Şimdi Ara

GOD OF WAR III [ANA KONU] (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.446
Cevap
7
Favori
364.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Oyunu Titan modda bitirdim ama hala 1000 hit combo yapamadım. Ayrıca 100 enemies biling helios head trophy si nasıl yapılıyor ?

Walla bende onu anlayamadım hocam heliosun başıyla adamları öldüriyim dedim 100 ü geçti hala açılmadı trophy kasmadım bende... %77 trophy..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Oyunu Titan modda bitirdim ama hala 1000 hit combo yapamadım. Ayrıca 100 enemies biling helios head trophy si nasıl yapılıyor ?

Walla bende onu anlayamadım hocam heliosun başıyla adamları öldüriyim dedim 100 ü geçti hala açılmadı trophy kasmadım bende... %77 trophy..

Bugün aldım hocam Platinum Trophy'yi.
    Nice Tan Trophy'si yani Helios Head ile 100 düşmanı kör et diyor. Yani Üçgene basılı tutup yapacaksın eğer sadece basarsan düşman kör olmaz.
    100 hit comboyuda Cronos'a gelmeden kapının önünde Hades silalı ile yaptım. L1-O yani...

• eyw bi deniyim.
  • arkadaşlar GOW 3 aldım ancak oyuna biraz yabancıyım, sizce Collection alıp 1 ve 2'yi bitirip öyle mi oynamalıyım GOW 3'ü yoksa bu saatten sonra bayar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

arkadaşlar GOW 3 aldım ancak oyuna biraz yabancıyım, sizce Collection alıp 1 ve 2'yi bitirip öyle mi oynamalıyım GOW 3'ü yoksa bu saatten sonra bayar mı?

İmkanın varsa kesinlikle al ki hikayeden ve dolu aksiyondan mahrum kalma. Direk 3 e başlarsan 3 deki gelişen olayları anlayamassın tabi hikayeyi takmıyorsan almassın ama bu oyunun en güzel yönüde hikayesi bence.
  • Arkadaşlar pspyi 6.30 a güncelledim.god of war oynayamıyorum.God of war umd si olan varsa siteye ekleyebilir mi
  • Ekle

Edit: Yav daha önce "ekle" demişiz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 27 Ağustos 2010; 15:28:00 >
  • Ekle gow collection alıp oynadım geçen gün, bulmacalar bazen sinir bozucu olabiliyor, onun haricinde süper oyun gow 3'ü lcd sorunumu halletdiğimde oynacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makarov -- 18 Ağustos 2010; 14:03:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

arkadaşlar GOW 3 aldım ancak oyuna biraz yabancıyım, sizce Collection alıp 1 ve 2'yi bitirip öyle mi oynamalıyım GOW 3'ü yoksa bu saatten sonra bayar mı?

İmkanın varsa kesinlikle al ki hikayeden ve dolu aksiyondan mahrum kalma. Direk 3 e başlarsan 3 deki gelişen olayları anlayamassın tabi hikayeyi takmıyorsan almassın ama bu oyunun en güzel yönüde hikayesi bence.

Bencede al

• Benı ekleyın lutfen fab clube
  • Ekleyebilirsin.
  • gow 3 bitiren arkadaşlar . ne kadar sürüyor oyun ? ya da kaç bölüm .

Şuan kardeşim Hercule öldürmek üzereyim
  • Bugün kü Radikal'den alıntı...

Kaynak

Kratos, Sony'ye Türkçe öğretti
    Avrupa'nın en hızlı büyüyen PlayStation pazarı olan Türkiye'de God of War III (Savaş Tanrısı) isimli oyun 27 bin adet satınca Sony Avrupa, Türkiye'ye özel yatırım yapmaya başladı. Üç oyunu ilk kez Türkçe'ye çeviren Sony, oyun ve konsol fiyatlarını da düşürdü

Yıllardır konsol üreticileri ve oyun geliştiricilerin yapamadığını bir oyun kahramanı yaptı! God of War 3 (Savaş Tanrısı) isimli oyun ve kahramanı Spartalı Kratos, Türkiye’ye hem Türkçe oyunu getirdi hem de PlayStation 3 fiyatlarının düşmesini sağladı. Mart ayında raflara çıkan God of War III, 27 bin adet satınca Sony Avrupa’nın Türkiye’ye olan bakışı değişti.
    İlk kez 2007 yılında satışa çıkan PlayStation 3 (PS3) ile markanın Türkiye’deki şirketi Sony Eurasia’nın satışları 10 kat arttı. Türkiye bu sayede Avrupa’nın en hızlı büyüyen pazarı haline geldi. Satışlarının her ay arttığını anlatan Sony Eurasia Pazarlama Grup Ürün Müdürü Özgür Kirazcı, “Avrupa’da satışlar her geçen ay azalırken bizde artıyor. Bu yıl bile altı ayda yüzde 50 büyüdük” dedi. Kirazcı, oyun ve konsol fiyatının düşmesi için Sony Avrupa’yı satışları göstererek ikna ettiklerini anlattı.

