Şimdi Ara

GOD OF WAR : GHOST OF SPARTA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun süper, Haber süper, Psp resimleride süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Oyun fw'ye güncelleme isteyecek 6.20'ye yani muhtemelen. Ve bu fw kırılmadığı sürece birçok kişi bu yeni oyun kafilesindeki oyunları oynayamayacak(Oyun başı 60+ lira verecekseniz oynarsınız tabii). Şu 6.20 kırılsa ben de Psp Go alıcam ama hiç de kırılacak gibi gözükmüyor. Heralde Ps 3'ün akıbeti gibi olacak bu Go'nun akıbeti de.

Hoca kusura bakmada psp den hiç bişey anlamıyosun.

6.20 isteyen oyun bu mu tek ?? son çıkan oyunların hepsi istiyo ama FİX ve son CFW lerde bu sorun yok.At çatır çatır oyna.

hocam versiyon kırılmadan biz makinayı kırsak nolur açmaz ki gene?

• Umarım PSP nin kendine gelmesini sağlar bu oyun.
  • quote:

quote:

Oyun fw'ye güncelleme isteyecek 6.20'ye yani muhtemelen. Ve bu fw kırılmadığı sürece birçok kişi bu yeni oyun kafilesindeki oyunları oynayamayacak(Oyun başı 60+ lira verecekseniz oynarsınız tabii). Şu 6.20 kırılsa ben de Psp Go alıcam ama hiç de kırılacak gibi gözükmüyor. Heralde Ps 3'ün akıbeti gibi olacak bu Go'nun akıbeti de.

6.20 isteyen oyun bu mu tek ?? son çıkan oyunların hepsi istiyo ama FİX ve son CFW lerde bu sorun yok.At çatır çatır oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

quote:

quote:

hocam versiyon kırılmadan biz makinayı kırsak nolur açmaz ki gene?

Pek anlamadım ama..

Oyunu fixleyince 6.20 isteği kalkıyo oyunun direk at-çalıştır hale geliyo

• quote:

quote:

Yanlış biliyormuşum demekki bu olayı. Yalnız bu konuyu yanlış bilmem psp'den hiçbirşey anlamadığımı göstermez, tamam birşey biliyor olabilirsin ama abartma istersen, "hiçbirşey anlamıyorsun" fazla iddalı ve saçma olmuş. 1 konuya bakarak buna nasıl karar verdin anlamadım...

• Resmi kapak çalışması.

GOD OF WAR : GHOST OF SPARTA
  • olympos tan sonrabu dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sahicitr-

olympos tan sonrabu dimi

evet
  • kronolojik olarak

Chains of Olympus - God of War - Ghost of Sparta - God of War II - God of War III
  • iyi güzelda god of war da bakkala dönüşmeye başladı

tehlike çanları bunlar. bence psp 2 yi tanıtıp on hazırlamalılardı bu oyunu. psp son nefeslerini veriyor. 6 yıldır piyasada
  • Gelsin gelsin. Torrent'imi ve Psp'mi şenlendirsin
  • kapağı çok güzel olmuş. işllh çok pahalı olmaz...
  • ne zaman çıkıo ?
  • Valla fiyatının çok pahalı olmaması için ben de duacıyım.

Her ne kadar PSP'mde kopya oyun kullansam ve bu oyunu da çıkınca kopya olarak oynayacak olsam da orijinal bir kopyasını da almak istiyorum. Chains of Olympus'ı da orijinal almıştım, bunu da alacağım büyük ihtimal. God of War çok sevdiğim bir seri olduğundan her oyununu orijinal edinirim mutlaka, God of War Collection, God of War III, Chains of Olympus var, ve sonbaharda da Ghost of Sparta olacak.
  • Çok iyi ya fiyatı çok pahalı olmazsa orjinal alırım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Resmi kapak çalışması.

GOD OF WAR : GHOST OF SPARTA

kapağı mütişmiş

• Gameplay Trailer yayınlandı!

http://www.bolumsonucanavari.com/./Videolar-GoW_Ghost_of_Sparta__Gameplay_Trailer-1322.htm

PSP'nin bana göre en güzel oyunu geliyor. GoW: CoO dan bile güzel olacak bence.
  • bu oyun mutiş olcak pspde en cok chains of olympus oynamıstım sımdı bunu beklıorum.......:D:D:D:D
  • bu çıkalı oldu baya ya oynuyorum ben bayadır. zevkli baya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.