Şimdi Ara

GOD of WAR Mısır Mitolojisi mi geliyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vala mitoloji olsun tadından yenmez ama şöylede birşey var.hiçbir mitoloji yunan mitolojisi gibi hikaye ve karakter bakımından dolu dolu değil işte..mısır mitolojisi de çok dolu karakter çok tamam ama hani yunan mitolojisi gibi çok fazla ayrıntısı yok..gerçi başka şeylerde yaratılabilir ama istenirse başka bir karakter olabilir aynı tarzda ama el mahkum ne yapalım bekleyeceğiz sonyi de santa monicayıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legardus

Oha diyorum dostum adam zaten aşmış senaryo işini çok güzel bir senaryo olabilirmiş gerçekten destansı bir son olurmuş oyun için.. zaten ben hep derim mafia 1 nerdeee mafia 2 nerde derim..yapımcıları ve senaristleri 2k zenginleşince gönderdiler adamları..mafia 1 oyununun 2.1 gb a sıgan kocaman dünyası ve bir o kadar anlamlı senaryosu insanı finalde ağlatır.ben karakter ile (tommy)bu kadar empati kurabildiğim bir oyun daha görmedim..ama mafia 2 denilince tamam grafik akıcılık güzel ama senaryo yerlerde..kim ne derse desin iyi bir senaryo herşeyden önce gelir.karakterle empati kurdun mu olay bitmiştir.ne AA sorununa dikkat edersin,ne grafiğin kötü olmasına.. karakter ve oyunda yaşadığı şeyler insanı oyunla bütünleştiriyor..ne kadar gereksiz senaryolar ne kadar saçmasapan oyunlar oynamışızdır bu zamana kadar..eskiden oyunlar zordu,uzundu,akıcıydı,senaryosu iyi olmayan oyun en kral firma yapsa barınamazdı.şimdi çıkarttılar bi ''herkes oyun oynasın '' mantalitesiyle konsol pc satmak için..bir nfs efsanesi bitti gitti..resident evil efsanesi bitti.mafia da bitti..zamanın efsaneleri öldü gitti..oyunun da bir ayrıcalığı kalmadı..oyun oynamak herkesin yapabileceği bişey değil..bunu da anlamayan para gözlü firmalara selam söylüyorum..ne kadar dolmuşum yav

Or-Chan dostum güzel paylaşım yav nereden buldun son oyunun senaryosunu

Mafia hakikaten benim için de efsane oyunlardan biridir. Hayatımda 2 oyun için kez pc ye ekran kartı ve ram takviyesi yapmıştım.

1- American McGee's Alice
    2- Mafia

Mafia gerek hikayesi, gerek işleyişi, gerekse sonu ile beni dumur eden oyunlardan biri olmuştu. Tommy hakikaten kendimi özdeşleştirmiştim bende

GOW 3 ile ilgili David Jaffe ile yapılan röportajı o zaman izlemiştim. Oha demiştim ben de izlediğimde. Sonrasında bu haber bildiğim kadarıyla oyun sitelerinde yayıldı. MK ve BSC gibi. Aslında bayağı da olay oldu bu haber ama sonra unutuldu gitti.

Bir de zaten David Jaffe yapsa idi GOW 3'ü bu senaryo gerçekten olurdu. Çünkü GOW un ilk 2 oyununda sonraki oyunların senaryosu ile ilgili ipuçları var.

1. oyunda Pandora'nın Kutusu'nu bulduğun yerde bir resim var. O resmi incelediğinde, Zeus ile savaşan bir insan tasviri var. Bu resim geleceğe ait yazıyor. (Direk 2. oyunun ana senaryosu)

2. oyunda kız kardeşlere giderken (Three Sisters of Fate - kartal heykelinin ağzından girdiğin kısımda kız kardeşlere giderken) duvarda 3 tane resim var. İlk resimde titanlarla tanrılar arasında savaşın resmi var. 2. resimde bu savaşta herkesin yokolduğu ve bir ruhun buna dayanamaıp (Kratos) kafayı yiyip yokoluşundan bahsediyor. 3. resimde 3 bilge kişinin gökyüzünde parlayan bir yıldız karşısında sonu bilinmeyen bir yolculuğa çıktığından bahsediyor. (David Jaffe'nin kafasındaki GOW 3 senaryosu kısaca )

• quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

quote:

Orijinalden alıntı: Legardus

Mafia hakikaten benim için de efsane oyunlardan biridir. Hayatımda 2 oyun için kez pc ye ekran kartı ve ram takviyesi yapmıştım.

