Şimdi Ara

God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
17
Favori
61.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4v4 Yeni harita gayet eğlenceli olmuş daha çok singleplayer havası vermiş oyuna Ateş odası mı neydi adı
  • Hala oyundan atıyor sinir oldum bu nasil is anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide eklermisin kardesim psn id; fthtgr
    Birde danismak istedigim birsey var.oyunu ilk aldigimda lvl 29a kadar cikmistim fakat hdd min dusuk olmasindan dolayi oyunu silmek zorunda kaldim ve yeni bir psn hesap actim.direk multiplayera basladigimda bu single playerda rank yapmis halimle yapmamis halim arasinda bir karakter guc farkim olurmu? Yani single playerda oynadigimiz oyunlar online oyuna etki edermi yoksa sifirdanmi basliyoruz.henus update i yeni yapiyorum online icin.

• Bu arada lvl29 derken bolum 29a gelmistim.o en son asansorle yukari cikiyordu savasarak.hard modda oynadigim icin bir turlu en uste cikamadim can yetmediginden.oyunu single modda bitirmis olmam online moda bir fayda saglarmi yani bunu merak ettim

• Islem sirasinda bir hata olustu. 800233EF yaziyor bu nedir arkadaslar indirme sirasinda hata verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zidnok

Bu arada lvl29 derken bolum 29a gelmistim.o en son asansorle yukari cikiyordu savasarak.hard modda oynadigim icin bir turlu en uste cikamadim can yetmediginden.oyunu single modda bitirmis olmam online moda bir fayda saglarmi yani bunu merak ettim

Birbirinden cok farkli seyler :) mp de sifirdan basliycaksin oynamaya

• Iyi ozaman sorun yok kardesim saol
    Ama bir turlu yukleyiyorum.beni deli etti bu 12gb hdd

• Oyunun multiplayerenı sorusnsuz oynuyordum şimdi girmeye çalıştığımda yükleniyor güncellemeler kontrol ediliyor diyo ondan sonra ps3 tamamen donuyor hiçbişey yapamaıyorum 2 kere silip tekrar yükledim hala aynı şeyler :/ yardım edin lütfen

• @ Connorr
    hiç bir şeye dokunma düzelene kadar
  • sunuculardan sorun var can sıkıyor atılıyoruz durmadan bide bu psnplus üyeleri kendi aralarında oynamalı bize büyük haksızlık oluyor adil olmuyor dövüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

@ Connorr

nasıl yani
  • Herkes bıraktı heralde oyunu 10xp alıcaktım vazgeçtim online azlığı yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: Connorr

quote:

@ Connorr

nasıl yani

yani bir müddet kasıp düzelir sonra heralde ben genelde kastığı zaman bir süre bekliyorum geçen baya ciddi kitlenmişdi kapatma dümesinden kapatmıştım açılışda sorun bildirimi yaptı umarım ps4 kasmaz
  • quote:

quote:

quote:

@ Connorr

nasıl yani

yani bir müddet kasıp düzelir sonra heralde ben genelde kastığı zaman bir süre bekliyorum geçen baya ciddi kitlenmişdi kapatma dümesinden kapatmıştım açılışda sorun bildirimi yaptı umarım ps4 kasmaz

bu kasma sorunu değil resmen kilitleniyor oyun ps dümesine bastığımda dahi hiçbir komut işlemiyor sistemi kapatmak zorunda kalıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

@ Connorr

nasıl yani

bu kasma sorunu değil resmen kilitleniyor oyun ps dümesine bastığımda dahi hiçbir komut işlemiyor sistemi kapatmak zorunda kalıyorum

evet ben de de olmuştu geri açılırken bu sorunu iletmek isteyip istemediğimi sordu ben de ilet dedim genelde zaten fazla kasmasına neden olacak hareketlerden kacınıyorumbazen se bir süre kasıyor sonra düzeliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@ Connorr

nasıl yani

evet ben de de olmuştu geri açılırken bu sorunu iletmek isteyip istemediğimi sordu ben de ilet dedim genelde zaten fazla kasmasına neden olacak hareketlerden kacınıyorumbazen se bir süre kasıyor sonra düzeliyor

allaha şükür bende skyrim dışında kasma sorunu olmadı onuda değiştirdim . Peki bu sorun sende kaç gün içerisinde düzeldi yeni güncelleme filanmı olduda yaptın 1 haftadır düzelmedi bende :(

• Sorunu anladım salı günü sanırım güncelleme geldi ve benim oyunumda salı günü bozuldu sanırım güncelleme yapma aşamasında sorun yaşıyor.Ek olarak internete giriyor ancak videoları oynatmıyor
  • Connorr kullanıcısına yanıt
    şu anda da devam ediyor ascension sorunlu galiba ben de de öyle sürekli kasma olmuyor çünkü genelde belli oyunlarda oluyor galiba ve galiba dediğin gibi uptade ile bozuldu oyunu aldığım da single da kasma olduğunu hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 30 Ağustos 2013; 13:35:27 >
  • quote:

şu anda da devam ediyor ascension sorunlu galiba ben de de öyle sürekli kasma olmuyor çünkü genelde belli oyunlarda oluyor galiba ve galiba dediğin gibi uptade ile bozuldu oyunu aldığım da single da kasma olduğunu hatırlamıyorum

şu anda kimse oyuna girmemiyor yani?
  • quote:

quote:

şu anda kimse oyuna girmemiyor yani?

yok ama çıkardığı sorun sayısın da bir artma var zaten ben bir daha multi oynamam heralde oyunu füleyip satarım daha bir sürü oyun var oynamadığım malum bu yıl ygs ve lys girdiğimden pek oyun oynayamadım
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.