Şimdi Ara

God of War Movie 2010 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
34.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu herkes vin diesel demis. vin diesel in bas rolunu oynayipta cidden film dunyasinda iz birakan bitane filmi bile yok. cektigi izlenmeye deger tek filmi pitch black gerisi cop. filminde oyun gibi kaliteli olmasi adina basrolde cok daha kaliteli bir oyuncu icin umitlenseniz filmin kalitesi acisindan cok daha iyi olur.
  • Avatar filmi gibi görsel showlar son teknoloji kullanılırsa bu film oyunu gibi ortalığı sallar diyorum.
  • tip olarak dominic purcell uyumlu gibi duruyo aslında vücududa biraz daha çalıştırıp oturtabilirler ama oyunculuğunun yeticeğini sanmıyorum vin diesel güzel oynar ama o da tipten kaybediyo (ırkçı değilim ) jason stathamında tipi çok uyumlu değil gibi baya kilosuz biri gibi gözüküyo. büyük ihtimalle tipten dolayı dominic seçerler bence
  • dogru diyosunda avatarin projesi 15 sene once tasarlanmis cekimleride 5 sene surdu. god of war da ole olursa herhalde ben evlenmis olurum cocugum falanda ilk okula gitmeye baslar.. belkide beraber izleriz gerci yas sinirlamasi olur kesin
  • Yönetmen işallah Uwe Boll olmaz. Adamın en yüksek aldığı not 4. Umarım kaliteli yönetmenle iş yaparlar.
    Genelde oyun filmlerini Uwe Boll yapıyor. Gene o yaparsa çöpten öte gitmez bu proje.
  •  God of War Movie 2010

uwe boll bana bırakın bu filmi derken ki fotosu
  • filmin mekanları on numara olmak zorunda.
  • yüzüklerin efendisi gibi teknik bakımdan iyi iş çıkartırlarsa,

god of war sadece oyun dünyasında değil, dünya tarihinde efsane olur
  • valla film olayı bana biraz hikaye gibi geliyor ama neyse 2 senedir bu filmi araştırıyorum yok şöyle olcak yok yapım aşamasında diyorlar ama resmi olarak ortada hiçbirşey yok ama yaparlarsa mükemmel olur tabi o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 16 Aralık 2009; 19:40:16 >
  • eğer böyle bir film gelirse sony uwe boll a bırakmaz bu filmi dominic purcell bence yakışır birazcık kas birazcık öfke sahibi olursa birazcıkda intikam kusmaya meilli olursa gayetde yakışır jason amcamız kratosa hiç gitmez biraz böyle iri yarı adam lazım
  • Veya sadece Kratosu 3D olarakta yapabilirler.AVATAR filmindeki gibi Yalnız bu daha fazla maliyet demektik Vin amca bence hiç uygun değil.onun yüzü daha toplu.bide o burun kratosta yok
  • 3 boyutlu karakter dizaynı

olabilir kratos oyuncuya gerek yok avatar gibi

dünyanın en iyi yönetmenine versinler bari filmi
  • Bence 3D olmasın. Kratos u da tabiki , tartışmasız vin diesel oynasın. Fiziksel görünümü ve özellikle ses tonu kratos için biçilmiş kaftan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bence 3D olmasın. Kratos u da tabiki , tartışmasız vin diesel oynasın. Fiziksel görünümü ve özellikle ses tonu kratos için biçilmiş kaftan

aynen sana katılıyorum ses fizik karizma aynı kratos zaten film söylentileri çıkar çıkmaz ilk akla gelenlerden biride vın diesel di demekki herkes benzetiyo adamı
  • bence bu filmin yapılmasına gerek yok çünkü bu tarzda hatta hemen hemen god of warla aynı türde bir film geliyor.Clash of the titans.buyrun buda traileri..

http://www.apple.com/trailers/wb/clashofthetitans/

not:fiimin imdb sitesinde karakter sayfasında god of warı oynayan bir aktör var.
  • "300 Spartan" Gibi bir yapım olacaksa ağzımın suları aka aka sinema salonuna koşar aksiyonun dibine vurur, filmin sonunda tatmin olarak çıkarım salondan.

yok başka türlü yapıcaz biz rerererörörö diyorlarsa da
  • oyundan film yapmak deyince bi dusundum acaba ne kadar ornegi var diye arastirdim biraz internette karsima bi kac liste cikti baya bi film var oyundan yapilmis ve malesef hic biri sinema dunyasina damgasini vurmus filmler degiller. cok kotu olan filmler var, aralarindaki en iyisi bile anca izlenicek bi film kalmayinca izlenicek seviyede kesinlikle hicbiri 'kesinlikle izlenmeli' kategorisinde degiller. bu zannedersem bi oyunu filme cevirmenin zorlugundan dolayi kaynaklaniyor, mesela bi kitabi cok daha rahat filme cevirip gelmis gecmis en iyi filmler arasina sokabiliyorlar (yuzuklerin efendisi) ama ne yazikki god of war in hikayesini anlatan kitap bile yok mart ayinda cikicak sanirim oyunun piyasaya surulmesiyle beraber. kisacasi bu isin tarihinede bakarsak oyundan iyi bi film cikma ihtimali bile milyonda bir gibi bir ihtimal. gelicek vaad eden oyundan film olarak aklima bi tek world of warcraft geliyor cunku 15 ten fazla kitabi var ve yuz milyon dolarin ustunde bi butce ayrilmis ama o bile mechul..

• Psikopat tipli birini oynatmaları gerekli. Ayrıca Vin Diesel çok şişkin kaçar gibi geliyor biraz daha zayıf ama kaslı birini oynatmaları gerekli. İllede ünlü birini oynatmaları gerekli değil bence role yakışan biri olmalı. Ünlü birini oynatacağız diyorlarsa Jason Statham daha iyi gider gibi geliyor.
  • Kratos için Goldberg ideal ama ona teklif bile götürmezler bence...

Saçmasapan birine verirler Kratos rolünü...
  • Bencede en çok Goldberg'e yakışır. Ama oyunculuğu ne kadardır orası bilinmez tabi..

God of War Movie 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsnt -- 17 Aralık 2009; 15:21:11 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.