1- American McGee's Alice
    2- Mafia

Mafia gerek hikayesi, gerek işleyişi, gerekse sonu ile beni dumur eden oyunlardan biri olmuştu. Tommy hakikaten kendimi özdeşleştirmiştim bende

GOW 3 ile ilgili David Jaffe ile yapılan röportajı o zaman izlemiştim. Oha demiştim ben de izlediğimde. Sonrasında bu haber bildiğim kadarıyla oyun sitelerinde yayıldı. MK ve BSC gibi. Aslında bayağı da olay oldu bu haber ama sonra unutuldu gitti.

Bir de zaten David Jaffe yapsa idi GOW 3'ü bu senaryo gerçekten olurdu. Çünkü GOW un ilk 2 oyununda sonraki oyunların senaryosu ile ilgili ipuçları var.

1. oyunda Pandora'nın Kutusu'nu bulduğun yerde bir resim var. O resmi incelediğinde, Zeus ile savaşan bir insan tasviri var. Bu resim geleceğe ait yazıyor. (Direk 2. oyunun ana senaryosu)

2. oyunda kız kardeşlere giderken (Three Sisters of Fate - kartal heykelinin ağzından girdiğin kısımda kız kardeşlere giderken) duvarda 3 tane resim var. İlk resimde titanlarla tanrılar arasında savaşın resmi var. 2. resimde bu savaşta herkesin yokolduğu ve bir ruhun buna dayanamaıp (Kratos) kafayı yiyip yokoluşundan bahsediyor. 3. resimde 3 bilge kişinin gökyüzünde parlayan bir yıldız karşısında sonu bilinmeyen bir yolculuğa çıktığından bahsediyor. (David Jaffe'nin kafasındaki GOW 3 senaryosu kısaca )

ben en çok ta neye yanarım dostum.mafia 1 3 cd idi..2.1 gb kapasiteye o zaman ekran kartımı zorlayan ilk oyundu.oyunda menüsünde anti analising vardı yav.16x AA vardı ayarlarda.oha bu ne diyorduk.sene 2002 düşün..aradan 11 sene geçmiş ama o senaryoyu,o oynanışı sağlayan çok az oyun var..hani bir nevi gta mı bu yav diyorduk.çünkü gta 3 te o sıralarda çıktı ikisi de 2002 de çıktı yanlış hatırlamıyorsam..ama başkaydı başka..şimdi 50 gb sıgdırıolar dlc si eklemeleri ile oyuna ama ne oyun süresi ne senaryosu kalmadı..o zamanlardan bu yana kendini bozmayan nadir oyundur gta bana göre..

god of war'ın senaryosunu eğer ki david jaffe yazsaydı eminim gow 3 te açık kapı bırakırdı.ve oyun aynı karakterle cok ta güzel devam ederdi..ama şimdi gow 3 te tıkandı..hayır yani senaryo gow 3 ün finali ile devam edemez ki..değil mi ama..kendi kendilerine aceleye getirdiler aslında en mükemmel oyun olması gerekirken en kötü oyunu oldu gow ascensiondan sonra..

• Valla öyle ya da böyle bence de GOW serisi artık miyadını doldurdu. Daha da suyunu çıkarmaya gerek yok. Yalnız Santa Monica bu gazla yeni nesilde fenomen olabilecek yeni bir seri çıkarması lazım. Mısır, İskandinav veya diğer Asya mitleriyle alakalı herkesin aklında kalabilecek yeni bir seri yapmaları lazım
  • Easter egg dediğin böyle olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunan mitolojisi, Mısır mitolojisi'nin yanında süt
    mısırı
    kalır.

Bu Ortadoğu ile Asya ne güzel coğrafyadır Allah'ım.

Güneş
    her zaman doğu da doğmuştur ve gelecekte de doğacaktır İnşallah.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.