Şimdi Ara

god of war alanlar dikkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle bandrollü dururken kopyasına yanaşmamak lazım veyahut deneyerek satın almak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 16 Mart 2010; 1:54:12 >
  • Vaktinden once piyasaya dusen maldan hayir mi bekliyordunuz ?
    Gunu gelsin resmi saticilardan alin calismama ihtimali yok, haa diyelim calismadi catir catir alirsiniz paranizi
  • ilginç.

ben spot takas ettim. çatır çatır oynadım bir sorun yok.

ama dikkatimi çeken birşey vardı. blu-ray disk in arka yazılan bölümü hafif dalgalıydı. yani diğer oyunlar gibi dümdüz ayna gibi değildi.

bilmiyorum bir fark yaratır mı
  • zaman içinde sorun yaratabilir diye düşünüyorum.
  • Bunu SONY hep yapıyor

PS2 zamanında GOW 1 de kopyalar takılıyodu belirli yerlerde , şimdi de SONY kendi oyunu getiriyor bandrolsuzler sorunlu , oysaki her ikiside orj !

Bu SONY den korkulur

NOT : ORGINAL , YETKİLİ BAYİİ den ALIN DİYE O KADAR SÖYLEDİK AYNI FİYATA ALLAHIN SOPASI !

NOT 2 : SORUN BELKİ XRAY CİHAZLARINDA KAYNAKLANMIŞ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM;ÇÜNKİ BÜTÜN OYUNLAR FABRİKADA TESTE TABİİ TUTULUR

• quote:

Orijinalden alıntı: clexitt

ilginç.

ama dikkatimi çeken birşey vardı. blu-ray disk in arka yazılan bölümü hafif dalgalıydı. yani diğer oyunlar gibi dümdüz ayna gibi değildi.

bu disk in çift katmanlı oldugunu belli eder.
    sony nin farklı sattıgını düşünmüyorum çünkü bandrollüleri zaten sony sattı , ilk gelen parti kaçak geldi dubai den

@gduman
    ne alaka ? sen hiç bir oyunun piyasaya çıktıktan sonra satılmaya başladıgını gördün mü

bu arada spot deyince herkes hırsızlık malı mı sanıyor ,kopya mı sanıyor ,evde mi basılıyor sanıyor anlamıyorum
    onlar da yurtdışıdnan alınıyortek farkı jelatini sökülüp bavulla getiriliyor burada tekrar konuyor kutusuna.bu kadar.

not : sony nin malı bügn akşam geldi beyler.önceden sony satış yapmadı
    haberiniz olsun

• Aklıma GOW I geldi ondanda takılıyodu oyun. Hatta bi arkadaş oyunu bitirmişken ben bitirememiştim. Sonra hırs yapıp GOW II yi çıkar çıkmaz ondan önce bitirmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Aklıma GOW I geldi ondanda takılıyodu oyun. Hatta bi arkadaş oyunu bitirmişken ben bitirememiştim. Sonra hırs yapıp GOW II yi çıkar çıkmaz ondan önce bitirmiştim.

Gow 1 deki sorun kopya cd lerde oluyordu. Eski tip çipler çift katmanlı oyunları oynatamıyor, oyun 2nci katmana geçince takılıyordu. Orjinal oyun veya videoları kırpılarak tek katmanlı hale getirilen gow1 ler sorunsuz çalışıyordu.
    Yeni nesil çiplilerde ise böyle bir sorun yoktu.

Benim çipte eskiydi sorun yaptı sonra orjinal gow1 alınca süper çalışmıştı. Orjinal gow 1 im evimin en değerli köşesinde hala saklı tutarım :)

• fatih,

benim FF 13de de çok dalga var o da mı çift katman ?
  • Ben ilk gelen partiden alanlardanım oyunu bitirmek üzereyim bir sorun çıkmadı çok şükür kısmet birazda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

fatih,

benim FF 13de de çok dalga var o da mı çift katman ?

tabi ki :)
  • Konuyu açan arkadaşın foruma yazdığı mesajların nedense hepsi PC bölümüne
  • bende fateeh den aldim cd yi simdiye kadar bi sorun cikmadi sonlarinada yaklastim sanirim bu saatten sonra bi sorun cikicaginida pek sanmiorum.
  • İyi ki hemen almamışım, işe bak ya. Hayır spot oyunları dahi netten aldığım için götürüp satıcının kafasına çalma şansım da yok. Resmi satışları bekleyeyim de elimde patlamasın bari.
  • fateeh ten aldım ilk parti oyunlardan bende bitirmek üzereyim hiç bi sorun çıkmadı

saol kanki oyun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisnick

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Aklıma GOW I geldi ondanda takılıyodu oyun. Hatta bi arkadaş oyunu bitirmişken ben bitirememiştim. Sonra hırs yapıp GOW II yi çıkar çıkmaz ondan önce bitirmiştim.

