Şimdi Ara

GOD OF WAR : GHOST OF SPARTA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel haber önceki gibi bi oyun olsun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

İnşallah grafiklerede birşeyler katarlar

Grafiklerin Chains of Olympus'tan çok farklı olacağını sanmam, belki birazcık daha iyi olur. PSP'nin gücü ortada sonuçta, yapılabilecekler kısıtlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

İnşallah grafiklerede birşeyler katarlar

Grafiklerin Chains of Olympus'tan çok farklı olacağını sanmam, belki birazcık daha iyi olur. PSP'nin gücü ortada sonuçta, yapılabilecekler kısıtlı.

kesinlikle.hikaye iyi kurgulansın yeter
  • psp de oynadığım en iyi oyunlar arasında bu gow tez zamanda çıksında hemen oyun bitirelim
  • PSP'nin en iyi oyunlarından 2.si geliyor demek. Super.
  • kasım ayında çıkacak galiba
  • Süper olucak gibi
  • Sony worldwide studios'dan Scott Rohde ''ghost of sparta,şu ana dek yapılan en iyi grafikli psp oyunu olacak'' demiş.Daha önce sony'den,bir psp oyunu hakkında bu kadar büyük bir iddia hiç duymamıştım.Bakalım gerçekten öyle mi olacak...

http://www.vg247.com/2010/06/25/sony-ghost-of-sparta-best-looking-psp-game-ever-created/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diluted -- 25 Haziran 2010; 18:22:27 >
  • arkadaşlar ben bu cuma biraz inceledim.oyun 2010 ekim ayında cıkacakmış diye yazıyor.bazı adreslerde oyunun trailer i verilmiş.bir de 15 dakikalık oyunun tanıtm video su var.görüntüler hakikaten cok güzel.oynanaması gereken ve god of war müdavimleri için bir oyun.aşağıdaki linklerden traileri ve 15 dakikalık videosonu izleyebilirsiniz.
    http://vodpod.com/watch/3612781-god-of-war-ghost-of-sparta-trailer

15 dakikalık videosu

http://e3.gamespot.com/video/6266185/?tag=topslot;title;2

• ayrıca god ofwar oyunu yeni god of war logosuna sahip az sayıda psp ler ile de satışa sunulacakmış.bulduğum bir kaçı...
  • 1
  • kusura bakmayın ekleyemedim resimleri

GOD OF WAR : GHOST OF SPARTA
  • 2

GOD OF WAR : GHOST OF SPARTA
  • Flood'in kralini yapmissin. Tek mesajda toplar insan onlari.
  • kasalar müthiş ya
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 2 Temmuz 2010; 15:10:53 >
  • Müthiş bi oyun olcağı kesin sabırsızlıkla bekliyoruz inş ekim de falan çıkar
  • Pspdeki gelmiş geçmiş en güzel görüntü kalitesinde olacağı söyleniyor.
  • harika haber, teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Oyun fw'ye güncelleme isteyecek 6.20'ye yani muhtemelen. Ve bu fw kırılmadığı sürece birçok kişi bu yeni oyun kafilesindeki oyunları oynayamayacak(Oyun başı 60+ lira verecekseniz oynarsınız tabii). Şu 6.20 kırılsa ben de Psp Go alıcam ama hiç de kırılacak gibi gözükmüyor. Heralde Ps 3'ün akıbeti gibi olacak bu Go'nun akıbeti de.

Hoca kusura bakmada psp den hiç bişey anlamıyosun.

6.20 isteyen oyun bu mu tek ?? son çıkan oyunların hepsi istiyo ama FİX ve son CFW lerde bu sorun yok.At çatır çatır oyna.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.