Şimdi Ara

God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
19
Favori
94.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kesinlikle pişman olmazsınız hocam.

Ben psde 2 kere oynadım bitirdim 3yü bile oynarım

• R3 3100 ve Rx570 4 GB’lı sistem ne performans verir ki acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Senin sistemine göre orjinal ayarlarda 1080p 30fps de açacak. Fakat burada orjinal ayar dedikleri sistem gereksinimlerini nasıl bir şey olacağını kimse bilmiyor benim kendi tahminim orjinal ayar (ps4 base) de ki ayarlardan bahsediyor olabilirler o görüntü kalitesi çok tatminkar olur oyun çıkmadan önce de bilmemiz zor, o yüzden youtube'da ki testler gelince daha faydalı ayrıntılı olucaktır.  

• Umarım dedikleri performansı alırım hocam. 30 fps bu oyunda çok göze batmaz sanırım ps4 de de 30fps çalışıyordu oyun. Genelde paylaşılan sistem gereksinimleri oyun çıkınca tutmuyor optimizasyonu iyi yaparlar inş.

Olmaz hocam, içini ferah tut. Days Gone ile Horizon Zero Dawn'ı rahatlıkla oynadıysan bunu da çok rahat oynarsın. Cyberpunk 2077 dışında kötü optimize oyun görmedim ben bu sene ki o dönem bende RX 580 vardı ona rağmen sorunlu bir şekilde Cyberpunk 2077 bitirmiştim. Ama şunu bil artık RX 570 Ultra kartı ve 60fps kartı değil, onu bilerek oyna ve öyle keyif al, imkan varsa şimdiden sistem güncellemene bak malum dolar düştü, fiyatlar indi şahsen sistem toplamanın tam zamanı derim. Sinerji'de şuan çok güzel PC var İ5 11400F + RTX 3060, 16.999TL bu 25 bin TL civarında satılıyordu dolar 18-19 arasındayken en iyi f/p şuan da.

• Hocam iki oyunu da denemedim rx570 in artık ömrünün sonuna geldiğini görüyorum zamanında 3200 TL ye 1660ti almadım piyasa ne hale geldi 2 senede. Aklımda var aslında ekran kartı almak ama evlendik artık evin rızkını da harcayamıyorum elimdeki karta bişey olmasın diye oyunları 40 fps e düşürüp karta da undervolt yapıp oynuyorum sen düşün durumu ama öyle ya da böyle bir ekran kartı alacağım inşallah. Teşekkür ettim hocam.

Yazık olmuş hocam geçmiş olsun, severek evlendiysen sorun yok ama mecburiyetten yalnızlıktan evliliğe başvurduysan ve alım gücünde iyi değilse, kendi hobilerini yapamayacak duruma gelmişsin belli ki, evliliği hiç düşünmeyecektin bu durum kişiseldir ama şu dönem açıkcası evlilik asla düşünmem, imkanlarım iyi olduğu halde. Ev, araba, yatırım vs hepsi var çalışmıyorum yan gelip yatıyorum sadece sabah dükkanı açıyorum o kadar gün boyu gez-dolaş veya oyun-dizi, film izliyorum en güzel hayat böyle.  

Evliliğin tek güzel yanı kadının eli evi güzel çevirir, ev kendine gelir, yemeğini önüne koyar, düzenli kıyafetlerin olur ütelenir vs. Kötü yanı imkan yoksa evlenmişsin de o evlilik sana cehennem olur boşanmalar, kavgalar hatta öldürmeye kadar gider. Mutluluk paradan geçiyor bu devir de.

• Sevdim hocam evi arabayı aldık çok şükür durum da fena sayılmaz ama bilirsin sende evlenince öncelikler değişiyor işte hanım da sağolsun karışmıyor çok ama benim içim razı olmaz bakalım Şubat-Mart gibi düşünüyorum bi ekran kartı.

