Şimdi Ara

God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
19
Favori
93.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3.bitirişimde nihayet tüm başarımları tamamladım. Baldur ve Sigrun dışında güzel boss dövüşü olmaması oyunun tek kötü yanı. God of War'ı God of War yapan epik boss dövüşleridir. Kratos'u para ve sandık avcısı yapan hayat bize neler yapmaz.

• Autistic Shadow (@CringeShadowFan) on Xtwitter
    Autistic Shadow (@CringeShadowFan) on X
    https://twitter.com/CringeShadowFan/status/1753943574373146799
  • Son göreve geçmeden önce ne var ne yok hallediyordum, 2 challenge içeren farklı diyarlarıda bitirdim son olarak valkür avına çıktım, 8 tanesini zorlamadan geçtim. Bu arada oyunu 3. zorluk seviyesinde oynadım hep ama o son kraliçe valkür beni hayattan bezdirdi 5 saat sonunda kestim ama oyundan soğutcak gereksiz bir zorluğu var o valhalla kapısını bekleyen valkürse bizde savaş tanrısıyız kardeşim, tek yiyen kratos mu olur.

• İlk defa bir God of War oyunu oynadım. Kratos'un oğluyla olan ilişkisi güzel anlatılmış. Üst seviye prodüksiyona sahip bir oyun olduğunu belli ediyor. Dövüş sistemi ilk başta yavan gelse de güçlendikçe çok daha farklı bir deneyim sunuyor. Özel güçlerle beraber daha keyifli oluyor. Grafikler yüksek ayarlarda çok hoş görünüyor. Mekanlar da görkemli görünüyordu. Hikayesini beğendim ama dizi bölümü gibi bitirmişler. O yüzden devam oyununu oynamak gerekiyor. Tabi unutmadan valkürlerle fazla uğraşmadım.   Gereksiz zor yapmışlar. Gerçekten güzel bir maceraydı. Tavsiye ederim.

• Bir ikilemde kaldım. Oyunu çıktığı dönem eski bilgisayarımda(i5 5690k ve GTX 980 selam olsun ) en zor seviyede bitirmiştim. Şimdi ikinci oyuna geçmeden tekrar bitireyim diyorum.

Bitirirken bu kez incik boncukları da tamamlayıp oyunu fullemek istiyorum. Bu yüzden daha düşük zorluk seviyesinde oynamayı düşünüyorum. Ama daha önceki oynayışımda Valkür ablaları hiç kesememiştim, bu kez içlerinden geçmeyi planlıyorum. Ya zaman yada inat kısacası. 

• Neredeyse 3 yıl sonra, Kasım 2024'ten güncelleme.

Ragnarök'ün PC çıkışının şerefine ve bu kez GTX980  yerine RTX4080 ile oyunu NG+ olarak tekrardan bitirdim. Tabii bu kez Valküre bacıların hepsini şamarladım, börtü böcek toplayarak da %100 yaptım oyunu ve başarımları. Şimdi bakıyorum da Ocak 2022'de yazdığım yorumlarım ile şuanki düşüncelerim yine aynı.

Boss Savaşındaki kıtlık, one take/tek çekim sahne gibi oyunun ilerleyişindeki keyif hala aynı. Oyun optimizasyon olarak sorunsuz durumda. Combatı omuz üstü TP olmasına rağmen oldukça başarılı.

Mature Kratos'un Testosteron kokan hal ve hareketleri, oğluna yeri geldiğinde Boöööy çekmesi yerine geldiğinde de Oğlum demesindeki bıyık altı sevecenlik. Gerçekten iyi bir oyun be.

Umarım Ek paket hissi veren Ragnarök çok üzmez. O Thor; ayağını denk alsın. 

Stalker 2 sonrası görüşürüz Booööy..

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.