Şimdi Ara

GOD OF WAR III [ANA KONU] (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.446
Cevap
7
Favori
364.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de eklerseniz sevinirim cep telefonu oyunu dışında bütün oyunları elimden geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

Orijinalden alıntı: orion123

playstation2 de köprü nasıl geciliyor orada müzik duruyor ve o alttaki kanatlar kayboluyor köprünün sonuna gittiğim zaman ölüyorum acaba oyun bozuk mu

oyun bozuk olabilir arkadaşım. hatırladığım kadaryıla orda icarus ile dövüşüp kanatlarını alıyorduk.

Köprünün sonuna gittiğinde karşına İkarus çıkıyor ve seni aşağıya çekiyor. Sen orada, ekran çıkan tuşlara basıyorsun ve kanatlarını alıyorsun, ardından Atlantis'in yanına düşüyorsun.

• fun club değil FAN CLUB ! eğlence kulübü ?
  • oyunu 3 günde bitirdim, tam bir şaheser olmuş diyorum...
  • Benide ekle God of War 3 tectübem var
  • Beyler GoW 1-2 oyununu alıyoruz 1 kişi eksik. 10 TL Hemen işbankasına yatırabilecek varsa kardeşliğe dahil olabilir.
  • Arkadaşlar selam.

Oyunun %60 küsürünü yaptım bir süre önce.
    Şimdi PLATIN kasmak istyorum

Bu tüm GODLY POSSES gibi bir trophy varya onlar nedir tam anlamadım.

Bir de o bütün tüyleri, boynuzları, gözleri tek tek nereden bileceğim yerini ?
    Çoğu acayip gizli yerlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

gow 3 bitiren arkadaşlar . ne kadar sürüyor oyun ? ya da kaç bölüm .

Şuan kardeşim Hercule öldürmek üzereyim

Benim 15 saat gameplay ile bitti normal zorlukta
  • ne nerdedir listesini nerden bulabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 12 Nisan 2011; 20:10:33 >
  • arkadaşlar herkese merhaba bende varım benide eklerseniz sevinirim ps3'ümü aldıktan çok kısa bir süre sonra bende god of war 3 aldım ve yaklaşık 1 aydır çok beğenerek oynuyorum oyunun sonlarına yaklaştım oyun gerçekten muhteşem bütün övgüleri sonuna kadar hakediyor.

saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

1000 hit combo nerede yapılıyor ? Ayrına labirent'te hiç ölme derken hangi bölge orası ?

• Beni de ekleyebilirsin god of war için ps3 aldım daha başlardayım poseidonu öldürdüm Athena sağolsun bıçakları biledi :D Sürgünün Bıçaklarıda iyiymiş

Blades of Exile.
  • Süper oyun ya geçen sene haziranda aldım bi tane kardeşim sağolsun cd yi büraz ıslatıp kolonyayla yıkamış da XD ama geçen ay 1 tane daha aldım 3-5 trophy kaldıydı onuda yaptım Oyun süper Tüm trophyleri aldım
  • Benide fun Club a alabilir misiniz?
  • Bende oyunu az önce bitirdim, harika olmuş.
  • GOW1,GOW2 ve GOW3'ü oynamış ve Kratos hayranı biri olarak beni de ekler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

arkadaşlar GOW 3 aldım ancak oyuna biraz yabancıyım, sizce Collection alıp 1 ve 2'yi bitirip öyle mi oynamalıyım GOW 3'ü yoksa bu saatten sonra bayar mı?

eğer sıkılmam diyorsan 1 2yi oyna.ama hikaye pek problem olmaz 3ün başındaki videoda biraz bahsediyor.hikayeyi biraz anlıyorsun
  • benide ekle üstadım.bu oyunun hastasıyım
    sadece 3. oyunu oynayamadım ps3 yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

Orijinalden alıntı: orion123

playstation2 de köprü nasıl geciliyor orada müzik duruyor ve o alttaki kanatlar kayboluyor köprünün sonuna gittiğim zaman ölüyorum acaba oyun bozuk mu

oyun bozuk olabilir arkadaşım. hatırladığım kadaryıla orda icarus ile dövüşüp kanatlarını alıyorduk.

Köprünün sonuna gittiğinde karşına İkarus çıkıyor ve seni aşağıya çekiyor. Sen orada, ekran çıkan tuşlara basıyorsun ve kanatlarını alıyorsun, ardından Atlantis'in yanına düşüyorsun.

2 eraj üstüste atmıs olacağım ama bunu söylemem gerek.
    arkadasım hiç bosuna uğrasma.oyunun hatalı sürümünü almıssın.bende de aynı yerde aynı sey oluyor.
    hatalı cd almıssın yapacak bir şey yok.

• benide eklermisiniz gow 1ve 2 yi pc de emulatörde bitirdim 3 için emu çıkmicağından emin olduğum için beklemedeyim
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.