Seslendirme de Türkçe
    PlayStation 3 satışlarındaki patlamaya God of War III oyunun da desteği katılınca Türk oyunseverlerin yıllardır beklediği Türkçe oyunların önü açıldı. “Üç Türkçe oyunu da God of War ile aldık. Bu kadar oyun satışı beklenmiyorduk” diyen Özgür Kirazcı, ilk defa Türkiye’de bu kadar çok oyun satılabildiğini gösterdiklerini söyledi.
    Sony Avrupa, ilk etapta üç oyunu Türkçe olarak hazırlıyor. Üç oyunun kullanma kılavuzu ve oyun menüsü Türkçe olurken seslendirme de Türkçe yapılıyor. Ailelerin çocuklarıyla oynayabileceği Start the Party ekim, Grand Tourismo kasım, KillZone 3 isimli oyun ise gelecek yıl şubat ayında tamamen Türkçe olarak gelecek. Böylece Türkiye’de ilk kez konsol oyunları Türkçe olarak satılmış olacak. Sony ayrıca şimdiye kadar yapılan en iyi Formula 1 oyunu olan ve içinde İstanbul Park’ın da bulunuğu F1 2010’u da satışa sunacak.
    Sony Eurasia Türkiye’deki cirosunu dört yılda altı kat büyüttü. Satışlar ve ciroya en büyük katkıyı PS3 yaptı. Korsan oyunu bulunmayan ve grafikleriyle çok beğenilen PS3 dört yıl öncesine göre Sony Eurasia’nın satışlarını 10 kat artırdı. Türkiye’de 2007’den bu yana 180 bin PlayStation 3 satıldı. 1997’den 2010’a kadar 600 bin adet PlayStation 2 ve 150 bin PlayStation Portable alıcı buldu.

PS3 180 bin sattı
    Alınan global kararla satışları artırmak için Sony, Türkiye’de eylül ayında indirim kampanyası başlattı. Avrupa’da 300 avro (600 TL) olan PS3 fiyatını Türkiye’de 799 liradan 699 liraya indirdi. 179 lira olan en pahalı oyunların fiyatı da 129 TL oldu. Sony Eurasia, Platinum sınıfına giren beğenilen oyunları da 49 TL’den satmaya başladı. Ayrıca en ucuz oyunların fiyatını da 19.90 liraya düşürdü.

• trophy listesinde en altta yer alan hidden trophy'i alamadık, açan arkadaşlar lütfen yardım.
  • arkadaştan aldım oyunu , bakalım nasılmış ...
  • aldık...
  • Oyunu bitirdim ekleyin
  • gow 3 te ingilizce altyazı mevcut mu? Teşekkürler
  • Selam arkadaslar

Bir konuda yardım istiyoru. PS3 HDMI kablo ile LED TV bağladım. PS ana menusu LED TV den 1080 x60Hz cıkıs oldugunu gösteriyor.
    Ancak GOW 3 gecınce cözünürlük 1280 x 720 gibi bir rakama düşüyor. Çok radım oyunun menusundede çözünürlük ayarlama yeri yok. Kutusunda HD720 ve 1080 cözünürlük oldugu yazıyor.
    Bu oyun 1080 de oynan mıyor mu? Oynanıyorsa tarif ederseniz sevinirim.

Tesekkurler
  • Ak çiçek oyun 1080pde oynanmıyor.Oyunun çözünürlüğü 1080p değil ki zaten.Oyunun çözünürlüğü 480p-720p ve 1080ibunlar var o kadar oyunu 1080pde oynayamazsın çünkü oyun 1080 p değil.1080 i de oynarsın fakat oda oyun içerisinde kend,ni otomatik olarak 720p ye atıyor.Zaten P3 te 1080p oyun sayısıda çok az neredeyse bütün oyunlar 720p olarak piyasaya sunuluyor.hatta iki elin parmaklarını bile geçmez belki 1080p oyunlar.
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.