Şimdi Ara

God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
19
Favori
93.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

VSYNC açın fps 144e sabitlenir yağ gibi oynarsınız yırtılmasız.

• Ragnarok Pc'ye gelsin cok ses getirecek .. Efsane oyun yapmişlar : )

• AVSEQ01.DAT kullanıcısına yanıt

O dediğiniz ayar kıymetli hocam oyun hissiyatını tepki süresini öldüren özellikler rekabetçi oyunlarda oyuna abartısız beş sıfır geride başlamaya neden olan iğrenç bir ayar zaten bundan kurtulabilmek için yabancı dil ve donanım bilgisi olan oyuncular scanline Ayarını aktif ediyorlar bu şekilde hem görüntüde yırtılma olmuyor hem de rekabetçi oyunlarda gecikme olmuyor konsol akıcılığında oynuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

konsollarda çoğu oyun vsync kullanıyor o yüzden tam olarak neyi karşılaştırıyorsunuz bilmiyorum

fps'yi 120 130 gibi bir değere sabitlemen yeterli olacaktır bunu da nvidia kontrol panelden yapabilirsin, scanline ya da rivaya artık pek ihtiyaç yok ben nvcp kullanıyorum

vsyncli dahi olsa PC'de vsyncli 144 FPS her türlü konsoldaki vsyncli 60 fps'den daha akıcı hissettirmeli. burada bir sorun var, ya konsolda pek oyun oynamadınız ya da farklı bir sorun mevcut. elimde şu an konsol var ve vsyncden ötürü birçok oyunun konsolda daha çok laglı olduğunu anında sistemler arası geçiş yaparak bile teyit edebiliyorum

vrr bir ekranınız varsa zaten vsynce pek ihtiyacınız yok. fps'yi 130 135 ya da keyfinize göre 120 gibi bir değere sabitlemek yeterli olmalı. scanline zımbırtıları vrr olmayan ekranlar için

ayrıca mümkün mertebe varsa eğer oyun içi fps limitlerini kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 19 Kasım 2022; 12:22:41 >
  • Kıymetli hocam fps Limitlediğimiz zaman akıcılık ve hissiyat ölüyor görüntüde de rahatsız edici bir hissiyat oluşuyor

vsync İğrenç bir özellik zaten aşırı derecede gecikme yapıyor özellikle online olarak FIFA oynayan biri için başlı başına oyun kolunu kırma nedeni

scanline Bence muhteşem bir şey şimdi bunun tam olarak nasıl yapıldığını da YouTube’da gördüm hocam bu ayarı yapacağım FIFA da baya iyi olur diye düşünüyorum

bnde LG 27gl83a gsync Monitör var ekran kartı da 3070 vrr Denilen ayar benim sistemimde oluyor mudur ben tam olarak bilmiyorum zaten böyle olsa bile saniye kare üç yüzlere çıktığı için 144’ten sonrasına herhangi bir şey yapamaz diye düşünüyorum yenileme hızı

• İlk oyunu açan tüm bilgisayarlar umarım onu da açar.

• God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı

Oyunu full başarım yapmak için tekrar oynuyorum izlediğim videoda adam burada bekliyor ortadaki alanda bir şey çıkıyor onu alıyordu. 10-15 dakika bekledim bir şey çıkmadı ne yapmak gerekiyor?

• MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Eğer aynı şeyden bahsediyorsak;

Burada 15 dakika boşuna beklemişsin hocam. Doğru sıralama ile yönünü sağ, sol, yukarı, aşağı vs çevirmen gerekiyor. Bu videodaki gibi yaparsan kabzayı alabilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=_B-SYxR4K3I&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Burayı diyorum gerçekten boşuna beklemişim gidip alayım kabzayı. Çok teşekkür ederim.

Edit: Aldım kabzayı. Bu kadar saçma bir şey kimin aklına gelmiş de böyle bir şey tasarlamışlar cidden merak ediyorum. Oynarken ben mi kaçırdım bunu anlatıyor muydu oyun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaPoo99 -- 21 Kasım 2022; 22:29:33 >
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bunu PS cdli sürümünde bir harita ile anlatıyorlardı sanırım. Şurayı okursanız görürsünüz.

https://www.mavikol.com/god-of-war-gizli-hazine/

God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı

Sonunda aldım. Sigrun fightına kadar souls oyunu almak istiyordum artık vazgeçtim gerek yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Grafikler eh ,renk paleti vasat. Gölgeye bakın facia.