Sevindim o zaman hocam, mutluluklar dilerim. :) 4 Ocak'ta yeni giriş segment ekran kartları duyurulucak. AMD tarafında RX 6400/RX 6500XT, Nvidia tarafında RTX 3050/RTX 3050Ti. Mutlaka takipte kal işlemcini besleyecek kartlar bunlar. Ileride de işlemciyi de değiştirirsin. Ram 8 ise onu 16 yaparsın. 16 ise gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAM 16 hocam. Muhtemelen işlemci ile beraber anakart da değiştireceğim çünkü a320m anakartla çok ileri gidemem sanırım en azından bi B450 almam lazım. İşlemciyi de en kötü r5 3600 alırsam bir süre daha götürür beni

• evet anakart b450 olmalı a320 iş görmez bu saatten sonra b450 ile AMD Ryzen 5 5600x de bile destekliyor bios desteği ile gelmişti diye hatırlıyorum ama burada bütçe önemli. Belki AMD, Ryzen 3 serisinin yenilerini de duyurur. Ryzen 3 5000 serisi 6000 serisi gelebilir böyle bir şey gelirse Ryzen 5 yerine Ryzen 3 alırsın fiyat olarak da daha uygun olur, ekran kartından kısmamaya da özen gösterirsin. Bu sefer değişiklik yapıp Nvidia ekran kartı alabilirsin RTX 3050-3050Ti birisi 6GB VRAM diğeri 8GB VRAM olacağı söyleniyor. Arasında da en az 30$ 50$ fiyat farkı elbet olur. RX 6500XT-RX 6400 4GB VRAM ile geleceği konuşuluyor sunumda her şey netleşicek artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 24 Aralık 2021; 20:7:28 >
  • Yeni nesil bir ekran kartı giriş seviyesi olsa bile 4 GB VRAM çok az değil mi hocam? Bu arada yeri gelmişken sorayım sence R3 3100 RTX2060 besler mi? Fiyatı uyguna düşerse onu alır geçerim işlemci ve anakart işini de sonraya bırakırım..

Bizim arkadaşta R3 3300X ile RTX 3060 kullanıyor, sıkıntı olmuyor diyor OC işlerinden iyi anlıyor ona göre işlemciye ayar çekiyor ama ben hiç bir zaman yapamadım o işi çok riskli bir iş geliyor en ufak hatada işlemci patlayabilir, bozulabilir o yüzden nasıl çalışıyorsa öyle bırakıyorum. Ekran kartını da OC versiyonunu almaya gayret gösteririm masaüstünde ama ben masaüstünü sattım laptopa geçtim çok daha rahat ediyorum tek kötü yanı ekran 15.6 inç gerçekten çok küçük, ama taşınabilirlik için düşündüğüm için mecbur laptopa kaydım.

4GB VRAM şuan için söylenti sızın haberlerden biri bu saatten sonra 4GB VRAM rafa kaldırmaları lazım en azından AAA oyunlar için minumum 6GB VRAM lazım artık. Yeni nesil mimari bir ekran kartı olduğu için ve mining kartı olmadığı için de 4GB VRAM'i üretmeye devam ediyor olabilir AMD ama 4GB VRAM çıkıcaksa mimari dışında hiç bir alternatifi olmaz insanlar Nvidia alır geçer. Nvidia tarafında ise RTX 3050 6GB VRAM, 3050Ti'nin de 8GB VRAM söylentisi var. Mobil tarafında RTX 3050-3050Ti'nin 4GB VRAM olması baya olay olmuştu masaüstü tarafında aynı hataya düşmeyecekler gibi görünüyor. Güç kaynağı da fazla istemez bunlar 400-500w 80plus ile rahatlıkla kullanılır.

• 1050 Ti ile 900p low da akarım

• Gençliğimde PS3'te keyifle oynayıp seri tamamladığım oyunu dün itibariyle steam'den satın aldık bakalım. 330 tl çok mu az mı diye kafa karışıklığı ile geçen uzun süre sonra dayanamadım :) İnşallah pişman olmam. Sistem gereksinimleri de tutuyor gibi.

• LeonGS35 kullanıcısına yanıt

Oyun Geforce Now eklense keşke gelir gelmez. Bu sayede 1 aylık Geforce Now da alıp hangi ayarlarda açarız derdi olmadan oynardık.

• Kolay kolay pahalı oyun almayan ben aldım bu oyunu heyecanla bekliyorum. Keşke tlou serisinide getirseler pcye.

• -Rusher- kullanıcısına yanıt

Onunda mutlaka geleceği söyleniyor ama zamanı belli değil.

• Bu oyun yaklaşık olarak 2 hafta içinde erişime açılacaktır.  

• Sırf Playstore'un kredi kartı ile alışverişte komisyonlu ödeme sistemine yönlendirdiği için Gamebillet üzerinden oyunu aldım. Umarım çıkışından bir kaç gün önce keyi gönderirler de indirmekle uğraşmayız.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.