Ebay'de kostümler için kodlar satılıyor.Sanırım Ultimate Edition'ların içinden çıkıyor kodlar..
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK
Ebay'de kostümler için kodlar satılıyor.Sanırım Ultimate Edition'ların içinden çıkıyor kodlar..
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: MFA54
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK
teşekkürler
Alıntıları Göster
en güzeli normal hali,gerisi olmamış bence
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
en güzeli normal hali,gerisi olmamış bence
Alıntıları Göster
bnce 2. side güzel ama biraz ekranda kararık pek bişey belli olmuo
quote:
Orijinalden alıntı: spader
bencede 2. iyiymiş
quote:
Orijinalden alıntı: kruezberq
quote:
Orijinalden alıntı: spader
bencede 2. iyiymiş
Alıntıları Göster
Burdan pek belli olmuyo ama orjinali en iyisidir
quote:
Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U
Burdan pek belli olmuyo ama orjinali en iyisidir
Alıntıları Göster
giyisilerin özellikleri var mı yoksa görünüş amaçlı mı sadece?
quote:
Orijinalden alıntı: Dracaka
Ben denemedim ama diğer oyunlara göre yorum yaparsak büyük ihtimal görünüş amaçlı.
quote:
Hepsinin farklı artıları var, zaten video'da gözüküyor açıklama kısmında. Bence hepsi iyiymiş, tasarım olarak Dominus kötü gözüküyor fakat en güçlüsü o kostum.
quote:
Orijinalden alıntı: Wassermann
quote:
Hepsinin farklı artıları var, zaten video'da gözüküyor açıklama kısmında. Bence hepsi iyiymiş, tasarım olarak Dominus kötü gözüküyor fakat en güçlüsü o kostum.
Alıntıları Göster
yok ya dominusu sevdim ben forgotten warriorda iyi sadece saçlar bozuyor işi
quote:
Orijinalden alıntı: Tembel Yazar
yok ya dominusu sevdim ben forgotten warriorda iyi sadece saçlar bozuyor işi
Alıntıları Göster
bende gördüm bilgileride tam okuyamıorm bulanık ama double damage gibi şeyler var
quote:
bende gördüm bilgileride tam okuyamıorm bulanık ama double damage gibi şeyler var
yani bu kostümlerle enerji barı iki mislimi oluyor gereksiz bence hiç gereği yok zaten kratosun normal hali en karizma olanı
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
quote:
yani bu kostümlerle enerji barı iki mislimi oluyor gereksiz bence hiç gereği yok zaten kratosun normal hali en karizma olanı
Alıntıları Göster
enerji barı 2 misli olmuyor . sadece daha fazlası damage verebiliyor . ama bir oakdarda daha fazla damage alıyor.. en mantıklısı aralarında dominus isimli olan. sonucta hepsinde tropy kapalı.. olmasalarda olur . bence codelara para verip almaya yada bunun için ultimate versiyonu almaya değmez.
quote:
Orijinalden alıntı: ArmorQuest
enerji barı 2 misli olmuyor . sadece daha fazlası damage verebiliyor . ama bir oakdarda daha fazla damage alıyor.. en mantıklısı aralarında dominus isimli olan. sonucta hepsinde tropy kapalı.. olmasalarda olur . bence codelara para verip almaya yada bunun için ultimate versiyonu almaya değmez.
Alıntıları Göster
Kostümler de baya fiyakalıymış
quote:
Orijinalden alıntı: osmore
Kostümler de baya fiyakalıymış
Alıntıları Göster
ben bitirdim ama giyemiyorum üstüme kod mu gerek illa
quote:
Orijinalden alıntı: SaatliBomba
ben bitirdim ama giyemiyorum üstüme kod mu gerek illa
Alıntıları Göster
haksızlık ben oyunu bitirdim sadece bir tane kostüm açıldıı illaa kostüm için paramı verecezzz sony kınıyorum senii herşeyee zırt pırt para alır oldunuz ne buyaaa yeter artıkk bir de ex oyunlardaa bunu yapmanı hiç ama hiç anlamıyorum uncharted2 de bileee bir dünysaa kostümüü free olarak açmıştık sonraa dlc ilee bir dünyaa kostüm geldii tmm böylee olsaa ama sen sadecee bir kostüm ilee adetaa bizii kandırıyosun