şaka maka az kaldı walla. türkiyeye ne zaman gelir acaba orjinalini almak istiyorum ben
Evet IGN'a da Dün yeni Ssler eklenmiş.
gamespot forever arkadaşlar
kesinlikle oyun dünyasından en son haberleri son hızda bu siteye taşıyan müthiş bi ekip var ortada... müthiş röportajlar, süper incelemeler ( ki bunlar sık sık bi başkası tarafından güncelleniyor, olana birşeyler ekleniyor), olağanüstü değerlendirmeler (10 üzerinden sizin, gamespot'un ve diğerlerinin puanları yazıyor), oyunlardan gameplay videolar, resimler vs. vs. vs. var ortada...
elinizde oyun oynayabileceğiniz ne varsa (pc, xbox, ds, ps,....... ve tabii ki PSP) o aletle ve o aletin çalıştırabileceği herşeyle ilgili müthiş incelemeler bulabilirsiniz burada...
10 numara bu oyun 10. Yalnız Ziw®o nun vermiş olduğu kapak resmi daha bir orjinal duruyor sanırım o usa için olucak diğeri avrupa için olcaksa.Ama her ikisindede aynı oyun olacağı için farkyapmaz isterse kapak resmi olmasın yani...
bu arada sony oyunun tamamlandığını duyurmuş gecikmesiz olarak 4 martta elimizde ben de ay sonuna alıorm psp yi oh mis!
Yaklaşık 20 gün var , görüntülere baktıkça acıkıyor insan. @Raistlin'i bile Xbox360'tan kaldırdıysa , başka birşey diyemem.
quote:
Orjinalden alıntı: Triple H
Yaklaşık 20 gün var , görüntülere baktıkça acıkıyor insan. @Raistlin'i bile Xbox360'tan kaldırdıysa , başka birşey diyemem.