Öff BSC harbi bazı haberleri kötü yapıyor ya. GOW III lansman sayfasına spoiler filan yazılmış sex sahnesi için küçük bi resim var yanında girmedim tabi o habere o resimde nerde nasıl kimle olduğu çok açıkca gözüküyor. Ne anlamı kaldı spoiler ın yarısını yedim işte. E3 ten beri sadece Sony nin yayınladığı wallpaper tarzı resimlere bakıyorum dikkat ediyorum spoiler yememeye ama habercilik böyle olmamalı.
quote:
Orijinalden alıntı: sawgiray
quote:
Orijinalden alıntı: glazer
Çok yavaş 30 saniyede bir tuşa basıor
Adamın diğer eli nerde sanıyorsun acaba
cebinde
puahahahha
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
quote:
quote:
cebinde
Abi nedir bu yaa :D
diger oyunlardaki comboları yapana kadar canım cıkmıstı
Yürü Kratos.
Erken boşaldı. Ne kadar kısa sürdü öyle.
bu nasıl sex sahnesi ya. hiç bişey göstermiyo üstelik olay bitince kadının çamaşırını çıkartmadığını da görüyoruz .. çok gereksiz olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: beyin ezici
bu nasıl sex sahnesi ya. hiç bişey göstermiyo üstelik olay bitince kadının çamaşırını çıkartmadığını da görüyoruz .. çok gereksiz olmuş
Hiç GOW oynamadın galiba. GoW serisinin klasiğidir bu. İlk oyunda gemide vazo görüş alanındayken vazoyu kırmaya çalışıyorduk, ikinci oyunda havuzda, üçüncü oyunda nerde bilmiyorum bilmekte istemiyorum direk alttaki mesajlara baktım içeriğe bakmadan...
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
quote:
Hiç GOW oynamadın galiba. GoW serisinin klasiğidir bu. İlk oyunda gemide vazo görüş alanındayken vazoyu kırmaya çalışıyorduk, ikinci oyunda havuzda, üçüncü oyunda nerde bilmiyorum bilmekte istemiyorum direk alttaki mesajlara baktım içeriğe bakmadan...
oynamadım .. oyun da sözümona sex sahnesi de çok gereksiz
gereksiz fln diyorsunuz da karşısında afrodit var öle poseydon,ares fln deilki
İyi iş.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
quote:
oynamadım .. oyun da sözümona sex sahnesi de çok gereksiz
grafiksel olarak haklısın rahıtsız edici tek görüntü bayanların göğüsleri olabilir, onun dışında tahrik edici ah oh sesleri o kadar
quote:
quote:
Yakışır
Arkadaşlar Gow 3 Türkçe Altyazılı olarak geliyor diye söylentiler var bu konuda kesin bir bilgisi olan bir açıklama yapabilirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
quote:
Orijinalden alıntı: regex
Bizim ölüm meleği gibi adam nasıl bi anda solup narin bi insana dönüşmüş baksanıza afroditi görünce
sen afroditi görsen pizzanın üstündeki erimişi kaşara dönerdin hocam