Şimdi Ara

God of War: Ghost of Sparta Duyuruldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
11.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

aynen ya keşke ps3e de çıkarsalar pspsi olan war olmayan war of yya

god of war 3 de keşke psp ye çıksa ps3 olan var olmayan var.değilmii
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_raul

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

quote:

quote:

ne kadar da aç gözlüyüz ama daha yeni çıktı sayılır oyun ps3 e ne yalan söyleyim çok kıskandım inşallah bizede bi güzellik yaparlar neredeyse haftada bir oyun çıkarsınlar diyeceğiz o hale soktular tadı damağımızda kaldı yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 6 Mayıs 2010; 17:45:06 >

• peki arkadaşlar ne zamana çıkıyor bu oyun.
  • quote:

peki arkadaşlar ne zamana çıkıyor bu oyun.

E3 fuarında açıklanması bekleniyor.
  • Şu bölüme bakın ya.
    GoWun çıkışına daha heyecanlı cevaplar beklerdim açıkçası. Chain of Olympusu duyunca herkez coşmuştu.
    İnşallah bölüm tekrar canlanır.
  • Güzel haber.Zaten PSPye düzgün oyun çıkmıyo bayadır.
  • Bu oyundan sadece daha uzun oyun süresi ve daha farklı silahlar bekliyorum.
  • Efsane Geri Döndü. Kratos
  • hadi inşallah
  • gercekten psp bu siralarda oyun konusunda cok kisir bir donemden geciyor sanki son demlerini yasiyor korkusu icersindeyim.
    umarim boyle bir durum yoktur lakin soyle bir durum var mgs ve gow gelirse eger psp satislarinin tekrar patlama yapacagina yurekten inaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

Ya beyler girin bi ana sayfasınada bakın bu oyun pspye ffalan çıkmıcak girin bakın CDsi ekranda üstünde ps2 yazıo bilip bilmeden konuşuonuz

Oyun PSP'ye çıkıcak.
  • quote:

Ya beyler girin bi ana sayfasınada bakın bu oyun pspye ffalan çıkmıcak girin bakın CDsi ekranda üstünde ps2 yazıo bilip bilmeden konuşuonuz

http://www.bestbuy.com/site/God+of+War:+Ghost+of+Sparta+-+PSP/1072246.p?id=1218217267618&skuId=1072246&st=god%20of%20war&lp=11&cp=1
    Nerenden salladiysan artik

• quote:

Hacı ne içtiysen aynısından istiyorum
  • çıkış tarihini eklesinler konuya hala açıklanmadı yazıyo
  • beyler oyun devam oyunu olucakmış gow 3 ten sonra kratos kesicek tanrı bulamayınca midasa sataşıo.nerden bilion dersenizde fragmanı dikkatli izleyin kratosun elinde blade of exile var yani gow 3 te kullandığımız kılıçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

beyler oyun devam oyunu olucakmış gow 3 ten sonra kratos kesicek tanrı bulamayınca midasa sataşıo.nerden bilion dersenizde fragmanı dikkatli izleyin kratosun elinde blade of exile var yani gow 3 te kullandığımız kılıçlar.

Oyun Atlantis'te geçiyor ve Poseidon 3. oyunda Atlantis'in intikamı alınacak diyor. Nasıl üçüncü oyundan sonrasını anlatabilir ki?
  • Bleach heat the soul 7 ve bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.
  • hocam oyun ilk iki oyunun arasinda gececek. Yani Ares'in olumunden sonrasini.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordhammer

hocam oyun ilk iki oyunun arasinda gececek. Yani Ares'in olumunden sonrasini.

Evet oyunda Kratos'un dövmesinin ve yara izlerinin nasıl olduğunuda anlayacakmışız

Arkadaşım ben de öyle sanıyordum ama şimdi bir de bir oyun dergisinde okudum GOW3'ün devamı olcak diyordu,aklım biraz karıştı açıkcası

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.