Şimdi Ara

GOD OF WAR III [ANA KONU] (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.446
Cevap
7
Favori
364.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anahtarlık gibi. Tak-çıkar portatif kılıçlar.
  • Hadi canım yapışık o zincirler kollarına bir kere :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Hadi canım yapışık o zincirler kollarına bir kere :D

O zincirlerin boyu sırtına kadar yetmiyor muydu ya?

Valla hiç dikkat etmedim ben ona aslında :D
  • Ya gorgon eye phoenix feather minatour horn falan nasıl tamamlanır yaa imkansız.
  • quote:

Ya gorgon eye phoenix feather minatour horn falan nasıl tamamlanır yaa imkansız.

Her ortamı Helios'un kafası ile aydınlat hocam, bazen en olmayacak yerden bile Helios'un ışığıyla aydınlatarak gorgon eye, minatour horn sandığı çıkabiliyor ortaya.
  • Ekle benide.
  • quote:

Ya gorgon eye phoenix feather minatour horn falan nasıl tamamlanır yaa imkansız.

ben titan modda başladım lu an zeus ikinci kısımdayım. kutulara gelince ben hepsini tek seferde kendim buldum. kutuların görünmediği gizli olduğu yerlerde böyle gaz çıkışı varmış gibi buğulanma oluyor, buralara head of helios u tut ortaya çıkacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Her ortamı Helios'un kafası ile aydınlat hocam, bazen en olmayacak yerden bile Helios'un ışığıyla aydınlatarak gorgon eye, minatour horn sandığı çıkabiliyor ortaya.

quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

ben titan modda başladım lu an zeus ikinci kısımdayım. kutulara gelince ben hepsini tek seferde kendim buldum. kutuların görünmediği gizli olduğu yerlerde böyle gaz çıkışı varmış gibi buğulanma oluyor, buralara head of helios u tut ortaya çıkacaktır

İkinize de teşekkür ederim. Off çok zor işmiş valla boşverin

• quote:

Dün oynarken birşey takıldı aklıma arkadaşlar.
    Bu Kratos'un silahlar ellerine zincirli değil mi?
    Nasıl sırtına takıyor yürürken? :D

hadi kılıçları geç o koca aslan başlarını nereye sokuyor
  • Beyler Bide God OF WAR 3ü 3D oynuyoruz warya en az 2 gün uyku girmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

quote:

Dün oynarken birşey takıldı aklıma arkadaşlar.
    Bu Kratos'un silahlar ellerine zincirli değil mi?
    Nasıl sırtına takıyor yürürken? :D

hadi kılıçları geç o koca aslan başlarını nereye sokuyor

Wlaha el bi arkaya gidiyo onu görüyoz zaten sonrası neler oluyo bilen yok

• quote:

Orjinalinden alıntı: passpoz

sen yine insaflısın 7 vermişsin ben onuda vermem 3 tane bölüm var zirveye çıkarken, hades'in olduğu yer pandora kutusu yerleri ve aynı yerlerde dön dur... Beklentiler yüksek herkes duygusal davranıp 10 puan vermiş 3-4 tane loop müzik abartılacak kadar değil... kurgu çok basit 3 senede bu oyunmu çıktı akıllarından şüphe ediyorum. seçimli son olsaydı harika olurdu... son karşılaşmada ethana ben tek tanrı kaldım tüm gücü bana ver dediğinde onu ve kendisini öldürdüp tüm evren yok olsa ya da artık en güçlü olduğu için herşeyi geri çevirse ve ares i çağırdığı savaştan önce savaşmaktan vazgeçip ailesinin yanına dönse daha fantastik olurdu... kendini öldürdü ve herkes wawww cekti.

Türkçe oyun beklemek avrupa birliğine giriş maceramıza benziyor

çok yazık bizim oyunseverlere

oyunda en saçma yeri silah hareketinin kesilmemesi mob kaçsa bile hareketi izlerken çayımı yudumluyorum (örnek r2)

tabi ki uncharted 2 en iyisi katılıyorum

1- 3 tane bölüm var da ne olmuş? Sanki bir bölüm 10 dakika mı sürüyor?
    2-"Hades`in oluğu yerde pandora kutusu yerleri ve aynı yerlerde dön dur..." Adamlar sizin gibilerin eleştirisine gelmemek için öyle yerleri uğraştırıcı yapmışlar.Ama hala değişen bir şey yok.
    3-O kurguyu sanki yapabilirdin de konuşuyorsun.Bir de şunu düşün,Uncharted 2 nin hikayesi mi var? Bir adam hoplayıp zıplayıp ateş ediyor.Zorluğu bile yoktur...
    4-Tamam.Git bir hayaleti kılıçla öldür.Tüm herşeyi mahvet ve bu şekilde yaşamayı dene.Hikayeyi bile bilmiyorsun ki... Kratos kendini can sıkıntısından mı öldürdü sanki...

• Atari 800 xl-Commodore 64-Pc ve Pc'dende Ps3'e geçip serinin 3.oyunuyla başlayıp şu an 2. oyunuyla devam eden 35 yaşında bir ihtiyar olarak gow'a yorumum:
  • Abim oynarken kelleyi oraya tut buraya tut deyip göz ve tüyü bitirdim. Ama boynuzu sadece bir taneyle kaçırdım, şaka gibi
  • playstation2 de köprü nasıl geciliyor orada müzik duruyor ve o alttaki kanatlar kayboluyor köprünün sonuna gittiğim zaman ölüyorum acaba oyun bozuk mu

GOD OF WAR III [ANA KONU]

• Benide eklerseniz çok sevinirimm...
  • meraba arkadaslar biraz basit bi soru olacak ama oyunun basinda akrebe benzeyen yaratikta takildim yaratikla savasirken bayiliyo 'O' tusuna bas diyo basiyorum sonra ates cemberi icinde sagda kirmzi nokta oluyo o hareket ne demek ve nasil yapiyo lutfen yardim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orion123

playstation2 de köprü nasıl geciliyor orada müzik duruyor ve o alttaki kanatlar kayboluyor köprünün sonuna gittiğim zaman ölüyorum acaba oyun bozuk mu

oyun bozuk olabilir arkadaşım. hatırladığım kadaryıla orda icarus ile dövüşüp kanatlarını alıyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 2 Temmuz 2010; 12:04:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_tol

quote:

Orijinalden alıntı: orion123

playstation2 de köprü nasıl geciliyor orada müzik duruyor ve o alttaki kanatlar kayboluyor köprünün sonuna gittiğim zaman ölüyorum acaba oyun bozuk mu

oyun bozuk olabilir arkadaşım. hatırladığım kadaryıla orda icarus ile dövüşüp kanatlarını alıyorduk.

ama galiba ondan önce zamanı durdurmayla ilgili birşeyler yapıyoduk diye hatırlıyorum ben.hatta galiba sağ üstte heykel vardı onu çeviriyoduk galiba

• meraba arkadaslar god of war 3de biraz basit bi soru olacak ama oyunun basinda akrebe benzeyen yaratikta takildim yaratikla savasirken bayiliyo 'O' tusuna bas diyo basiyorum sonra ates cemberi icinde sagda kirmzi nokta oluyo o hareket ne demek ve nasil yapiliyo konsolda lutfen yardim
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.