Şimdi Ara

God of War Movie 2010 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
34.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: C-TRanger

Oyunun filmi yapılırsa Kratosu canlandıran, oyunlarda seslendiren aktör olan Terrence 'T.C.' Carson olmalı....

God of War Movie 2010

Tek kelime sesine kurban!!!! :D
  • Karakter olacak GOLDBERG bir az kratos'a göre kaba kaçar ..

Vin Diesel boydan kaybeder,( kratos 2 metreyi şaşmış bir canavar ) Dominic Purcell hem boy hem vüvut tan kaybeder , bence başka birilerini bulmalılar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PineHearst

hiç oyun filmi oscar almadı sanırım

umarım god of war OSCAR ALIR

Lord of The Rings baya bir OSCAR aldı. (bkz 3. film Kralın Dönüşü)

Vin Diesel düz aksiyon filmlerinin adamı hiç gitmez bence. Jason Statham süper aktördür ama o da İngiliz şivesiyle pek uymayabilir.
  • LotR oyun filmi değil ki, kitabın filmi, filmin oyunu yapıldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 19 Şubat 2009; 12:07:58 >
  • Haklısın. Ben kitaptan oyun gibi algıladım yukardaki yazıyı nedense. Tersten bakınca oluyo işte biraz.

quote:

Orjinalden alıntı: C-TRanger

LotR oyun filmi değil ki, kitabın filmi, filmin oyunu yapıldı...
  • Vin diesel iyi olur tabi kratos karekteri çok iyi bir oyunculuk gerektirmeyen bi rol olsa gerek. Vin diesel ın bugüne kadar izlediğim filmleri gerçekten çok güzeldi özellikle babylon a.d. ve riddick God of war a da çok yakışır ama emin olun piyasada filmlerde oynayan bir sürü amerikan güreşçisi var kimi koysanız bu role çok rahat yakışır önemli olan uzun boylu çok iri(kas ağırlıklı) sert bakışlı biri olması yeterli olur
  • Filmi olursa devasa birşey olur(ki) olmasıda lazım bence...

İster animasyon ister gerçek film olsun GOW'un filmini merakla bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

Vin diesel iyi olur tabi kratos karekteri çok iyi bir oyunculuk gerektirmeyen bi rol olsa gerek. Vin diesel ın bugüne kadar izlediğim filmleri gerçekten çok güzeldi özellikle babylon a.d. ve riddick God of war a da çok yakışır ama emin olun piyasada filmlerde oynayan bir sürü amerikan güreşçisi var kimi koysanız bu role çok rahat yakışır önemli olan uzun boylu çok iri(kas ağırlıklı) sert bakışlı biri olması yeterli olur

Fantastik filmler görsel efekte boğulduğu için. (örneğin 300, LotR..) karakterin boyu posu o kadar önemli değil. Efektle, makyajla halledilebilir... Bence oyunculuk, karakteri yansıtabilme daha önemli...
  • GOD OF WAR I SESLENDİREN ZENCİ

AMA KRATOS ÇAMAŞIR SUYUNA BATMIŞ GİBİ BEYAZ YANİ FİLMDE ZENCİ BİRİNİ OYNATMAK GİBİ HATA
    YAPMAZLAR HERALDE

BU ARADA OYUN

VİN DİSEL
    OLMAZSA JASON AMA VİN DİZEL BİRAZ YAŞLI KABUL EDİYORUM
  • kratosta zaten doğuştan beyaz değildi hatırladığım kadarıyla zeus veya ares onu böyle beyaz yapıyodu. yani ilkte esmerdi
  • adam gibi uğraşırsalar çok para kazanırlar bu filmden.uwe bowl yapmasın da filmi kim yaparsa yapsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: YodaTheMaster

kratosta zaten doğuştan beyaz değildi hatırladığım kadarıyla zeus veya ares onu böyle beyaz yapıyodu. yani ilkte esmerdi

Hayır medium benzeri bir kadın karısının ve çocuğunun ruhlarının tozlarını Kratos'a enjekte ediyordu.
  • he tamam işte zaten bende hatırladığım kadarıyla dedim demek ki yanlış hatırlamışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Jason Statham çok iyi aktör ancak Kratos rolü için biraz yaşlı gibi.

Gerçi tekrar baktımda Kratos ta pek genç sayılmaz

Jason Statham son dönemde baya kas yaptı ama
     God of War Movie 2010

• quote:

Orjinalden alıntı: YodaTheMaster

he tamam işte zaten bende hatırladığım kadarıyla dedim demek ki yanlış hatırlamışım

Sorun değil herkes doğru hatırlayamayabilir. Misal ben çok unuturum. Hatanı düzeltmek istedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

Vin diesel iyi olur tabi kratos karekteri çok iyi bir oyunculuk gerektirmeyen bi rol olsa gerek. Vin diesel ın bugüne kadar izlediğim filmleri gerçekten çok güzeldi özellikle babylon a.d. ve riddick God of war a da çok yakışır ama emin olun piyasada filmlerde oynayan bir sürü amerikan güreşçisi var kimi koysanız bu role çok rahat yakışır önemli olan uzun boylu çok iri(kas ağırlıklı) sert bakışlı biri olması yeterli olur

Aynı Goldberg'i anlatıyorsun dostum. Bencede ya Vin Diesel, o olmassa Goldberg oynasın..
  • Süper olur ..
  • kim oynarsa oynasın
    efsane olucak bir film geliyor
  • Bir kaci haric oyundan yapilan filmler pek güzel olmuyor ama bu istisna olabilir kanimca.
  • eğer biri oynıcaksa jason statham olsun :) ama sony animasyon şeklinde yapsa gerçek kratosla bence daha güzel olur filmi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.