Şimdi Ara

GOD OF WAR 3 yardimmmm:(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belki cok basit ama oyunun en basinda devin kolunda yururken orumcege benzeyen bir canavar geliyor onunla biraz dovusuyorum bizim titanin kolu ters donuyor dovuse devam ediyorum duzeliyor sonra canavari biraz daha dovustukten sonra canavar bayiliyor 'O' tusu cikiyo basiyorum kratos canavarin ustune cikiyor ates cemberi icinde sagda kirmizi nokta cikiyor bu ne anlama geliyor ve kolda nasil yapiliyor

• arkadaşım o çemberin içindeki zaten tuşu. Sürekli ona basacaksın
  • hocam tuşuna bas bas çek adamın canavara wurcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karubkarub

belki cok basit ama oyunun en basinda devin kolunda yururken orumcege benzeyen bir canavar geliyor onunla biraz dovusuyorum bizim titanin kolu ters donuyor dovuse devam ediyorum duzeliyor sonra canavari biraz daha dovustukten sonra canavar bayiliyor 'O' tusu cikiyo basiyorum kratos canavarin ustune cikiyor ates cemberi icinde sagda kirmizi nokta cikiyor bu ne anlama geliyor ve kolda nasil yapiliyor

çıkınca canavar etkisiz hale geliyor sende o sırada canavara yaklaş tuşuna bas sonra tuşlarından bazılarına basmanı isteyecek sırayla bas canavarı öldür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HollowMan_ -- 21 Temmuz 2010; 10:02:15 >

• cok tesekkurler herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War III Upgrade ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.