Şimdi Ara

God of War: Ghost of Sparta Duyuruldu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
11.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel haber valla sevindim.
  • Demoda uzaktan gösterilen şehirle, Kronos ile savaşırken arkada bulunan şehir birbirine çok benziyor. Acaba Poseidon'dan sonra bu oyunla ilgili ikinci referans olabilir mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: VarlıksızVarlık

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordhammer

hocam oyun ilk iki oyunun arasinda gececek. Yani Ares'in olumunden sonrasini.

Evet oyunda Kratos'un dövmesinin ve yara izlerinin nasıl olduğunuda anlayacakmışız

Arkadaşım ben de öyle sanıyordum ama şimdi bir de bir oyun dergisinde okudum GOW3'ün devamı olcak diyordu,aklım biraz karıştı açıkcası

Bilmiyorum ama dikkat edersen videolarda kılıçlar The Best Athenas Blades yani savaş tanrısı olduğumuzdan sonraki kılıçlar bence devamı olamaz chain of olympusun devamıdır bu ama tamda karar weremem oyunun başını görmem lazım

valla ben de bi oyun dergisinde okudum eğer reklama girmiosa ismini verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VarlıksızVarlık

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordhammer

hocam oyun ilk iki oyunun arasinda gececek. Yani Ares'in olumunden sonrasini.

Evet oyunda Kratos'un dövmesinin ve yara izlerinin nasıl olduğunuda anlayacakmışız

Arkadaşım ben de öyle sanıyordum ama şimdi bir de bir oyun dergisinde okudum GOW3'ün devamı olcak diyordu,aklım biraz karıştı açıkcası

Bilmiyorum ama dikkat edersen videolarda kılıçlar The Best Athenas Blades yani savaş tanrısı olduğumuzdan sonraki kılıçlar bence devamı olamaz chain of olympusun devamıdır bu ama tamda karar weremem oyunun başını görmem lazım

valla ben de bi oyun dergisinde okudum eğer reklama girmiosa ismini verebilirim

Sanırım aynı dergiyi okumuşuz, inş 3. oyunun devamı saçma PSP'ye değilde ps3 yada ps4'e çıksa

• aynen katılıyorum psp böyle bir oyunu kaldıracak bir cihaz değil hem grafik olarak hemde oynanış olarak gow psp de oynanmıyor
    sırf chains of olimposu oynamak için psp almıştım fakat oyunu bitirene kadar akla karayı seçtim psp nin analog tuşu beş para etmez parmağım felç oldu hiç rahat değil,bu masrafı harcadıkları zamanı ps3 için yapmaya harcasalardı daha akıllıca olurdutabi bu benim düşüncem kimse kusura bakmasın psp de gow u hiç sevmedim
  • ama bu oyun devam oyunu olmassa prince of persia daki gibi bi ileri bi geri yapıp güzelim hikayeyi bozmuş olurlar bence devam oyunu olsun hem de kratos öldü die üzülmüştüm nası doğacağını da deli gibi merak ediyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

aynen katılıyorum psp böyle bir oyunu kaldıracak bir cihaz değil hem grafik olarak hemde oynanış olarak gow psp de oynanmıyor
    sırf chains of olimposu oynamak için psp almıştım fakat oyunu bitirene kadar akla karayı seçtim psp nin analog tuşu beş para etmez parmağım felç oldu hiç rahat değil,bu masrafı harcadıkları zamanı ps3 için yapmaya harcasalardı daha akıllıca olurdutabi bu benim düşüncem kimse kusura bakmasın psp de gow u hiç sevmedim

Evet bencede iyi olmaz PSPye 500 lira wericeğime gider PS3 alırım ayrıca bu oyuun PSPye çıkması çok saçma PSPde o kadar güzel grafikli bi oyun olmaz PS2ye çıkarsalardı daha iyi olurdu ayrıca bi kere bu oyunun 1.si ps2ye çıkmış 2.side PS3ü olanlar sonunu görebilcek başını göremicek PS2si olanlar başını görüp sonunu göremicek PSPsi olanlar zaten karışık durum E sen bunu PS2ye çıkardın öle devam ettirsene kardeşim ya olmamış yani böle

alemsin dostum söylediklerine katılıyorum doğru söylüyorsun,fakat yapımcıların gözü doymak bilmiyor,psp satışlarını arttırmak adına bu cihaza oyunu yapıyorlar saçmalıktan başka bişey değil,gow 3 ü oynamış bir insan bu rezalet grafiklerle psp de nasıl oynayacak bunu düşünmüyorlar alet satılsında gerisi önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

belki yeni pspnin çıkış oyunu olur :D

bencede yeni psp ye çıkarırlar bunu
  • İyide gow 1 ve gow2 ps3 versiyonuda var,hemse hd ve daha iyi grafikli ,god of war collection edition
  • cikmasi yetmez cso yada iso olarak internete dusmesi lazim
  • God of War: Ghost of Sparta Demo ya hak kazanmışım. Kod geldi mailime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_raul

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

aynen ya keşke ps3e de çıkarsalar pspsi olan war olmayan war of yya

god of war 3 de keşke psp ye çıksa ps3 olan var olmayan var.değilmii

+1 grafiklerini falan düşürüp psp uyarlayıp yinede koysalardı, grafikte önemli ama artık yeni hikayeler lazım, Ghost of Sparta gelicek biraz vakit geçicek ya sonrası ? Gow & Tekken olmasa yüzüne bakmıycam şu cihazın

• super bir haber ne zaman çkıo bu oyun ?
  • abicim 3 ten sonra ilaç gibi olucak yaa bitti bitti diye ağlarken yüzümüze güldü bu oyun :D
  • Arkadaşlar demoyu oynadım.Yorumlarıma geçiyim kısaca.

Öncelikle grafiksel olarak çok değişiklik yok.Aynı diyebiliriz.
    Zamanında istenilen tuşa basma olayı devam ediyor.Zaten çıkaramazlardı
    Yeni silah olarak Mızrak ve Kalkan var.Spartanın bilmemneyi diye geçiyor
    Saldırıları fena degil.Oyunda çok büyük yenilikler yok.Sadece yeni bölümler ve yeni silah-büyüler olacagını düşünüyorum.Ama yinede oynamaya deger.
  • Ya gerçekten baktığımda , işte hayat bu diyorum
  • PSP ler şenlenecek ve kratos macerası tam anlamıyla devam edecek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.