• 60x80 cm Yağlı boya Kratos. Henüz astar kart atıyorum. İlk defa bir yüz çalışması yapmakta olduğumdan bazı hatalar olabilir. 2. katı atarken sakallar daha koyulaşacak.

• An itibariyle oyunu bitirmiş bulunmaktayım. 43 saatlik süre sonunda ki tecrübelerim ve oyun ile alakalı görüşlerimi belirtmek istedim..

Oyunun Artıları +

+ Yüksek kalite grafikler yağ gibi akıyor. En ufak bug takılma yok.

+ Türkçe alt yazı.

+ Diyarların özellikle Midgard'ın muhteşem atmosferi.

+ Hikaye anlatımı.

+ Kolay kolay rakibi olmayacak bir prodüksiyon kalitesi.

+ Doya doya diyarlarda gezeceğiniz ve yapılacak işin çok olması.

+ Yetenek ağacı mükemmel olmasada bana göre gayet tatmin edici yetenek çeşitleri.

+ Görevlerin oyuncuyu ödüllendirmesi.

+ Süper diyaloglar.

+ Ana boss savaşları.

+ Müzikler.

Oyunun Eksileri -

- Oyunun başından sonuna kestiğimiz Troldür Devdir tamamının aynı olması. Sadece renkleri değişiyor :)

- Tüm trol ve devlerin kesme animasyonları baştan sona aynı. Bu ilk iki maddeyi gerçekten bu oyunu yakıştıramadım.

- Yan görevlerin zayıf olması.

Özetle oyunu gerçekten çok beğendim. Gereksiz çok fazla birşey yok. Oyun kendini soluksuz bir şekilde oynatıyor. Özellikle ana hikayesi film kalitesinde ara sahneler olsun ana boss savaşları olsun buralarda oyun kendisine hayran bırakıyor. Kratos'un Atreus ile olan diyalogları çekişmeleri falan cidden karakterleri bize bağlıyor. Bazı oyunlar ne kadar iyi olursa olsun oyunda ki karakterlerle bağ kuramadığımız zaman oyna geç oyunları oluyorlar. Ama Kratos gibi bir karakter gerçekten unutulmayacak bir karakter olmuş çok beğendim.. Ama gel gelelim tüm oyun boyunca bazı devleri ve trolleri kesme animasyonları hep aynı. 100 tanede kesseniz aynı. Zaten görünüşleri de aynı. Bu konuda oyun kolaya kaçmış ve kendine yakışmayanı yapmış. Normalde 10/10 verecektim ama 1 puanı burdan kırmam lazım diye düşünüyorum. Bu kaliteye bu yakışmamış diyorum ve 9/10 puan vererek herkese bu oyunu oynamayı tavsiye ediyorum..

• nolamaz kullanıcısına yanıt

43 saat iyi oynamışsınız. 22 saatte sonuna geldim ben. Mekanikler fazla tekdüze. Hikayesine bir şey dediğim yok ama ne bileyim Rdr 2 varken bu oyuna Goty vermek akıl tutulması. Mekanik olarak 2a bir oyun gibi hissettiriyor.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Tüm yan görevler ve tüm mücadeleleri yaptım sayılır o yüzden süresi uzadı ama iyi ki yapmışım diyorum bazıları gayet iyiydi.

Katılıyorum tekdüzelik var oyunda zaten onuda eksiler kısmında belirttim. Bu oyunun yılın oyunu seçilmesinin en büyük sebebi prodüksiyon kalitesi kesinlikle.. Ama 2A düşüncenize katılmıyorum pek..

• Astar katı yavaş yavaş bitiyor.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş. Aslında sizden bir de Geralt görmek isteriz

Sağol. Umarım bitince de güzel olacak. Geralt'ı bir gün umarım yaparım. Şuan ilk defa yüz yapıyorum. Renkler biraz uğraştırıyor çünkü istediğim renkleri tutturabilmek zorluyor. Daha 1-2 kat daha atılacak resme. Renkler o zaman daha güzelleşecek.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.