Herkese selamlar, Arkadaşlar oyuna daha yeni başladım fakat çok acaip bir yerde takıldım. Tam çözüm de aşağıda belirttiğim yerde takıldım " Yukarı çıkın zincirden kayın gene ilk başladığımız yer gibi bir odadayız askerleri öldürün ". Ben burada zincirden kayıyorum fakat kamera hala yukarı odada kalıyor. Ne yaptığımı göremiyorum. Burada ne yapmam gerekiyor, kafayı yiyeceğim. Şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: nneverr
Herkese selamlar, Arkadaşlar oyuna daha yeni başladım fakat çok acaip bir yerde takıldım. Tam çözüm de aşağıda belirttiğim yerde takıldım " Yukarı çıkın zincirden kayın gene ilk başladığımız yer gibi bir odadayız askerleri öldürün ". Ben burada zincirden kayıyorum fakat kamera hala yukarı odada kalıyor. Ne yaptığımı göremiyorum. Burada ne yapmam gerekiyor, kafayı yiyeceğim. Şimdiden teşekkürler
Büyük ihtimal oyunun bozuktur.
Yukarı çıkın zincirden kayın gene ilk başladığımız yer gibi bir odadayız askerleri öldürün yeşil ve mavi kutu arasında olan kapıyı açın köprüden hızlı geçin çünkü demir kafalı arkadaşımız köprüyü yıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ErranT34
quote:
Büyük ihtimal oyunun bozuktur.
Ayarlardan Widescreen seçeneğini Off yaptığımda sorunlar çözüldü.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
quote: