Arkadaslar şimdi bitane kadın war yere dusunce koruyucu kalkanla öldürdüm onu sora yazılar cıktı birsürü dedim herhalde oyun bitti
sora biyere düştü 2 kişi geldi kalkanla yumrugu aldılar sora basa dondu ee oyun bittimi yani şimdi anlamadım ben bunu
bide ana menüde treasures war o ne oluyor ?
bide mesela yardım isteyenlere bakıyorum bi bölüm soruyor yardım icin ben hic ole bi bölüm hatırlamıyorum niye öle ben eksikmi oynadım anlamadımki
cevaplar icin şimdiden teşekkürler
oldurdum dedigin kadin taslarin ustunde duran canavar kari mi?
Evet orda oyun bitiyor.Bonus gibi şeyler açılıyor.Mesela 1dk içinde 100adam öldürme 10dk içinde can kalma vs.vs.Bunları yaptıkca yeni karakterler açılıyor.Yeni karakter dediğim bizim elemana farklı kıyafetler,şekiller filan.Ama oyunu en zorda bitirince bölüm devam ediyor sanırsam.Hard mode'damı ne bitirince.Denedim ama daha ilk bölümdeki o uzun köprüdeki ejdarhaımsı yaratığı bile geçemedim :D
God modu sanırım o. Ömür törpüsü.
quote:
Orijinalden alıntı: rds
God da Hero da Spartanda bitirdim.Treasure larında tamamı açık tüm elbiselerle birlikte god modunuda seçince oyunun başından başlıyor ancak çok az saldırırlarda ölüyorsunuz.Mesela ejder 5 vuruştan fazla yapmıyor. oyun bitmiş kardeşim tebrikler treasure bölümünden oyunun videolarını 5 adet görevi yaparsan yeni elbiseleri alıcaksın patato kratos,barbar kırmızı sakallı kratos ve dark magic kratos geliyor ancak en zevkli oyun normal hali ile ayrıca sen 253mb gibi ripli bir versiyon oynayıp videoları seyretmezsen oyunun hiç tadı kalmaz.Ses yüksekte videoları olan 1gb üstü versiyonları oynayacaksın.ripli oyun 5 kuruş etmez.
quote:
Orijinalden alıntı: PLATINIUM
quote:
Orijinalden alıntı: rds
God da Hero da Spartanda bitirdim.Treasure larında tamamı açık tüm elbiselerle birlikte god modunuda seçince oyunun başından başlıyor ancak çok az saldırırlarda ölüyorsunuz.Mesela ejder 5 vuruştan fazla yapmıyor. oyun bitmiş kardeşim tebrikler treasure bölümünden oyunun videolarını 5 adet görevi yaparsan yeni elbiseleri alıcaksın patato kratos,barbar kırmızı sakallı kratos ve dark magic kratos geliyor ancak en zevkli oyun normal hali ile ayrıca sen 253mb gibi ripli bir versiyon oynayıp videoları seyretmezsen oyunun hiç tadı kalmaz.Ses yüksekte videoları olan 1gb üstü versiyonları oynayacaksın.ripli oyun 5 kuruş etmez.
evet hocam son ses ve 1gb üstü :) en etkilendiğim o atlara 3 ışık geldikten sonra atlarla seyahat etmekti birde ağacta güclerini bırakıp kızıyla buluştuktan sonra onu terketmesi kızı ittikten sora dağılın leynnn tepkisi oluşmuştu vay bee üzüldüm şimdi... bu tarzda ve psp 3000 kırılmış pspde hangi oyunları önerirsiniz peki ?