Şimdi Ara

god of war 3 yardım!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
30.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dev akrebi öldürdüm akrebi öldürdükten sonra biraz ilerledim ve kollarından asılmış bi adam gördüm demo girdi kratus o adamla konuştu sonra kamera önce R1 e basıp kılıçlarımızla atladığımız beyaz noktaları zoomladı ama oraya nasıl gitcem bilemedim zıplıyıp uçuyorum ilerde takılıyo düşüyo sağdada yoldada güç kutuları war onları açıyorum ordada bir yer bulamadım gidicek ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: niola

arkadaşlar dev akrebi öldürdüm akrebi öldürdükten sonra biraz ilerledim ve kollarından asılmış bi adam gördüm demo girdi kratus o adamla konuştu sonra kamera önce R1 e basıp kılıçlarımızla atladığımız beyaz noktaları zoomladı ama oraya nasıl gitcem bilemedim zıplıyıp uçuyorum ilerde takılıyo düşüyo sağdada yoldada güç kutuları war onları açıyorum ordada bir yer bulamadım gidicek ne yapmalıyım

heliosun kafasıyla bakın etrafa ama sanırsam tamda hatırlamıyorum ama önce birkaç atlayış yapıp sonra aldığın soğuk ateş gücüyle kutuları hareket ettiriyordun
  • teşekkürler geçtim o bölümü şimdi pandorayı kurtardığımız yerdeyim pandora bir kutunun içinde gerekli işlemi yaptıktan sonra kutunun içi su ile dolmaya başlıyor ilk bölümü hallettim hemen soğuk hava gücünün kullanacağım yere ulaştım ama soğuk hava gücünü kullanınca bulunduğum oda ters döndü benim üzerinde bulunduğum dev sütunda yan dönerek bıçaklara doğru ilerlemeye başladı tamda burda takıldım sağa sola gidemiyorum sütunun üzerine mi tırmanmam gerekiyo tırmanmam gerekiyosada nası tırmancam x e basıp hızlı hızlı gideyim dedim ama kılıçları sağa sola birine saldırıyo gibi sallıyo
  • sütunun tepesine çıkamıyorum üstünde kalakaldım
  • bu nedenlede hep ölüyorum bıçaklara çarpıp
  • Ters döndükten sonra x le hızlı hareket et geriye doğru ve yukarı tırman. bıçaklı kısıma geldiğinde bıçağın aşşağıya inmesini bekle. Aşağı inince oraya sıçra ve yukarıya tırman.
  • Arkadaşlar bende dev örümcek olan bölümde kaldım bir küpün üzerindeyim, ilk önce küçük akrepleri öldürdüm, ardından dev bi böcek geldi artık akrepmi, örümcekmi bilemiyorum ağzından sürekli akrep çıkarıyo, devamlı ayaklarına çalışıyorum ama olmuyo sol 3 ayağını kopardım yeniden çıktı lütfen buradan yada öm den yardım edermisiniz, yaklaşık 20 kez falan denedim olmuyo :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black ben

Arkadaşlar bende dev örümcek olan bölümde kaldım bir küpün üzerindeyim, ilk önce küçük akrepleri öldürdüm, ardından dev bi böcek geldi artık akrepmi, örümcekmi bilemiyorum ağzından sürekli akrep çıkarıyo, devamlı ayaklarına çalışıyorum ama olmuyo sol 3 ayağını kopardım yeniden çıktı lütfen buradan yada öm den yardım edermisiniz, yaklaşık 20 kez falan denedim olmuyo :(

Akrebin iki tarafındaki mavi ayaklarını kırman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black ben

Arkadaşlar bende dev örümcek olan bölümde kaldım bir küpün üzerindeyim, ilk önce küçük akrepleri öldürdüm, ardından dev bi böcek geldi artık akrepmi, örümcekmi bilemiyorum ağzından sürekli akrep çıkarıyo, devamlı ayaklarına çalışıyorum ama olmuyo sol 3 ayağını kopardım yeniden çıktı lütfen buradan yada öm den yardım edermisiniz, yaklaşık 20 kez falan denedim olmuyo :(

küçük akrepleri yuvarlakla öldür sürekli o şekilde sana sağlık veriyo ölmezsin o zaman yoksa zor geçmen
  • arkadaslar Hades manyagını gebettım daha ne kadar var oyunun sonuna daha kac titan öldürecem?
  • Apollo, hermes, hera (ki öldürmek zor için bişey yapmıyosun), titanlardan da cronos var. Yolun çook uzun
  • EVET YOLUN ÇOOOK UZUN DAHA OYUNUN YARISINA BİLE YAKLAŞMAMIŞIN
  • süper verdiğim paranın hakkını verecek oyun
  • Ya ben çok saçma biyerde takıldım. adamın adını unuttum ama mavi kalkanlı yaratıklar koruyo adamı sonra adamın kafasını kopardım ama şimdi napıcam bilmiyorum herşeyi denedim ama ordan çıkamıyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugana

Ya ben çok saçma biyerde takıldım. adamın adını unuttum ama mavi kalkanlı yaratıklar koruyo adamı sonra adamın kafasını kopardım ama şimdi napıcam bilmiyorum herşeyi denedim ama ordan çıkamıyorum :/

o kopardığın kafayı L2+üçgen le sanırsam çıkart duwara tut duwarda geçit açılacak oradan ilerlersin
  • Teşekkür ederim geçtim orayı şimdi daha saçma bi yerde takıldım kule gibi köprüler war onları öndürüp ilerliyorum en sonda sanırım köprü bozuk önümde kocaman bi heykel var ordan nereye atlıcam
  • YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BOZUK KÖPRÜYÜ GÖRÜNCE GELDİĞİN YOLDAN GERİ GİDECEKSİN SONRA AFRODİTLE KARŞILAŞIYORSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugana

Teşekkür ederim geçtim orayı şimdi daha saçma bi yerde takıldım kule gibi köprüler war onları öndürüp ilerliyorum en sonda sanırım köprü bozuk önümde kocaman bi heykel var ordan nereye atlıcam

1 gerideki köprüyü sağa çevirip giriş kapısının oraya geliyosun içerdede afrodit seni bekliyo
  • ordan sonrası +18
  • ARKADAŞLAR GOD OF WAR 3'Ü BİTİRDİM YARDIMI DOKUNAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TAKILAN WARSA SÖLESİN YARDIM EDERİM BİDE SİZCE KRATOS ZEUSU ÖLDÜRÜP PANDORANIN KUTUSUNA HAPSETTİKTEN SONRA NEDEN KENDİNİ DE ÖLDÜRDÜ???

BEN ŞÖYLE DÜŞÜNDÜM NASI OLSA TÜM PİSLİKLERİN BAŞI ZEUSTU ZEUSTA ÖLDÜĞÜNE GÖRE ARTIK YAŞAMAMIN ANLAMI YOK ((BİLMEDEN ÖLDÜRDÜĞÜ KIZI VE KARISINI DÜŞÜNEREK)) BARİ AİLEMLE DİĞER TARAFTA BULAŞAYI-M DEDİ HERALDE VİCDAN AZABI DUYDUĞU İÇİN OYUNDADA SIK SIK KARŞILAŞTI KARISI VE KIZI İLE
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.