Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

god of war alanlar dikkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arklar ben bu gün gow3 aldım oyun bozuk çıktı babam dükkana sormuş 4 de 1 i hatalı gelmiş lütfen oyun aldığınız zaman orda bakın.

• hangi mağaza kardeşim lütfen yazın aynı sorunla başbaşayım.
  • oyun hiç mi açilmiyor yoksa oynarken mi hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

hangi mağaza kardeşim lütfen yazın aynı sorunla başbaşayım.

Nasıl ya senin yinemi orada takıldı
  • Arkadaşım hangi mağazadan aldın, oyunda ne tür bir sorun var hiç mi açılmıyor yada açıldıktan sonra belli bir yerde kitlenme gibi bir sorun mu oluyor. Bu tür sorunlar yaşayanlar ayrıntılı bir biçimde paylaşırsa sevinirim.
  • Orjinal ve bandrollü mü? :)]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 15 Mart 2010; 19:30:48 >
  • bu haber sahte gibi.bu konuyu açan arkadaş.ismini ,oyunun fatura resmini aldığı, mağaza ismini ve oyunu taktığında oldığı hata mesajının videosunu buraya vermediği sürece inanmayınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War | Remake | ANA KONU
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne anlamda bozuk, bunu açıklayın bize.
  • Bi kac yerde bende gordum..
    Oyunu taktiginizda direkt siyah ekranda kaliyormus..
    Logo yu bile goremiyormussunuz..

3.50 FW yazmis heyecandan herhalde :) Ona takilmayin..

god of war alanlar dikkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 15 Mart 2010; 20:51:18 >
  • Bu muhabbet bir ihtimal doğru olabilir. Çünkü benim yarın gelecek olan GOW 3 ü takasladığım satıcı oyunu normalde cumartesi yollayacaktı. Ama cumartesi aradığımda eline gelen partinin bozuk olduğunu , oyunu gönderemeyeceğini ancak bugün gelecek olan partinin denendikten sonra yollandığını söyledi
  • Şimdi yandık işte

Test etmeden mi yolladı Sony ne yaptı .

http://blog.hengame.net/2010/03/god-of-war-3-siyah-ekran-sorunu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 16 Mart 2010; 0:11:03 >
  • 17 martta sony mağzasından alcam.Eğer bozuk çıkarsa mağzanın içine fırlatçam oyunu ne biçim oyun diye.
  • bende mağazadan almayı düşünüyorum umarım sıkıntı çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

17 martta sony mağzasından alcam.Eğer bozuk çıkarsa mağzanın içine fırlatçam oyunu ne biçim oyun diye.

bende spotcudan takasla alıcam bozuk çıksa kaç yazar direk kafasına atarım paramıda alırım o kadar
  • uzman olarak gelmiş bulunuyorum :
    Beyler ilk gelen 120 TL ye satılan GOW lar , açık gelenler yani , Sorunlu
    biz 300 tane sattık , dün 1 tane iade geldi, bugün de 5-6 tane geldi.
    sorun tam olarak şu : oyunu blu-ray e takınca görüyor.oyunu açmaya çalışınca açmıyor siyah ekran gelip , menü ye atıyor
    bugün geldi benim BANDROLLÜ [ yıllardır satarım ilk kez bandrollü geldi ] sıfır 3şeritli jilatinli.
    birde birşeye dikkatinizi çekmek istiyorum arkadaşlar
    Oyun alırken Jelatine bakamyın. Oyunun kitapçıgına , kutusunun dış kutu naylonuna bakın ,elinize alınca sıfır olup olmadıgını hissedersiniz.
    çünkü piyasada sıfır saattıkları bilinen hemn hemen herkees kendisi jilatin yapıyor
    ben açık satıyorum. jilatin yaptırmak çok mu zor ? 1000 dolar lık bi makinası var. alır çatır çatır jelatinleyip satabilirinir. ama millet jelatinleyip sfır diye satıyor.ayıptır.
    bu yüzden alırken dikkat edin.god of war ın ilk parti gelen oyunları sorunludur.burada yazıyorum.
    ama oran 10 da 1 ancak vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

uzman olarak gelmiş bulunuyorum :
    sorun tam olarak şu : oyunu blu-ray e takınca görüyor.oyunu açmaya çalışınca açmıyor siyah ekran gelip , menü ye atıyor
    bugün geldi benim BANDROLLÜ [ yıllardır satarım ilk kez bandrollü geldi ] sıfır 3şeritli jilatinli.
    Oyun alırken Jelatine bakamyın. Oyunun kitapçıgına , kutusunun dış kutu naylonuna bakın ,elinize alınca sıfır olup olmadıgını hissedersiniz.
    çünkü piyasada sıfır saattıkları bilinen hemn hemen herkees kendisi jilatin yapıyor
    ben açık satıyorum. jilatin yaptırmak çok mu zor ? 1000 dolar lık bi makinası var. alır çatır çatır jelatinleyip satabilirinir. ama millet jelatinleyip sfır diye satıyor.ayıptır.
    bu yüzden alırken dikkat edin.god of war ın ilk parti gelen oyunları sorunludur.burada yazıyorum.

Jelatini falanda bir kenara bırakmak lazım sonuçta "takas" yapan biryerde sıfır oyun bulmak çok zor ancak yeni gelen bir oyunun ilk partisini alacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Jelatini falanda bir kenara bırakmak lazım sonuçta "takas" yapan biryerde sıfır oyun bulmak çok zor ancak yeni gelen bir oyunun ilk partisini alacaksınız.

Aslında çoğu insan için sıfır önemli değil buna bende dahil.Benim için önemli olan cd çiziksiz,çalışıyor ve kutulu kıtapcıklı olması önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabotime

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Aslında çoğu insan için sıfır önemli değil buna bende dahil.Benim için önemli olan cd çiziksiz,çalışıyor ve kutulu kıtapcıklı olması önemli.

Aynen hocam benim içinde jelatinin bir önemi yok ama bazı kurnazlar 2.el oyunu sıfır parasına satmak için malesef kendileri jelatinletyip satıyolar. gow 3 tabiki yeni yeni düştü piyasaya ve şuan takastan geri gelme şansı çok az ama az eski oyunlarda tahtakale esnafı genelde hep bu kurnazlığı yapıyolar. sen oyunu sıfır diye alıp eve geliyosun ,pakedi bi açıyosun bluray çizik ,hadi git de anlat bu kurnazlığı yapan adama ama malesef takas dükkanları genelde bu şekilde dönüyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 16 Mart 2010; 0:48:38 >

• Dostlar bugun kadıkoyde şöyle bikonuşma geçiyordu yazıcıoglunda. Spotçulara sözde Sonyden hızlı davranıp getirdikleri malları SONY ozellikle Sorunlulardan vermiş. yani çoğu dükkan sorunlu gow3 almış. ayrıca alışverişe gittiğim dukkanda bugun tam 6 tane gow3 sorunlu olarak geri geldi,adamlar şaşkın. 300 adet sattılar ve baya millet arıyormuş aılmıyor oyun diye.

az daha bekleyin,120 liraya satılan spot oyun yerine Sony den alın... saygılar sevgiler.
  • Büyük bir istekle alınan gow3 oyununun eve gidince açılmaması kesinlikle düş kırıklığı olur. bunu yaşamaktansa bekleyip bandrollüsünü almak daha mantıklı bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.