Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 FOR PC!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunun gerçekçi bir yanı varmıdır bilemiyorum, başka bir sitede dolanırken god of war 2 nin pc için olan versiyonunu gördüm çekmeye başladım ama optimizasyon nasıldır oynayan varmı, emülatör veya farklı bir program kurarak mı oluyor pc için nedir? bi bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

• PS 2 Emulatörü kullanıyor öncekileri gibi tek farkı isoyu çıkartmak için bir setup koymuşlar o yani Ayrıca Rusça ve doğal olarak emulatorler açıldığından fps yerlerde oynanmayacak derecede...
  • gene de denemek lazım bi gow 2 illaki oynamak lazım
  • Dene gör bakalım 4 çekirdek işlemcilerde dahi lag oluyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Dene gör bakalım 4 çekirdek işlemcilerde dahi lag oluyormuş

evet emulatör kullanıyor hala ve bu oyun pc ye gelmez artık umudu kesmek gerek belki 3. çıkarken bir kıyak yaparlar dicem ama pek sanmıyorum hani

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

PS 2 Emulatörü kullanıyor öncekileri gibi tek farkı isoyu çıkartmak için bir setup koymuşlar o yani Ayrıca Rusça ve doğal olarak emulatorler açıldığından fps yerlerde oynanmayacak derecede...

fps sabit 60 fps oynuyorum.Şu an bile oyundan atmadı..
    Harika oynanıyor.Tek sorun şu kontrol..Onuda kolla halledince güzel olacak...
  • arkadaşlar emulator dediğimiz olay yazılımla alakalı daha ps2 seviyesinde kodlar yazamıyor/uğraşmıyorlar sizin donanımınız ne kadar iyi olursa olsun optimizasyonda kesinlikle hata çıkacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War III Upgrade ?
    15 yıl önce açıldı
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.