayacak derecede...
fps sabit 60 fps oynuyorum.Şu an bile oyundan atmadı.. Harika oynanıyor.Tek sorun şu kontrol..Onuda kolla halledince güzel olacak...
arkadaşlar emulator dediğimiz olay yazılımla alakalı daha ps2 seviyesinde kodlar yazamıyor/uğraşmıyorlar sizin donanımınız ne kadar iyi olursa olsun optimizasyonda kesinlikle hata çıkacaktır