Gow 1 deki sorun kopya cd lerde oluyordu. Eski tip çipler çift katmanlı oyunları oynatamıyor, oyun 2nci katmana geçince takılıyordu. Orjinal oyun veya videoları kırpılarak tek katmanlı hale getirilen gow1 ler sorunsuz çalışıyordu.
    Yeni nesil çiplilerde ise böyle bir sorun yoktu.

Benim çipte eskiydi sorun yaptı sonra orjinal gow1 alınca süper çalışmıştı. Orjinal gow 1 im evimin en değerli köşesinde hala saklı tutarım :)

Evet bende zaten oyunlarımızın orj. olduğunu söylemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

uzman olarak gelmiş bulunuyorum :
    Beyler ilk gelen 120 TL ye satılan GOW lar , açık gelenler yani , Sorunlu
    biz 300 tane sattık , dün 1 tane iade geldi, bugün de 5-6 tane geldi.
    sorun tam olarak şu : oyunu blu-ray e takınca görüyor.oyunu açmaya çalışınca açmıyor siyah ekran gelip , menü ye atıyor
    bugün geldi benim BANDROLLÜ [ yıllardır satarım ilk kez bandrollü geldi ] sıfır 3şeritli jilatinli.
    birde birşeye dikkatinizi çekmek istiyorum arkadaşlar
    Oyun alırken Jelatine bakamyın. Oyunun kitapçıgına , kutusunun dış kutu naylonuna bakın ,elinize alınca sıfır olup olmadıgını hissedersiniz.
    çünkü piyasada sıfır saattıkları bilinen hemn hemen herkees kendisi jilatin yapıyor
    ben açık satıyorum. jilatin yaptırmak çok mu zor ? 1000 dolar lık bi makinası var. alır çatır çatır jelatinleyip satabilirinir. ama millet jelatinleyip sfır diye satıyor.ayıptır.
    bu yüzden alırken dikkat edin.god of war ın ilk parti gelen oyunları sorunludur.burada yazıyorum.
    ama oran 10 da 1 ancak vardır

Bende Problem Çıkmadı Allahtan

Gerçi bnm senden aldığım oyunlardan hiçbirinde hata çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: isis1982

bu haber sahte gibi.bu konuyu açan arkadaş.ismini ,oyunun fatura resmini aldığı, mağaza ismini ve oyunu taktığında oldığı hata mesajının videosunu buraya vermediği sürece inanmayınız.

oldu olacak noterden tasdiklettirsin.

sen böyle bir mesaj yazdıktan sonra, bu foruma gelip bilgi paylaşabilecek özgüveni kendinde bulabilecek misin acaba?

problemi yaşamış ve bir insanlık yaparak gelmiş burada bizlerle paylaşmış, insanlık yapmanın bedeli yalancı damgası yemek oluyor demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

quote:

Orijinalden alıntı: clexitt

ilginç.

bu disk in çift katmanlı oldugunu belli eder.
    sony nin farklı sattıgını düşünmüyorum çünkü bandrollüleri zaten sony sattı , ilk gelen parti kaçak geldi dubai den

@gduman
    ne alaka ? sen hiç bir oyunun piyasaya çıktıktan sonra satılmaya başladıgını gördün mü

bu arada spot deyince herkes hırsızlık malı mı sanıyor ,kopya mı sanıyor ,evde mi basılıyor sanıyor anlamıyorum
    onlar da yurtdışıdnan alınıyortek farkı jelatini sökülüp bavulla getiriliyor burada tekrar konuyor kutusuna.bu kadar.

not : sony nin malı bügn akşam geldi beyler.önceden sony satış yapmadı
    haberiniz olsun

Arkadasim sony oyun cikis tarihi verdi mi verdi. Bu tarihten once hic yetkili bi saticida var mi yok. Siz illegal yoldan temin ettiniz, kimilerinin elinde patladimi patladi. Al sana alaka :)

ayrica ne demek istedin cikaramadim. Her oyun cikis tarihinde satisa baslar legal olarak !!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.